Ayrılmak istediğimi söyledim. Bunu yazmış durumunu da ölümüme imza atıyorsunuz yapmış. Mesaj atıyorum cevap vermiyor aradım ulaşılamıyor akıl verin ya napıcam ben
Kız sen ne yaptın pat diye ayrılacam denirmi oğlan kafayı tırlatmış gördünmü bak ne halt yiyecen şimdi oğlan ölürse sebebi sen olacan oldumu şimdi bu ya
bir hasta ne kadar duygu somurusu yapabilirki buna gerek yok zaten aciyi cekiyor. Arafta kalmak cehenneme atilmaktan daha kotudur cunku belirsizlik vardir. Her an ölüm korkusuyla uyuyup uyanmak bir sure sonra biktiriyor öleyim artik psikolojisine girmesi normal yani saglikci olmaniz onu anlamaniza yeterli degil bir anlik gafletle basiniza gelmesine davetiye cikarmanizi istemem. Herkes saglikla yasasin.
@Liimony piskolojik olarak analiz yapmadim farkettti isen yakinimdan yola cikarak konustum herhangi zorlukta iyi madem oleyimde kurtulayim diyip kemoteraoi almayan daha sonra aci duyup mecburnalmak zorunda olan yakinimdan Kendi kendinize yorum yapmayin sabah sabah rica edicem
Ah benzer bir durum yaşadım lise de. bana sürekli intihar edicem, ölümüm senden olacak vs vs diyordu. Hiç bir şey olmadı. Hastalığıyla sizi yanında tutmaya çalışıyor ve bu çok sağlıksız bir durum. Yerinde olsam hiç bir şekilde aramam hatta engellerim
En İyi Cevaplar