Mesela ben: dua ederken ellerimizi açıyoruz ya işte dualarımın ellerimin arasında biriktigine inanıyordum. Ve iki elimi birbirine sımsıkı yaslar parmaklarimi da resmen kenetlerdim çünki dualarım düşecek diye çok korkardım 😇 var mı sizinde benzer hikâyeleriniz. Yağmur yağınca gökyüzünün ağladığında inananlardan mısınız Mesela? 😊
Cevabın nedir?
+1 yılküçükken arkadaşlarla yağmur yağıp gök gürülderken 3 defa sübhane bilmem ne dersen kızarmış tanrı biri okudu harbiden bir şimşek patladı ama öyle böyle değil saklanıp sonra eve kaçtık. Ama bir kıymeti yok inancım yok bir anı sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de kiymeti var. inancina sonsuz saygim var ama cocuklugunun masumluguna onemsiz deme bence
- +1 yıl
önemsiz değil dini bir kıymeti yok demek istedim benim için bir anım işte benim
En İyi Cevaplar
Amcamı halamın kocası sanıyordum aghagahsbdn
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahah 😂😂😃😁🤣
+1 yılDualarin kabul olmasina, büyüyünce ünlü biri olacagima, ailemin beni sevmesine falan filan.
02 Yorumla
Soran+1 yılDualar içten yapılınca hep kabul olur buna olan inancını hiç yitirme 😇
- +1 yıl
umarim canım saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneanem hep yukarıda Allah var derdi üst kattaki amcayı bir süre allah sandım
12 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah. Lakin komikmiş 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. Allahtan büyük ilah yoktur dediklerinde hadi ordan yalancı ben daha büyüğüm derdim ve şu an ateistim mutluyum ama şu an öyle kelimeler kullanmam saygı şart çünkü
0125 Yorumla
Soran+1 yılHııı şimdi dualarının dökülmesinden korkan birisine böyle bisey deyince yapcak yorum bulamadım. Çünki yanlış anlaşılmak istemem benim de senin inanışına saygim var 😊
Soran+1 yılO zaman du. "Görüşüne" saygim var 😊
Soran+1 yılDur icimde kalmasın söyleyeyim. Allah'ın olmadığına inanmakta bir inanıştır çünki sen olmadığına inanıyorsun 😂
Soran+1 yılAskıya alıp araştırmak ama askıdan indirip sahiplenmeme isteği..
- +1 yıl
İstediğini yapabilirsin kimse karışamaz hele ki mutluysan
Soran+1 yılZaten burda kimsenin kimseyi zorladığı yok tabi ki herkes istediğini yapabilirm
- +1 yıl
Her şeye atlamasan diyorum
- +1 yıl
Sakinim zaten:)
Soran+1 yılUla konu benim herşeye atlamasak mi diyo. Hasbinallah
Soran+1 yılGit özelden teselli et mutlu ol de konuma istediğim yorumu yaparım sen mi seçeceksin 😁
Soran+1 yılHayır taniyosaniz falan konusun özelden sen atlama ne demek. Hele bana hele benim konuma 😂 sanki başına silah dayadım saygim var dedim zaten bende
- +1 yıl
Çene yapma defol
Soran+1 yılHeleee çene yapma defolmus. Harbi şizofren arkadaş 😂 madur görcen napcan 😂
- +1 yıl
Şizofrenim var mı? Sana batan veya çıkan mı var şizofrensem şizofrenim 💫💫
- +1 yıl
Kb ama senin gibi birisine ağzımı bozmak zorundayım bebeğim
- +1 yıl
Sakinim:)
Soran+1 yılCanisi yok zaten sen kendin ispatladin bize. Saygını koru önce. Şükür bana bisey olmuyo olan sana olmuş işte 😂 akli melekeler pııırrr 😂😂😂
Soran+1 yılAy senin gibi birisi diyo. Yorumlarından belli kim kaliteli kim şizofren 😂
- +1 yıl
Bendeki uçup gitmiş sende oda yok be güzelim yırtımma boşuna ayrıca saygıma laf edemezsin senin gibiler karşısında az bile
Soran+1 yılBak nasıl da yaranmaya çalışıyo elin oğlanına yok mutluysan kimse bisey diyemez yok gülücükler. Canım bak kullanıcı adı orda yaziyo git ordan yürü kafa ütüleme.
Soran+1 yılBen ki sen ağzını bozdugun halde edebimle cevap vermişim senden mi öğrencem. Kimin ne olduğu ortada
- +1 yıl
Ulan banane elin adamından senin gibi fesat değilim görüşler ve inanışlara saygımdan ama emin ol burda birine yaranmaya çalışan varsa o da sensin
Soran+1 yılYa çok haklısın. Bende zaten nasıl inanmazsın dedim savun sen anlamadan. Zaten anlayabilecek gibi de değilsin farkettim. Komiksin vallahi komiksin 😂
- +1 yıl
Onur musun nesin sende girme araya be aga da canımızın sıkıntısını atalım şurda fesatlara ağzının payını vererek
- +1 yıl
Harbi fesat çıktı lan bu müptezel
Soran+1 yılHayır benim konumda atlama demek ne mantık o zaman? Yaransin yaranmasin. Sen alınma zaten üzerine onurexc. Edebiyle takılsın kafi.
Soran+1 yılYa çok haklısın hı hı. Başka yere hadi ya. Geçmiş karşıma boş yapiyo.
- +1 yıl
Ne yapcamı senin gibi bir fesat müptezele sormiycam bebeğim
Soran+1 yılYa bak kendini bu kadar belli etme. Ben nasıl inanmazsın ne demek inanmak dedim mi. Biz konuşmuşuz kapatmışız atlayan varsa sensin. Yaranmak değil amacın hadi diyelim. Sen kimsin ki bana kalkıp atmama diyosun. Atlayan sensin unutma.
- +1 yıl
10dk önceki meselyi geçtik be gülüm kapandı o konu sen neyin amacındasın ey fesat kardeşim sdjsdjssj
Soran+1 yılKardeşlik mi. Rabbim korusun. Mesele zaten başlı başına sensin ve girdigin gereksiz geyikler unutma sizofrencim 😂
- +1 yıl
Mecaz anlamı öğrende gel müptezel kardeş zaten kardelim dedik diye senle kardeş olmadık fesatlarla işim olmaz benim
- +1 yıl
Ee belki de bir gün bakarsın sende şizoya bağlamışındır fesatlığından
Soran+1 yılBoş yapiyosun vallahi sıkıldım ya off. 19 yaşında geçmiş mecazi anlatıyo bana. Ilk okul çocukları gibi o ağzı buke buke mecaz anlamda bikere öööören taaam mi 😂Basmiyo işte basmiyo yapcek bisicikler yok.
- +1 yıl
Basmıyorsa sorun sende
Soran+1 yılIyide şizofren olan sensin kiiii 😂 gel arkadaşım gel 😂
Soran+1 yılBu zaten konuşmak için konusuyo 😂
- +1 yıl
Bebeğim ben kabul ediyorum şizo olduğumu itiraz eden yok
Soran+1 yılE tamam işte öylesine konuşuyosun bende idare ediyorum ne güzel 😂
- +1 yıl
Boş konuştuğumdan değil be güzelim sana ayak uydurduğumdan bir şeyler diyorum yoksa müptezellerle ne işim olur
Soran+1 yılBiz lisede derdik birbirimize müptezel diye ah ergenliğim 😂😂😂
- +1 yıl
Yok bebeğim benim ki ergenlikten değil gerçekleri söylemek için söyledim
Soran+1 yılBildiğin ergenlik 😂 bebeğimmis he haklısın 😂
- +1 yıl
Haklı olup olmadığımı sana sormadım ninecim
Soran+1 yılHayır bide ortalığı karıştıran çirkin konuşan sen bayağılaşan sen muptezel ben he çok brova sana dedim ya algilayamiyosun 😂
Soran+1 yılAyyy ilkokulu terk etseydin ya sen keşke lise mise boşa okumuşsun okuyabildiysen. Lisede biraz mizah kazaniyo insan nine nedir be 😂😂
- +1 yıl
Bak ninecim sbl de okuyorum yani liseyi bitirmedim ayrıca adresini ver de bayramlarda elini öpmeye gelirim sdhsjdjs
- +1 yıl
Fesat ninecim sen bugün çok konuştun bak en iyi si sus zaten ayağının teki çukurda diğerini de ben çukura sokmayayım
Soran+1 yılAyyy rezilsin ya bayram diyo el öpmek diyo 😁 hadi itiraf et 12 yaşında falansın burda öyle takiliyorsun 😁 seviye belli 😂
- +1 yıl
Iyk çok klişesin be güzelim
Soran+1 yılVah kiyamam canım ya anlamıyorum seni ama olsun mutluysan böyle kal geçmiş olsun 😂😂
- +1 yıl
Onur sen napıyon be aga shsjd
- +1 yıl
Teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için ama senin durumun benden daha vahim sen önce bir kendine baksan iyi edersin sdhshd
Soran+1 yılYa yuri git özelden yaz. Çoluk çocukla uğraşamam daha fazla.
Soran+1 yılAy rica rica hadi
- +1 yıl
Çünkü yemiyor sdjsjd
- +1 yıl
Onur çok fenasın biliyon demi ama bizim müptezelden ders al bence biraz snsnd
Soran+1 yılAğza bak nasıl çirkin ya 😂 sen anlat ben gülüyorum 😂 eee başka 😂
- +1 yıl
Sen ve gülmek eminmisin bence aynaya bir bak kişniyorsundur sen sjsjd
Soran+1 yılZavallısın gercekten. Karakter yoksunusun. Hemcinsim olduğun için utaniyorum. Üslubun iğrenç. Bu kadar basitlesmen iyiydi ha 😂
Soran+1 yılE o atmasın takip sen atda kurtar beni şundan 😂
Soran+1 yılLaf sokmak mi diyosun sen ona bizim burda basitlik o ya 😂
Soran+1 yılBasit kızlar bu üslupla takılır 😊
- +1 yıl
Canım bak bu üslubumu senin gibilere karşı kullanıyorum yani ister beğen ister beğenme amacım kabalaşmak değildi sadece sana doğruları söylemekti gözünü aç ve cahil ve fesat nine bu dediklerimi kibar bir dille de anlatabilirim ama senin anladığın dil bu yapcak bişeyim yok ya sana he ge diyip geçicem ya da anladığın dilden konuşcam aslında birincisi daha iyi ama sen işte ondan da anlamazsın ki be cahil fesat nine
- +1 yıl
Basit kız olabilirim ama bu senin anladığın üslub ninecim
- +1 yıl
Ulan onur sjsjd
Soran+1 yılBasit olduğunu kabul ettin şizofren olduğunu da. E bana bisey kalmadı. Canisi hangi üsluptan kimin anladığı zaten belli. Cirkinlesen ben değilim 😂 seviyen yerlerde rezil 😂😂😂
- +1 yıl
Seviyem senin seviyenin üstünde bunu bil ayrıca anladığın dil sokak diliyse ben Napıyım boşuna havlama oralarda ssjsjs
- +1 yıl
10 p ne ya Allah'ım sanki yarışmadayız sdjsdj
Soran+1 yılSokak dili konuşan kim bir bak istersen 😂
Soran+1 yılGereksiz ya 😂
- +1 yıl
Trübüne geçti bu kez de sjsjs
- +1 yıl
Anlama özürlü müsün anladığın dil o senin anlaman için sokak dili kullanıyorum ninecim sjsjjd
- +1 yıl
Onur çıldırtma sjsjs
- +1 yıl
Sjdjd
Soran+1 yılSenle uğraşmicam daha fazla. Çünki değecek bir insan değilsin. Yemedi diyeceksin çünki basitsin sen lakin ben boş insan değilim. Sen istediğine yürü istediğine istek at benim çok isim var. İssiz değiliz sen gibi. Varlığın hata senin anladım. Bye bye canım hadi gene gelirsin 👐 😂😂😂
Soran+1 yılKalitesizlerle takılmıyorum be onur naparsin 😂
Soran+1 yılCani cehenneme ben kaçtım 😂
Soran+1 yılAy kaçtı mı yanlış anlar o şimdi geri ya biraz. Yani uğraşmicam onla isim var söylersin 😂😂
- +1 yıl
Nine uğraşmamanın nedeni yememesi bunu unuttun bahaneler üretme yemiyorki işte ass
- +1 yıl
Yemediği için yemedi diyorum
- +1 yıl
Bak bu yazdıklarım doğru şeyler bence otur düşün bu yaşıma gelmişin birisi senin hakkında bunları düşünüyor
- +1 yıl
E olmayan kaliteyle konuşan kardeşim fazla tabi sdjdjd mesela birisi sen nine
- +1 yıl
Uykusu gelmiştir ninemin
- +1 yıl
Yazık bugün baya yoruldu çatlak nine
- +1 yıl
Böyle derken?
- +1 yıl
kim nasıl yaklaşırsa öyle kısacası hakedene böyle
- +1 yıl
Kasap et derdinde koyun can derdinde sjsks
- +1 yıl
Sdjsjd
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay beni takip ediyor. Karanlıkta öcüler var beni yiyecekler. Uyurken eve hırsız girerse yorganı çekerim beni görmeden gider.
Ezanı Allah okuyor. Vs daha çok 😊01 Yorumla
Soran+1 yılBen hala bazen korkuyorum ve korkunca yorganı çekiyorum nefes alamasam bile orada güvendeyim çünki 😂
+1 yılŞu an bu soruna cevap verecek bir şey hatırlayamadım ama bu sorudçya da bir şekilde yorum bırakmak istedim :) o da şöyle ; küçükken çöp arabalarından çok korkardım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkulmayacak gibi değiller ki 😊 miniciksin ve kocaman bisey geçiyor üstelik kokuyor 😊
- +1 yıl
Ahahah 😂😂 aslı da koku kısmını düşünmemiştim ama haklısın Yaa :) sesi de çok korkunç :)
Soran+1 yılÇöp arabasına karşı bir antipati oluşmuş sende farkettim 😂
- +1 yıl
Evet ya :)
+1 yılMutluluğun olduğunu ve her zaman güleceğimi sanırdım ama öyle değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte buyudugumuzu tam bu noktada anlamıyor kutusu zaten. Küçükken ağladığın bir şeyi 2 dk için de unuturken şimdi acılarını yıllara sigdiramiyosun. Bende kabullenmek istemiyorum ama artık büyüdük ve yaralarımızı kendi kendimize sarmak zorundayız. Bunu yapabildikçe gülüp mutlu olmaya da başlayacaksın inan bana.
- +1 yıl
O kadar derinki yaralarım dikiş tutmuyor ve durmadan kanıyor
+1 yılGece olunca bir daha sabah olmayacağını düşünürdüm😁 hep dua ederdim geceleri sabah olduğundada dualarimin kabuk olduğunu düşünürdüm😅
01 Yorumla
Soran+1 yılIşte biz bunlarla mutlu olan bir nesildik 😊
gökkuşağına koşardık. tandırda ekmek yapan annelerden bulutlar o dumanlardan oluşur sanardık.
00 Yorumla
+1 yılBu arada nine sana son sözüm ben yürürüm kardeşim olurum ama sen her halinle çiçeksin snsnd e bunu da hakettin çatlak nine
00 YorumlaDiğer konusunda 899 cevap paylaştı. Ayın devamlı beni takip ettiği sanıyordum arabada giderken falan😂
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarla alıp veremediği neyse şu ayın 😂 yeğenimde öyle diyo dezeee deliyo oda benimle deliyo diyo mutlu oluyo sıpa 😂
Trafik canavarını filmlerde gördüğüm canavarlar gibi olduğuna inanıyordum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende van gölü canavarı gercekten var gölde yatiyo acikinca insanları yiyo diye düşünüyordum 😂
+1 yılYeşil zeytin yiyince gözlerin yeşile döneceğini zannederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla hala dönmedi 😂 nasıl masum çocuklarmışız 😊
- +1 yıl
Tebrik ederim bunu nasıl anladın :D :D :D evet öyle imiş:)
+1 yılGök gürlerken haşa Allah’ın öksürdüğüne inanırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah kızdı sanıp üzülenleri duydum ama öksürmek ilk kez duydum 😊
- +1 yıl
Her şeyin bir ilki vardır bacım ☺️
Gok guruldediginde Allah kiziyor saniyodum dkdkdjd
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yemek yemezken gok gurlemis korkup yemisim bende annem anlatir 😂
Çok hayalperest bir çocuktum ya 🦄😒
02 Yorumla
Soran+1 yılHayaller ne kadar genişse o kadar güzeldi hayat o zamanlar. Evde ki ütü benim için kaydırak olurdu ama benden mutlusu yoktu. Yasla koltuğa kay 😂
Runje'nin iyi bir kaleci olduğuna
01 Yorumla
Soran+1 yılIşte tam burada yıkılmış hayaller yatıyor..
Yok ben okadar hayal kuramadım
02 Yorumla
Soran+1 yılGeniş hayal gücü iyidir iyi 😊
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seninki çok hoşmuş benim aklıma gelmedi Şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende aklıma geldikçe hep gülümserim buna 😊
Ben anlatılan hikayelere inanrdım
02 Yorumla
Soran+1 yılHangimiz inanmadık ki 😊😊
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!