+1 yılSanırım bugüne kadar ks de sorulmuş en çılgın soru buydu 👍
02 Yorumla- +1 yıl
galiba öyledir :D
- +1 yıl
Delisin vesselam
En İyi Cevaplar
+1 yılExtacy :D
01 Yorumla- +1 yıl
yess ♥♥♥
- Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı.
+1 yılvarsa şekerin patlayalım şekerim diyorum :d
14 Yorumla- +1 yıl
var şekerim ne vereyim mitsubishi, porche, mercedes, israil yıldızı, meryem ana, şirin baba fjsbxbs
- +1 yıl
sarı bomba alırım
- +1 yıl
sari bombada iyidi el bombasida var yesili idare eder :D
- +1 yıl
anlastık :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılergen ergen takil bakalim zararlarini bilsen su kimyasalin o zaman gorurum
129 Yorumla- +1 yıl
Herseyin zararini faydasını bilirim ben benim ayda yilda attigim pitin senin ictigin alkolden daha az zarari var ayrica sağlıklı besleniyorum spor yapiyorum verdigim tahlil sonuclari mükemmel cikiyor sus en iyisi
- +1 yıl
Tabi tabi ayda yildaymis yakinda nasil kurtulurum bu bagimliliktan demeye baslarsin
- +1 yıl
nasiyat ve beylik laflar kullanmadan once beni taniman gerekirdi ayrica ex bağımlılık yapmiyor konuyu daha fazla uzatmqk istemiyorum 3 4 senedir belli aralıklarla egleniyorum bir sıkıntısını gormedim
- +1 yıl
zaten boyle yikadilar beyninizi sorsan kokainden zararsin exin icindeki maddeleri cok istiyosan bir arastir metamfetamindir mdm en zararli uyusturucu cesididir eroin kadar bagimlilikta yapar saglam bir ex halise bile dusurur zaten artik istesende birakamazsin kolay gelsin
- +1 yıl
ayyy get bilmedigin denemedigin seyler uzerine yorum yapma mdma psikolojik bagimlilik yapar evet seretonin ve dopamini orantisiz yukseltiyor ayrica meth en zararli uyarici olsada mdma icerisinde cok az faaliyeti var sirf kristal methide ictim ampulde o en buyuk bagimlilik yapan madde ama sehrimde pek rastlayamadigimdan bagimli olmadim fakir kokaini diyoruz biz methe ana kokodan 5 kat etkili ve uzun sureli tabi duzenli kullanimi zombiye donusturebiliyor. Kokaini de cok zararlı gormuyorum en azindan meth kadar degil ama duzenlide burun kikirdagini eritebiliyor line ise tabi crackta var taş diye gecer onda kokain oranı azdir amonyakla karistirilmistir 10 tanesi ancak 1 gram ediyor pahali bide meret fksjfhs
- +1 yıl
ben seviyorum ve gittigi yere kadar kullanirim arkadas zararini gormedim gormuyorum gorursemde zarar benim zararimdir kimi ilgilendirir :D
- +1 yıl
eroin kadar bagimlilik yapar nasil diyebilirsin? eroin opiat maddesi fizyolojik bağımlılık yapıyor exle eroinin hic bir ortak noktasi yok eroin uyuşturucu ex ise uyaricidir.
- +1 yıl
İcmedigim sey hakkinda demi neyse ben uyarimi yaptim yakinda bu dunyadan mutlulugu bulamazsin onun verdigi mutlulugu hicbisi vermez cunku ve bazi extacylere eroinde katarlar eroinli extacye denk gelmemissin demekki dislerini skiyomusun bunlari konusurken? Karninda tuhaf bir his oluyor mu? Pisligini cekiyomusun 2 gun yemek yiyememe mutsuzluk zombi yapan flakka yeni turedi o lanette allaha sukur kurtulduk ama ne kadar kurtulduk o sorun
- +1 yıl
Misal meryem ana yuzde 40 eroinlidir
- +1 yıl
ben 4 senedir kullaniyorum bu uyarilari git yeni atan bebelere yap her boku bilirim hepsinin kimyasindan haberim var mrk etme piyasada eroinsiz seker kalmadi zaten ayrica folyo da ictim arada ki farki anlarim yani ayik ol speed seviyorum cunku pubta clupta atiyorum ama eroin sekerin pisligini attiriyor uyku ve iştah sorununu duzenliyor bir nevi extacynin pan zehri oluyo
- +1 yıl
meryem ana sirin baba israil yildizi gbi sekerler cok fazla eroin iceriyo gec patliyo cok fazla alirsan doz asimindan gidersin.
- +1 yıl
ama bunyem opiata da aliskin benim hic bir maddenin bagimlisi değilim seviyorum sadece
- +1 yıl
flakka denk gelmedi onuda mrk ediyom ya ahaha amfetaminin cok guclu bir formulu flakka ben normalde siddete eğilimliyim iyiki denk gelmedi fksjchs
- +1 yıl
Ben bilmiyosun demedim ki illaki biliyosundur bunlari sadece neden birakmak istemiyorsun kendine bunu neden yapiyorsun yazik degil mi? Yeni atan bebe gorsem agizlarina bitane yapistiririm attirmamda aile sorunlari desen eminim bunu atanlarin hepsinde hat safhadadir ama degmez
- +1 yıl
Ben mutsuzluktan aile sorunundan dramdan baslamadim ki zevk aliyorum hic biseyi kafama takmam ben rahat insanim kendime kötülük yapmiyorum hayat zaten yeterince kotu maddenin mutlulugunu hic birsey vermiyor doğru en azindan hayatta mutlu olabileceğim bir yöntem var arada sirada kullanmaktan zarar gelmez diyorum.
- +1 yıl
Kullandiysan Şu an bile aklına düşüyodur canın cekiyodur eminim sence maddenin zevkini ne verebilir bu dunyada insana?
- +1 yıl
Susuzluktan olme orani cok yuksek kan akisin asiri hizlanir 10 cmlik bir cizik bile oldurur yapma kendine bu guzelligine hayatta nelerle ilgileniyosun okumuyo musun?
- +1 yıl
Sadece tek bisey veriyor o mutlulugu baskasina bu durumu yasatmamak
- +1 yıl
ben 2 litre su icerim mrk etme c vitaminide aliyorum seker attigimda genelde ateslenmem terlerim cizik derken faca atani sigara sondureni cok var kafasi guzelken bunlar ne tur bir malsa artik fjsjdhs
- +1 yıl
öğrenciyimde dondurdum bu sene hayatimi yasiyorum ya arada bir ise giriyorum seneye egitime devam edip mezun olcam nasiyat vermeyi birak artik bence :D
- +1 yıl
saatte 2 litre su iciyorum susuzluktan ölemem kimisi iseyip maddeyi atmamak icin icmiyo fksjchs
- +1 yıl
Evet kan pihtilasmaz tabi herzaman degil o kafayla onu dusunemiyodurlar olsemde olurum bea 😂 atsakmi napsak
- +1 yıl
hahah gel atak ya birak nasiyat etmeyi simdi atsan amann koyarim hayata dersin fksjdhs
- +1 yıl
Ahaha cincinden mi aliyosun sen
- +1 yıl
yenidogan, cincin bazen de etimesgut
- +1 yıl
genelde ben almam aldiririm tezgahla isim olmaz fjwjdhs
- +1 yıl
En mantiklisi 😂😂 8 ay olmus daha kullanmam bisi o isin sakasiydi makine muhendisligi filan var hayatimi duzene koydum duzenli iliski yaptim normal bir insan gibi yasayacagim artik sana iyi eglenceler 😊
- +1 yıl
hahaha aferin guzel birakabilmene sevindim hayırlısı olsun ozmn knk ben evlensemde kullanirim fksjdhs
- +1 yıl
Esrar kese sormuslar esrar bagimlilik yaparmi 27 yildir hergun iciyorum bir kere bagimliligini gormedim 😂😂
+1 yılMaalesef Organik Kimyayı tekrar etmeyeli bayağı bir zaman oldu
04 Yorumla- +1 yıl
aslinda kimya bilmeye gerek yoktu :D biri buldu fksjfjsh
- +1 yıl
Yorumlarda gördüğüme göre sağlığa pek faydalı birşey değilmiş 😅🙈
- +1 yıl
ahaha ilac olarak uretildi nesi faydasiz :D
- +1 yıl
:D :D Her ilaç faydalı değil ki ama :)
Bunu mu demek istediniz :)
03 Yorumla- +1 yıl
ohaa nasil buldun kfsjdhshsh
- +1 yıl
biliyorum gorsel aramayla bulunabilirdi onu dusunecek bir kapasite cikmasi beni sevindirdi fjsjdjsj
+1 yılDuvar kağıdı gibi jahshs 🍃🕊
12 Yorumla- +1 yıl
duvar kagidimdi zaten bir molekulu simgeliyo kim bilcek diye sordum :D
- +1 yıl
Vay be iç sesimi sevem ishshs
C11H15(sanırım) NO2 Bilmek için zeka ne alaka peki?
06 Yorumla- +1 yıl
subliminali cakani ariyordum caktilar soru kimya sorusu degildi zaten ama sazanlar düştü
- +1 yıl
kimya bilgiside zekaya delalet olmadigi gbi bu soruda kimya veya zeka sorusu değildi anladin mi ufaklik fjdjdhs
- +1 yıl
acik degildi ve sadece yorumlarla acildi soruyu kapatsaydim keske zeka seviyesini baskalarinin cevapladigi soruyla ispatlamaya calisan moronlar yazamasaydi neyse bildirim almak istemiyorum fjsjhs
- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl
Koenzim Q10 (ubikinon, ubidekarenonun, CoQ10) molekül, kimyasal yapısı.05 Yorumla- +1 yıl
bilemedin :D
- +1 yıl
O Zaman
Ethoxyquin antioksidan gıda koruyucu molekül. Stilize 2D kaplamalar ve geleneksel iskelet formülü. Ayrıca armut haşlanma kontrol etmek için kullanılır. - +1 yıl
C₁₁H₁₅NO₂ :D
- +1 yıl
görselden anlayamazdin zaten :D
- +1 yıl
Salladım tutmadı))
Şu Aslan tavşan hikayesi değil mi bu
11 Yorumla- +1 yıl
hihii tavşan gbi hizli kos saglikli yasa hahah :D
Oooo severiz 😛🤫
11 Yorumla- +1 yıl
bilirimm :D
Ecstasy herkes yazmis ztn ):):)
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSayı doğrusu mu o 😫😂😜
04 Yorumla- +1 yıl
ulan sen nasil bilmezsin çakall :D
- +1 yıl
Patlayinko çatlayinko 😂😂😂😂
- +1 yıl
djshdhshsh
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılExtazi molekülüdemi varmış hayret😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
var knk mdma nin formulu var fhshds ne saniyonuz siz ilac mk aspirinin bile molekulu var :D
- +1 yıl
Görende pablo escobar sancak havalara bak😂😂
Diğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hilmi abi değil mi o :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHidrojenli azotlu bişey 😂😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
ama ney iste :D
Cevap sahibi+1 yılHatırladığım kadarıyla kimyada iyonik bağ kovalent bağ vardı onla ilgilimi 😂😂
+1 yılHidrojen oksijen azot 3 ü bir arada
06 Yorumla- +1 yıl
dogru :D onlar var ama neyi olusturuyor bu bileşenler
- +1 yıl
Azotlu su mu 🙄
- +1 yıl
cozemezsiniz formul tam degil kisaltma aslinda ama tahmin yurutulebilir :D
- +1 yıl
Ama bu hatalı patlayabilir 🙄
- +1 yıl
patliyor zaten ahahah
Diğer konusunda 49,8b cevap paylaştı. Unuttum çok oldu be bunu göreli
020 Yorumla- +1 yıl
bunu gordugune eminmisin :D
- +1 yıl
görmek istermiydin :)
- +1 yıl
suphende haklisin siradisi bisi cunku haha diger yorumlardan gormemis olamazsin :D
- +1 yıl
gunaydinn gecmis olsun turk kahvesi yap ic bas agrisina iyi gelir ayiktirir veya uyuyabiliyorsan geri uyu banada oluyor arada erken kalknca
- +1 yıl
enerji ve güçmü dedin paylastigim formülde enerji ve güç veren performans arttiran bir ilaca aitti ahahha aman pardon onermiyorum ben bişi :) bende uzun sure uyumuyorum uyursamda cok uzun uyuyorum
- +1 yıl
ahahah ritalin ve concerta kullaniyordum ben birakmasi cok zor ruhsuzlastim gucum aklim zekam gitti hapi kesince djshd ama cok iyi geliyodu methamfetamin flan lazim banada ama bulamiyorum ondan mdma ya devam :D
- +1 yıl
enerjini bana ver ya benim ustume hergun okuz oturuyo usengecim tembelim :D
- +1 yıl
uyku ilacı olarak seroquel al en etkilisi ben duzenli kullaniyorum
- +1 yıl
1000 mg kullandım epey etki edeceğini söylediler hatta gözlerde uyuma belirtisi olmadı hiç bir arkadaş istedi verdim ertesi gün işe gelmedi adam taaa diğer gün uyanmış adam işe bir geldi cumartesi sanıyor günlerden pazar uyanmış iş yerinde kimse yok 😄
İşten sonra hep spor filan yapıyorum millet eve dinlenmeye gidiyor ben kendimi robot gibi hissediyorum artık 😄
Çok güzel dikkati toparlayıncı ilaçlar bence de lyrica filan da var bak zaten ilaçların içindeyim seçip beğenip alırım oradan kendime 😄 - +1 yıl
vayy be benim gbi kimyasalcisin bende lyrica da var 300 luk yerimde duramiyorum alinca fksjdh oda neymis oyle ya bir gun boyunca uyutmaz seroquel ben bir kez 19 saat uyudum ondada 3 gunluk uykusuzluk vardi sende acaip bir uyku bozuklugu var ilaca rağmen uyumuyosan belki robotlastigin icindir surekli bir plan program icindesindir beynin uyumuyor ondan
- +1 yıl
Neden olduğunu bilmiyorum ama gerçek şu ki salaklaştım doğrusu kendimde yeni bir hastalık belirtisi boy gösterdi diyebilirim etraftakilerin seslerini duyuyorum ama hani bozuk bir radyo frekansı gibi cızırtılı bir şekilde algılıyorum doğrusu tabii benzetmeye takılmamak lazım ses gerçekte cızırtılı değil ama sanki önceki kadar berrak da gelmiyor rahatsız edici geliyor bazen.
- +1 yıl
bir uyarici kullaniyormusun sen? ben bişeyler kullanirken oyleydim en kisik sesi bile duyabiliyodum arada duxalta aliyorum ondada oyle oluyor ama ayni seyler var bende de
- +1 yıl
Hayır kullanmıyorum bir şey almalı mıyım diye düşünüyorum son zamanlarda 😄
Bence sorun uyku bozukluğu kendimi tedirgin ve hırçın hissettiriyor gereksiz yere başkalarına kızmalara sebep oluyor daha doğrusu düzenin bozuluyor. Düzenim var aslında benim ama uyku yok düzenimin içinde uyumak epey önemli bence - +1 yıl
kesinlikle problem uykuda fakat ilacta uyutmuyorsa napmayi dusunuyosun seroquelin 100 lugu okuz bunyesine bile tesir edip bayiltiyo sana nasil yapmiyor anlamadim
- +1 yıl
Doğrusu ben kendimi rahat hissetmiyorum tedirgin bir şekilde yatıyorum mesela alarm kurarsın sabah 8 e o saatte uyanırsın ya işte ben alarma gerek kalmadan 8 de uyanıyorum hemen yatmadan önce o saatte kalkacağıma inandırıyorum kendimi.
Aslına bakarsan hasta olduğunu zaman doktora gidip ilaçlarını aldıktan sonra aman bu hastalığımı geçirmez diye düşünüp yine de kullanmayım şu ilaçları diye düşünerek hastalığın geçecek bir durum olmasına rağmen tamamen dengesiz düşünceler sebebiyle psikolojik olarak geçmemesi sebebi tamamen
+1 yılBu sey ya bizim nuretinin amcasi
10 Yorumla
+1 yılsürüngen bir hayvana benzettim ben mk😂
00 YorumlaMüzikle iliskikiymis
11 Yorumla- +1 yıl
muzikle iliskisi cok iyidir evet :D
Kurbağa
09 Yorumla- +1 yıl
hahah nesi var ulan djsjds
- +1 yıl
hahah nesi korkutuyor ya siradan bir pilates egzersizi sirasinda cekildi fjshdha
- +1 yıl
neden :D
- +1 yıl
hahaha
1 senin burda ne isin var?
2 sebepsiz niye parçalayim
3 bu kadar korkak misin?
djshdhs
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıymetlimissss😍😍😍😍
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha evett ♥♥
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.