Okudugum yerde bir kediyle tanistim 2 aydir falan beraberiz birbirimizi tamamliyoruz o da beni seviyo. Ama yasadigim yere goturemiyoum onu otobuse almiyolar cok uzuluyorum yeni kedi alsam onun yerini tutar mi acaba napmaliyim 😅😥
Puset al koy o zaman otobüse almak zorundalar iett nin sitesinde yazıyor bu ki ben metrobüste kutuda yavru kedi taşıdım arkadaşım sahiplenmişti herhangi bir sorun yaşamadım. İnsanlara zarar vermeyecek hayvanlar otobüse alınmak zorunda Pusete koy tasmasını tak hiç bir şey yapamazlar havalar soğudu soğukta kalmasın al evine sahiplen onun yerine petshoplara para verme sokaktan sahiplen 🙂
• Aşağıdakilerin haricinde istasyon ve araçlara hayvan kabul edilmemektedir. - Boyun tasması olması ve kucakta taşınması şartıyla süs köpekleri - Küçük kafes hayvanları (serbest kaldığında yolculara zarar verebilecek yırtıcı, zehirli vs. hayvanlar hariç)
Ama bu sehirler arasi yani bir 10 12 saat falan yol surecek. Kakasi cisi falan gelirse kedinin napicam? Bunlar aklimi karistiriyo. ya da miyavlar kacar falan. Altina pisler kokar otobus hep rezillik yani. Goturmeyi cok istiyorum ama korkuyorum bir yandan. Bide adam cok katiydi almiyolar dedi. Puset de alamam ki simdi ne bilim garip olur bebek tasiyo gibi. Of yav bla bla car a baktim bisey bulamadim ordan da
Kedi kumu al bide yanına mamasınıda verirsin kedi kumununda farklı kutuları var puset gibi olanı var ve onlar kokuyu dışarıya çıkarmıyor ayrıca mola 2 saatte bir mola veriyolar hayvan o sürede de yapabilir nereden nereye gidiceksin uçakla gitsen? uygun fiyata bulabilirsin 👀
Aynen kedi kumu mantikli. Sirt cantamin altina kumu doksem kediyi de ustune koysam oyle gitsek olur mu ki. Mamasini da verrim binmeden once bide molada. Ses cikarmaz 😅 edirneden afyona gidicem ucak yok malesef iki ilde de :)
Bak bunlar kokuyu içinde tutuyo çantada rahat edemez bundan al bide bir kenarına kumunu koyarsın mamasını suyunu molalarda falan bir şekilde halledersin ki emin ol o zaten uyur yol boyu kediler günde 12-16 saat uyuyor :)
Petshoplarda bir sürü seçenek var kapalı kokuyu dışarı vermeyen de sana seçenekleri gösterirler hoşuna giden dişiyse tatlı çiçekli böcekli bişide alabilirsin erkekse daha düz bişiler falan bakarsın kedinin cinsiyetini biliyorsun değil mi?
Kontes olmamış öyleyse :) benim erkek arkadaşımla baktığım bir kedi vardı sonra erkek arkadaşım taşınınca devam edemedik bakmaya adını ponçik koymuştuk oda dişiydi ve inanılmaz sakin bir hayvandı geliyodu cama seviyodun ne bir pati atma ne ısırma gram bişi yoktu tam ponçikti o :) karakterine uygun bir şey bul :) çalınmadan önce Sultan papağanım vardı adı portakal dı kullakları yuvarlak ve turuncuydu 7 yıl baktım ve eve hırsız giriş çaldı çok zor bir dönem geçirdim sonra :/ 2 hafta eve gelemedim :/ neyse değişik farklı bişi de olabilir :)
Buna kontes dememin sebebi sey karakterine uygun aslinda. Surekli yatiyor keyfine cok duskun rahat yerleri buluyor falan yatis sekilleri de ayni sekilde hareketleri kivirarak yuruyor. Bakmiyor falan bazen asillik var yani 😅 fransizca soylulara kont deniyor erkeklerine bu da disi oldugu icin kontes dedim kaldi oyle 😅
Hmm o zaman alışır adına sen devam et söylemeye :) yalnız pamuk gibi ya çok şirin benim yerime de bol bol sev en güzelide kediyle uyumak arkadaşımın yavru kedisiyle uyumuşluğum var çok güzel bir şey ya sen nasıl yatarsan oda öyle yatıyo bol bol sev :) size mutlu birliktelikler ☺️
Hahah cok tesekkurler seviyorum zaten hep yanimda hatta Şu an beraber yaziyoruz bunu 😅 biz de yatiyoruz beraber cok guzel bisey evet biraz korksam da 😅 kil tuy kacar agzima flan
O güzel patilerini yerim onun 🙂 Şu an tüy dökmüyorsa korkmana gerek yok ☺️ Kedi tüyleri tümör falan yapmıyor o şehir efsanesi ama evet ağıza kaçınca pek hoş olmuyor tüt dökme mevsiminde özel şampuanları falan oluyor onların ilaçları falan onları kullanırsın evine kesinlikle tüy toplayıcıda al :)
Ne demek patiliyo sitesini takip et orada bilmediğin bir çok şeyi öğrenebilirsin deli bir hayvanseverim o yüzden böyle annemle ablam korktuğu için eve hiç kedi alıp bakamadım ama arkadaşlarıma falan sahiplendirdim birde hayvanlar hakkında bilgi edinmeyi seviyorum ☺️ ikinize yardımcı olabildiysem ne mutlu tekrardan mutlu birliktelikler ☺️
İyide sen yeni kedi alacksinda o kedi ne yapacak bu bir ikincisi ben bir çok kediye baktım onlar birakilinca uzuntuden hastalaniyor sakin böyle birşey yapma
Nankör diyen asıl nankordur. Ben bir sürü kedi besledim benden başka kimse bilemez ve kediler çok üzülür yemeden icmeden bile kesilir o derece diyorum sana
Metro almıyorsa başka otobüsde git kafesin içinde alirlar bence onların gavatligi tutmuş diyeydon ne zararı olcak kafesin içinde benim kucagimda duracak de ne demek almıyorlar kuş gibi değil ki otup dursun kafesde yatacak
Çünkü köpek kuş dahi götüruyorlar ne demek kedi gitmez ya sinir oldum bak sana ne dicem kediyi götüremezsin diyen adama git ordan müdürü görebilirmiyim de ondan sonrası gelir müdür götür der zaten
Cidden kotu oluyorlar sakin bırakma benim kedim ben gelmeden kokumu bilir alışır sıcak yuva ister sevgi ister sevmeni ozler dışarı koyduğun zaman sen gibi sanar diğerlerini yaklasir onlar da vurur eder bunları düşünmek lazım
Valla aslina bakarsan uzuldugum nokta su. Goturmeyi cok istiyorum evet ama bir kedi daha var. O da 1 hafta 10 gundur falan benle beraber yasiyor. Cok korkakti baslarda besledim falan alisti iyice bana odaya. Digerini goturursem o nolucak ona da uzuluyorum. Ikisini birden goturme sansim da yok. Annem biraz kati bu konuda pek sevmiyor. Isim cok zor. Yarin insallah aksam uzeri binicem
2 tane ay ne güzel 😊 ama kendine ikiside ister istemez alismistir nankor diye dediklerine asla bakma kedi en akıllı hayvan sana diyeceğim şu ki yarın o otobüse git kedimi alır misiniz de ama ayni zamanda videoya al almam dedikleri anda bu videoyu at haberlere çünkü herkes alır o adam gavatlik yapmis
Valla ben arkadaşla, arkadaşa kedi sahiplenmeye gitmiştim. Sahiplendikten sonra arabaya binerken şoför o ne dedi, bizde kedi dedik. Alamam onu dedi, insanlardan daha zararsız dedim otobüse binip gittik sonra
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Ya kedi mi 😢 ben kedi yavrularım öldükten beri duygusallaştım her yerde onları görüyorum😟😢😢Annem o kadar beddua etti ki kedilerime küçücük yavrularəm öldü laannn
kedisine aşık bir adam olarak konuşuyorum, bir kere bağ kurduysan, ki resimde o bağ çok açık, bir daha dünyada kalan tek ve en güzel cins kedi de geçse eline aynı aşkı yakalayamazsın.. herhangi bir toplu taşımada yasak yok, taşıma kabında olduğu sürece.. diyelim ki yine de alınamıyor, Iğdır'dan İstanbul'a da olsa mesafe, gücün yettiğince araç kirala, otostop çek, alternatif ne yol varsa dene ama o evlattan asla vazgeçme derim.. her zaman bir yolu vardır.. onu çocuğun olarak gör ve neler yapabileceğini düşün.. ayrıca, bu kadar bağ kurabildiğin, sevebildiğin bir canlıyı sırf taşıyamıyorsun diye arkanda bırakıp, gittiğin yerde yerine yeni bir canlı almak istemen bile doğru bir düşünce değil.. tekrardan hiç alma daha iyi.. bazı şeyler düşüncelerinde tam oturmamış demektir.. bu dediğim yanlış anlaşılmasın lütfen, bir sorun değil bu, yeterli sevgi oluşmamış anlamında belirtmek istedim.. umarım ayrılmazsınız, her şey güzel olur.. :)
En İyi Cevaplar