Biz yeni aldık. Daha iki aylık. Zaten tüm diğer kedilerden daha sakin ve uysal olduğu için tercih ettik. ilk hafta hastalandı. Bebek olduğu için iyi beslenmesi gerekmiş, o yüzden çeşit çeşit yemek istediği şeylerden veriyoruz şimdilik. Onun dışında hiç yalnız kalmayı sevmiyor, sürekli yanımızda. Çocuklarımla da iyi anlaştı, oynuyor falan... iyi yani))) tavsiye ederiz
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yalniz kalmasi icin birsuru oyuncak olmasi gerekiyormus oyle biliyorum yorumunuz icin coook tesekkur ederim😊 sanirim bunlar cok pahali😅
Biraz daha büyüyünce kendi kendiyle oynamaya başlayacaktır. Şimdilik biz oynatınca oynuyor, sürekli de ilgi istiyor. Gelir kucağına oturur, yanında yatar hırrr hırrr. Valla bana yeni bebeğimmişim gibi oldu 😄 fiyat olarak ve bakım olarak biraz fiyatlıymış evet.
Saçmalamayın ya evde köpek beslenmez necis (pis) hayvanlardır.. Köpeklerin olduğu yerde namaz kılınmaz, rahmet melekleri gelmez, evin beti bereketi olmaz..
Tamam Seyyah 😊@soran benim kedim British Shorthair cinsi , gördelfeki ile aynı renk ve hemen hemen aynı ama , biliyorsundur ki fold kırık kulak ama British normal kulak. ben kedimden acayip memnunum. tüy dökme olayı neredeyse hiç Yok. düzenli tararsan birkaç güne bir, oda olmaz. sessiz bir kedi, sürekli miyavlamaz. sadece seninle iletişime geçmek istediğinde sessizce miyavlar. mama kabı ve hergün taze olarak değiştirdiğin su kabı daima dolu olmalı. o doyacağı kadar yer zaten. yavru kedilerde mama sınırlaması Yok. güvenilir bir veteriner seç kendine ve aşılarını düzenli takip et, zaten onlar seni yönlendirir. ben herkese tavsiye ediyorum bu cinsi. inşallah sende sahiplenir ve memnun kalırsın 😊
Sahibi geri aldı. O zamanlar bahçeli müstakil evimiz vardı besliyorduk ama şehir değiştirince bir de apartmana taşınınca bakamadık. Zaten kafası rahat onun villa da yaşıyormuş beyefendi. :D
Ama daha kucukmus biraz daha buyuk olsaydi sizi birakmazdi hatta o kopekler mamasini yemeyerek intihar edebiliyorlarmis ben golden cok dusundum tuy problemden korkuyorum yoksa cook zeki oyuncu 😊
Eski sahibini tanıyordu. Ara sıra gider bakarım ona. Keyfi yerinde mi diye. Alacaksan eğer sorumluluğunu üstenmelisin. İlgi manyağıdır onlar. Sevgini asla esirgememelisin. Çocuk gibi oyun oynamalısın evde çok uzun süre yalnız kalmamalı. Mutlaka gezmeli. Sonra her mamayı yemeyebilir hoşuna giden mamayı bulmalısın. Mesela benim serseri balıklı kuru mama yemiyor ama yaş olunca gözü dönüyor :D Özel şampuan almalısın ve her gün onu taramalısın. Kısaca tecrübelerim bunlar. Leo'ya genelde babam bakardı. Ben pek ilgilenemezdim.
Evet sorumluluk sahibi ister ben ogrenciyim bu yil sinava hazirlaniyorum seneye dusunebilirim beslemeyi evde yalniz kalacak zamanlarida olacak ama cok iyi bakarim😊
orasını bilemem sizin tercihiniz tekir al kafan rahat olsun deli zaten herbi boka atlıyorlar durduk yere izlerken kahkaha attirıyor onlar hayvanlar aleminin delileri
En İyi Cevaplar