Ikı toplumun genlerı de karma artık gunumuzde , orta asyaya gıdıcek olursak guzelı tam guzel ama genelde fazla kısa boylu ve vasat oluor kızlarmz bıldgm kadarıyla ancak asıl guzel kızlar her zaman soguk ıklımlerden kuzeyen bazen uzak dogudan ve yıne fazlaca latin amerıkadan cıkar... Venezuela en fazla dunya guzelı cıkartan ulke mesela. Ancak ılla tercıh ıstersen benım tercıhım kuzeyın beyaz babyface kızları, hollanda da sayılabılır belkı .. norvec ısvec danımarka ırlanda bazen ıngıltere tabıkı rusya ukrayna beyaz rusya...
Merhaba efendim. Oyumu türk kızlarından yana kullanmak istiyorum. cf.kizlarsoruyor.com/.../...-84af-2ac7d8b16034.jpg Bakın şu güzelliğe, şu koltuk altındaki pürüssüzlüğe bile hayran olmamak elde değil. Okuduğunuz ve ciddiye almadığınız için teşekkürler Sevgiyle kalın efendim*
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yunan kızları AKA Kraliçesi Güzel Helen'in ve afrodit'in soyundan geliyorlar. Ama yukardaki yunan kızı genetik olarak ne kadar yunanlı, altındaki Türk kızı genetik olarak ne kadar Türk tartışılır. Hani ünlü bir kafatasçı ırkçı ideoloğumuz, türklerin kafatası endeksi 84 ile 86 arasıdır demiş. sonra kendisininkini ölçtürmüş 81 çıkmış.
Bence mantıklı olarak bakarsak yunan kızları mesela boş egoları yok Türk kızlarına göre daha fazla kitap okuyorlar dış görünüşe bakarsak çok benzerler ama bence yunanlar daha güzel Türk kızları o kadar güzel değil (egeliyim :-)
En İyi Cevaplar