Şov yapiyor bildigin
Klavyeyi belli etmeden nasil bozarim...🤔🤔?
Şov yapiyor bildigin
İlk önce rica et. Olmuyorsa uyar. Yine olmuyorsa herkesin içinde boz. Hala bana mısın demiyorsa, benim bilgisayarıma süt dökülünce rahmetli olmuştu. Bir dene :D
Canim yemin ederm butun dikkatim alt ust oldu.. hizli yazmakla sesli yazmayi karistiriyor. istiyorki cevresindekiler oooo ne hizli cocouk desin... çok uyardim
O rahatsızlığı çok iyi bilirim. Bende de biri ayağını salladığında tüm dikkatim dağılıyor. Aşağıda biri hasta olduğunu söylemiş, bu kadar kabalaşmaya gerek görmüyorum. Biraz takıntılıyız o kadar. Ona klavye hediye etmeyi deneyebilirsin.
Klavye tuslarini bilerek yumusatmis.. ben cok ses cikaran klavye istiyorum diyor.. baska klavye defalarca getirdik.. yogun ses çıkaran bir klavye istiyormus beyefendi.. ayrica bu da ayagini salliyor.. cattik ya... sagol canim tesekkurler
Bir üst makama şikayet edeceksin öyleyse :/
Çocuk uzerime yürüdü etmedim😀😀 bunun icin etmem herhalde... aslinda psikiyatri hastasi.. babasini da kaybetmis. Degisik bir yapısı var. isinden uyari almasini istemiyorum.. en iyisi gizliden ayirmak klavyesinden😀😀😀kirmadan
Toplumsal olarak hepimizin bir görevidir başkalarını rahatsız etmemek. Bunu, psikolojik sorunum var diyerek mantığa sığdırmak saçma olur. Babasını kaybetmiş olması ve yaptığı garip davranışlar bir sınıra kadar görmezden gelinebilir. Ama ben yine de bir uyarının ona faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle üstüne yürüme kısmında.
Eski tiptir bu kütük denilecek türden olabilir. Hızlı yazmak isterken istemeden yapar o sesi. Özenle ses çıkartırsa yavaşlar
mola olunca tuşları sok altında ki tutacağı kır basınca çıkacaktır yuvadan hayvan gibi basmaz bir daha :) sonra yeni klavye alsın kendine :)
klavyenin kablosuna hasar ver üstünde tepin yımrık at olmazsa fare zehri dök
Tmmm😀😀😀😀
😍😍😍😊😊😊😊😊
Cevap
18Cevap
Mekanik klavye kullanıyordur da kendini gelistirmek yerine neden baskasina plan kuruyorsun 😂
Usb li ise çaktırmadan kablosunu kir ya da usb sini boz
ben denedim oluyor hatta şimdi yaptım esc boşluk falan gitti bir tane pergel al boşluk tuşunu çıkar ve altında ki silikona batır
Klavye tuşlarının altındaki lastikleri al calismaz
O yazmayı bıraktığında sende klavye tuşlarına vur rahatsız olur sende bizi rahatsız ediyorsun bu şekilde dersen insan sa anlar havansa klavyeyi kafasına vur
Denedim onun kadar çıkaramıyorum😀😀
Takoz klavye al özellikle micrasoftun kalın tuşlu olmadı vur klavyeyi kafasına olmadı parmağının birine vur kırılsın :)
Dediğin gibi başka klavye kullansın
Sabahin ilk manyaklarindan bitanesi daha 😂😂
Nasıl bir rahatsızsın
kafayi yemişin drya git
Sende kahve dok yanlışlıkla 😁
Sen baya baya kıskanıyorsun 😬😬😬
Kiskaniyorsam allah canimi alsin.. ses dinir bozucu.. bu arada sekerli nescafe doktum arasina😀😀😀😀😀 titititititiitit ses cikmayacak artik
kablosunu kemir bence..
klavye girişini boz başka türlü bişey olmaz
Doktora git bence.
Sebep
Ses nasil cikiyor biliyor musun tititititititiirititititititiitititititiititititititiitititi... ses sanki beynimi tirmaliyor.. arka masadaki cocouk da 10 parmak yaziyor. Ama gayette mutevazi yazıyor.. istiyor ki çevresindei hastalar oooo cok hizlisin desin. egosunu tatmin ediyor. ama bizi rahatsiz ediyor. bilerek klavye tuslarini yumusatmis cok ses ciksin diye.. kim hasta simdi
Ver ateşe yansın
Rahatsız olduğunu söyle?
Kablolu mu 😀
Ewt😀
Tamam.. tesekkurler
Ahahahahaahah şekerli çaaay dök
Kablosunu kes
s... et..
sök kopar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar