Ben lise sonda okuyorum maddi durumumuz iyi değil teyzemler zengin kızının giysileri var küçülen ya da gitmediklerini bana veriyorlar eskiden giydiği ayakkabıları kıyafetleri falan. normalde giyiyorum bende ama teyzem her gördüğünde o kazağı kim verdi o pantolonu kim verdi diye insanların içinde soruyor ya da Üstüme giydiğimde öyle kıyafetimi süzüyor. Bir kere de sizin herşeyinizi biz verdik en çok beni saymanız gerekir dedi. Siz olsanız ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılHerkesin sınavı farklıdır. Seninki de bu..
Bak şöyle bir ayet var; İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar?
Yani bizim yapmamız gereken kadere boyun eğmek, isyan etmemek, şükretmek ve Allah'ın rızasını kazanmaktır.
Her sıkıntını Allah'a yönelmek için bir işaret olarak gör. Hayrinda şerrinde Allah'tan olduğunun bilincinde ol.
Bu da senin sınavın Allah senin sabrını sınıyor, ve Allah sabredenlerin yanındadır. Bununla ilgili yanlış hatırlamıyorsam 80 küsür ayet var. En akılda kalıcı olanlardan biri şunlar;
Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir
biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri! Diye. Bunu oku, iyice idrak et senin için çok iyi olcak. Bu gibi ayetler sana güç verecek, sabır verecek Allah'ın izniyle.
Ve yardıma ihtiyacı olmak asla kötü birşey değildir, bu hem yardıma ihtiyacı olan kişinin sınavı, hem karşısındaki insanın (yardım etme durumu olan kişinin)) sınavıdır. Kendini ezik hissedecek bir durumun yok çünkü yardıma gerek duymak eziklik değildir insanız illa 2. Bir insan gerekiyor asıl acizlik teyzenin yaptığı gibi rızkı verenin Allah olduğunu, kendisinin sadece vesile olduğunu unutup insanları hor görmektir. Umarım teyzen birseylerin farkında varır.
Allah'tan sabır dile, Allah'a yönel, bol bol dua et, ibadetlerini yerine getirmeye çalış.424 Yorumla- +1 yıl
Çünkü başka yolu yok, ve yapmamız gereken de bu zaten.
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın çok Sağol Allah Razı olsun. Ama insanların içinde devamlı her kıyafeti gördüğümde onu kim verdi diye sorması gururumu incitiyor
- +1 yıl
Şunu de ekliyim; . “Allah hiç kimseye gücünün üstünde bir yükümlülük vermez.” (Bakara) yani Allah hiç birimize kaldıramayacağı yükü vermez, bunun bilincinde olursan Allah'ın izniyle herşeyi atlatır, sorunlarla başa çıkabilirsin. Allah sevdiği kullarını sınar; yani demek istiyorum ki Allah tarafından insana verilen sabır, sıkıntıya dayanmaya yetecek potansiyeldedir.
Soran+1 yılAllah sabredenlerle beraberdir muhakkak. Ama işte çok üzülüyorum bu durumlara
- +1 yıl
Bak gurununu incitmesin şöyle düşün insanlar seni değil onu kınar. Ve , kulhakkı en büyük günahlardan biridir.
Senin bu dünyada canın yanacak üzüleceksin Allah'a siginacaksin ve ahirette Allah seni mükafatlandiracak. O ise bu dünyada mutlu olacak, egosunu tatmin edecek egerki tövbe Edip senden helallik istemezse Allah onu öbür dünyada cezalandıracak.
Burda kalıcı değiliz dolayısıyla bu dünyada yaşadığımız mutlulukta, sevincte, neşe de, güzel anlar, kötü anlar, sıkıntılar da kalıcı değil. - +1 yıl
Üzülmen normal ama lütfen kendine etme, kendini yıpratma. Allah senin yanında, bırak herkes senin üstüne gelsin, kırsın, incitsin. onlar kaybeder, sen ahirette kazanırsan. inan bana bu dediklerimi iyice idrak edip, nefine, aklına, kalbine sokarsan senin için çok iyi olacaktır.
- +1 yıl
Bu arada ne demek, ben sadece vesile oldum Herşey Allah'tan. Allah senden de razı olsun. Her zaman yazabilirsin elimden geldiğince kelimlerle bile olsa biseyler anlatmaya, morelini düzeltmeye çalışirim. Bu boynumuzun borcu.
- +1 yıl
Bu arada şimdi sana burda ben yardımcı olurum diyecekler cikacaktir. Kimseye güvenme, kimseye inanma olur mu? İnsanlar farklı düşünceler içinde olabilirler. Haberleri görüyorsun. Ben sadece aklında bulunsun istedim, kabul edeceğinden değil bu hepimizin kulluk görevi, lütfen yanlış anlama.
- +1 yıl
Amacı yardım etmek değil çok başka şeyler olabilir. O yüzden Burdaki veya başka bir yerdeki insanları önemseme.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah mükâfatını versin gercekten içime su serptin çok tesekkür edeyim
Soran+1 yılÜzülüyorum ama lafta söyleyemiyorum elinden bşy gelmiyor
- +1 yıl
Çok sevindim bir nebze olsun işe yaradiysam benden mutlusu yok. Allah senden de razı olsun. Bak şu ayeti de yazmadan gidemedim;
ve sen yine denendiğinde, yine kalbin daraldığında, yine bütün kapılar yüzüne kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün ve hatırla, yaradanına ve o'nun kelamına kulak ver. allah kuluna kafi değil mi.(zumer-36) lütfen bu ayeti unutma. Aklına sok, ezberle, hisset. Bize Allah'tan başka hicbisey yardımcı olamaz, herşey vesiledir. - +1 yıl
Söyleyememek daha çok canını sıkıyor biliyorum ama onun yaptığı bu kötülük yanına kalmayacak, Allah herşeyi gördüğü için aslında bizim laf söylememize bile gerek yok. Böyle düşün olur mu?
Soran+1 yılÇok Sağol Allah bin kere Razı olsun
- +1 yıl
Ne demek ne yaptım.. istersen yine yazarım ben, destek olurum. Buraya yoruma yazman yeterli. Allah'a emanet ol, Allah yardımcın olsun. Son olarak;
inşirah suresi 5. ayet,
'' gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır ''.
Bu öyle bir güzel ayetki her şerde bir hayır olduğunu, her sıkıntının içinde ders alınması gereken bir olay olduğunu ve en önemlisi her zorluğun bir çözüm yolu olduğunu ifade ediyor. Burda seçimler devreye giriyor. Sen oku, ya da okuma durumun yoksa işe gir çalış. Allah yardımcın olur.
Soran+1 yılÂmin çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
- +1 yıl
Derdi veren Allah, dermanı verende Allah. Herşey vesile lütfen bunu unutma. Allah'tan başka kimseye muhtaç değiliz. Öyle olduğunu sanıyorsun ama bu hem yengenin hemde senin sınavın. Yapman gerekenler belli, ortada. Lütfen rica ediyorum dediklerimi unutma olur mu?
- +1 yıl
Amin, inşallah.
- +1 yıl
Bak sana söz verebilirim ki eğer namaz kilarsan, Allah'a içini dokersen çok rahatlayacaksin.
- +1 yıl
Zaten başka yolumuz yok.
- +1 yıl
Söz veriyorum diyorum çünkü içten kilarsan, Allah'a yonelirsen iç sıkıntın azalacaktir. Bu konuda bilgin yoksa yani ibadet internetten araştırabilirsin, her türlü soruyu yaz cevaplar çıkacaktır.
Soran+1 yılEvrt kesinlikle öyle
- +1 yıl
Allah'a emanet ol
Soran+1 yılSende
En İyi Cevaplar
+1 yılOnları giymen sorun diil de teyzenin yaptiği çok ç. rkin. Bence öyle birine minnet etme git çalış kendin al ya da fazla bişi giymeyiver. Öyle insanlardan nefrt ederim.
312 Yorumla
Soran+1 yılGecende tekrar aynısı oldu ne demek istiyorsun dedim
Okula giderken ğ. Ne giydiğin pantolonu kim verdi dedi- +1 yıl
Kula minnet etmemek en güzeli canım. Az olsun senin olsun alma ondan artık bişey bence
Soran+1 yılBrn almak istemiyorum annem hep aynı şeyleri giyme teyzemlerin verdiklerini giy diyor
- +1 yıl
O zaman o kadını görme illa giymen gerekiyosa. Sana laf sokmasına izin verme.
Soran+1 yılMutlaka Görüyor
- +1 yıl
Kuzum sen çalış ve alma kimseden bişi
Soran+1 yılAma daha okuyorum ünv ye hazırlanıyorum nasıl çalışacağım
- +1 yıl
O zaman idare ediceksin belli bir süre ve çalışınca teyzene hepsini ödeyeceksin.
Soran+1 yılHer seferinde öyle sorması gururumu incitiyor
- +1 yıl
Onun yaptığı hem çok ayıp hem de günah zaten. Sen de asil bir insansın ki inciniyosun bu durumdan. Merak etme Allah insana neler verir :))
Gün gelir o kadın da sana muhtaç olur böyle yaparsa..
Soran+1 yılGecende bir parfüm vermiş parfüm bitmiş dibi kalmış
Moda & Stil konusunda 901 cevap paylaştı. Bizim De Durumumuz İyi Değildi Vaktinde Ben De Giydim. Şimdi Durumumuz İyi Allah'a Şükür. Lakin Teyzen SizeYardım Etmekten Ziyade Reklam Yapmanın Peşinde Bir İkincisi Kaldı Ki Zenginler ve Kendi Kızlarının Artık Beğenmediğini Vermek Yerine Size De Yenisini Alırlar.
17 Yorumla
Okula giderken ğ. Ne giydiğin pantolonu kim verdi dedi
Soran+1 yılEvinizin karşısında oturuyor
Soran+1 yılEvrt kesinlikle doğru
Soran+1 yılSağol
Giyerim hatta su andaki paltom kuzenin umrumda degil kim bisey derse. Dese bile cikario uzerine bile firlata bilirim. Takma kafana o teyze sana dunyalari versin ama minnet ediyorsa sevapta cok gunaha giriyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep utanıyorum insanların yanında
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
İnsanlar acayip. Bir arkadaşım çocuğuna giysi istedi. Çocuklarımın iyi durumda ve küçülmüş giysilerini topladım verdim. Audisiyle almaya geldi. Audiye paran var, oğluna giysi almaya paran mı yok. Görüşmüyorum artık.
Bir başkası kızına giysi istedi. Ona da çuval yaptım. Kocası Mercedes ile eleman gönderip aldırdı. Ne oluyor ya.. Kendinize her şeyin en güzelini ve çocuklara elalemden mi? O arkadaş ile de görüşmüyorum artık.
Kuzenler 2 çocuğumda da gelmedi. Çocukları oldu, Mevlüde çağırdı. Gitmem, altın takmm arkadaş. İnsanlar çakal.
Kredi kartım çalındı. Euro zengini bir arkadaşım Euro borç vereyim demedi. Eski giysilerini getirdi. Sağ ol dedim aldım. Giysileri belediyeye verdim, arkadaşımı engelledim.
Herkes haddini bilecek.
10 Yorumla
+1 yılBu normal giyilir yani sıkıntı değil ben hep ablalarımın eskilerini giyerdim onu şanslı bulurdum küçükken şimdi maaşım var hem kendime hem aileme alıyorum ekonomik özgürlüğünü kazan
15 Yorumla
Soran+1 yılKazanmam için işe gitmem Lazım bsn şu an çalışmıyorum ki
- +1 yıl
Okuyor musun ya da mezun musun?
Soran+1 yılOkuyorum üniversiteye hazırlanıyorum
- +1 yıl
Sabret ablacım ve sıkı sıkıya çalış bırakma hayatını kurtar aileni kurtar
Soran+1 yılInşallah abla ya
+1 yılAçıkta kalsam yine giymem.
Hayır yapıyorsan sağ elin verdiğini yol el bilmeyecek bu nedir böyle ya.
🍃🕊213 Yorumla
Soran+1 yılÇok gururum kırılıyor o böyle deyince
- +1 yıl
Kırılmayacak gibi değil ki bida derse istemiyorum de gururu olur bir insanım
Soran+1 yılGecende okula giderken ğ. Ne giydiğin pantolonu kim verdi dedi
- +1 yıl
Yuh bu kadar da olmaz ya yazık gerçekten insanlık kalmamış
Soran+1 yılIşte böyle hep ağlıyorum bu sözler için
- +1 yıl
Kullanma istemiyorum de ya da bir an önce bir baltaya sap ol oku çalış
Soran+1 yılOkuyorum şu an çalışma imkanım olsa hemen
- +1 yıl
Umarım kısa zamanda işe başlarsın canım ya
Soran+1 yıl4 sene ünv var
- +1 yıl
Şimdi dayan sık dişini acısını çıkarırsın zamanla sonra yeni kıyafetler alıp yollarsın onlara güzel bir cevap olur
Soran+1 yılŞimdi giyeyim mi o kıyafetleri
- +1 yıl
Giy guzum elinde olan birşey yok ne desek boş şimdilik sık kendini biraz ihtiyacın var sonuçta eğer konuşmak falan istersen de ekle beni yanında olmaya çalışırım elimden geldiğince 😊
Soran+1 yılYok ya giymeyeceğim giyinmek istemiyorum
+1 yılDurumunuz yoksa giy üzülme çalış oku ilerde en güzellerini alırsın teyzenide uyar teyze böyle diyp beni kıracaksan hiç verme daha iyi de
29 Yorumla
Soran+1 yılKeşke diyebilsem
- +1 yıl
Soyleyemiyorsanda teyzenin vermedıgo birşey giy onun oldugu yerde gerekirse hep aynı şeyi giy nerde oturuyorsun
Soran+1 yılKüçük bşr kasabada
- +1 yıl
Hangi şehirde
Soran+1 yılAdana da
- +1 yıl
Anen Baban ne iş yapıyor kac kardeşsin
Soran+1 yıl2 kardes babannemlerle yasıyoruz babam şöfor annem evde
- +1 yıl
Bizimde durumumuz pek iyi değil ama sana yardım etmek istiyorum
Soran+1 yılYok hayır kabul edemem ama çok tesekkür ederim yşne de düşündüğün için
Egolu bir teyzen warmış kendini üstün gören zengn ayağı yapan wayy be ne güzl bir dünya dimi alsan bir dert almasan bir dert nerelisinz
15 Yorumla
Soran+1 yılAramalıyız
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılHayır
+1 yılYani başkasının eskisini giymek ayıp veya utanılacak bir şey değil ama teyzenin yaptığı çok çok ayıp
17 Yorumla
Soran+1 yılArtık giymesem mi
- +1 yıl
Bence o teyzenin verdiği hiç bişeyi giyme çok aşırı sinir oldum gerçekten
Soran+1 yılDevamlı laf sokuyor
- +1 yıl
Bence giyme o teyzenin verdiği bişeyi hani bende giyiyorum ama böyle bir durum olsa giymem
Soran+1 yılSana da veriyorlar mı eskilerini falan
- +1 yıl
Evet tabiki yani bunda utanılacak bişey Yok ki ayıp bişey değil ayıp olan teyzenin yaptığı üzme kendini
Soran+1 yılGecende bir parfüm vermiş şişenin içi boş dibi görünüyor neredeyse
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurumu kotu olmak utanilcak birsey deilde senin teyzende o... buymus kusura bakmada
13 Yorumla
Ne diebilirim ki insan olmak farkli bise
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılGiyerim yani sende giy utanma bundan kimseyide takma
16 Yorumla
Soran+1 yılGururum kırılıyor
- +1 yıl
Kardesim neden kırılsın yapma böyle cıplakmısın ki utanıyosun bak bende diyorum herkesin icinde bende giyerim baskasının verdiğini yapma böyle utanma
Soran+1 yılTeyzemin dediklerine kırılıyorum
- +1 yıl
O zaman teyzen sna bir daha elbise verdigi zaman kabul etme
- +1 yıl
Hatta onun hicbiseyini kabul etme
- +1 yıl
Özel olarak konusabilir miyiz hani herkes icinde yazmak istemiyorum gerekirse sonra engellersin beni bir eklersen sevinirim fazla vaktini almam zaten merak etme
Karaktersiz görgüsüz insanmış teyzen
Maddi imkanın yoksa yıkadıktan sonra giyebilirsin13 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde teyzen ne guzel iyilik yapıyor veriyor diyor
hiç giymedim benden büyük bacım var e doğal olarak onun elbiseleri olmayacağı için peder baya terlemiş zamanında :D..
10 YorumlaZenginin eskisi fakirin yenisidir diye bir laf var duymadın mi hic
220 Yorumla
Soran+1 yılSence ne yspsyım
Soran+1 yılO benle Konuşuyor zorla
Soran+1 yılBen liseyi kazanamadım bir okula yazılmam gerekiyordu annem söylemiş teyzem yazdırdı şimdi de devamlı seni ben yazdırdım okula diyor
Soran+1 yılBen küçük bir Şehirde oturuyorum
Soran+1 yılEvlerimiz yakın hergün görüyorum
Soran+1 yılbir Keresşnde akşam bana gündüz seni yolda gördüm seslendim ama cevap vermedin dedi halbuki hiç görmedim bile
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılTamam
Yaptığı iyiliği başına vurup durmasındansa, onun verdiklerini giyme bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnende hep aynı seyleri giyinme giy onun verdiklerini diyor
+1 yılseve seve giyerim. bedava kıyafet baldan tatlıdır. yakışsın yeter ki 😂
10 YorumlaTarzıma hitap ediyor ve yakın gördüğüm biriyse giyerim
10 YorumlaDayım da bana eski elbise, çanta vs verir. Normal.
16 Yorumla
Soran+1 yılĞeki sonradan laf sokar mı
Soran+1 yılKimin
Soran+1 yılDayın mı
Soran+1 yılMaşallah
+1 yılAbi kardeş kuzen bunların giysilerini çok giydik
11 Yorumla
Soran+1 yılSoru içeriğini okudun mı
+1 yılBoşver takılma kimseye o onların ayıbı
19 Yorumla
Noldum delisi olmuşlar etrafındakilere yardım edip küçümseyip tatmin oluyolar boşver en iyisi takma hayatına bak uzak dur fakirlik ayıp değil bende bir zamanlar giydim bilirim anlıyorum seni çok iyi
Soran+1 yılMesela bir ortamda üzerime verdiği bluzu Görüyor diyor ki aa çok güzelmiş bluzun onu kim verdi nereden geldi diye soruyor
- +1 yıl
Gösteriş yapıyo işte ben yardım ediyorum falan egosunu tatmin ediyo yazık cahil insanmış allah affetsin
Soran+1 yılbir de ben lise sınavını kazanamadım ya Köydeki liseye gidecektim ya da bir sene gidemeyecektim okula babam burada değildi yazın çalısmaya gidiyor teyzem yazdırmıştı liseye beni götürüp devamlı onun da lafını yapıyorlar
- +1 yıl
Yaparlar anlamazlar ki sizin halinizden
Soran+1 yılKızımı doktordan aşağısına vermem diyor evlenirken para önemli diyor
- +1 yıl
Dini imanı para olmuş işte
Soran+1 yılEvet teyzemin eşi hakim ben hakim karısıyım diyor hep
- Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılcok giyfim sen gene teyzenin kizininkini giyon bn komsunun oglununkini giyerdm 😊
10 Yorumla Ben olsam çıkarıp yüzüne çarpardım
13 Yorumla
Soran+1 yılbir kez dedim terbiyesiz biz sana herseyi biz veriyoruz benim kızım değil oğlum olsaydı siz yanmıştınız diyor
+1 yılAllahım. ne büyük imtihannn... vay anasına beee
13 Yorumla
Boşver sabret o inanılmaz büyük günahlar kazanırken sen inanılmaz büyük mükafatlar kazanıyorsun...
Soran+1 yılInşallah Öyledir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etme teyzenden bişey
15 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan giymez misln
Cevap sahibi+1 yılyaptığı iyiliği başıma vuruyosa giymem
Soran+1 yılO zamanda annem neden giymiyorsun diyor
Cevap sahibi+1 yılayıp ama ya
Soran+1 yılEvet ama elimden bşy gelmiyor
+1 yılGiyme o nasıl lafmış öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılIşte hep böyle diyor gitmesem kıyafetim yok
- +1 yıl
Gir bir ise çalış
Soran+1 yılOkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeniyse giyerim. Teyzen seni aşağılıyor aklınca
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirdaha alma canım. Öyle birinden birşey alinmaz
Soran+1 yılalmasam giymesem de annem diyor ki giy onların verdiğini hep aynı şeyi giyme diyor
Cevap sahibi+1 yılAnne beni rezil ediyor de. Demek istemiyorsanda kabullen bu şekilde.
Soran+1 yılRezil olan ben oluyorum değil mi
Cevap sahibi+1 yılElbette olmuyorsun bu normal birşey benimde kıyafet aldığım zamanlar oldu ama mütevazı insanlardi. Annene bu şekilde söylersen ısrar etmez demek istedim
Soran+1 yılAnnem bşy olduğunda hep teyzemi haklı bulur
Oha o nası teyze lan
13 Yorumla
Soran+1 yılYani evet biraz kötü
+1 yılHenüz o kadar uzun bir insanla tanışmadım :D
10 Yorumla
+1 yılYaw o teyzenin ağzına terlikle vurasım geldi şimdi
10 Yorumla
+1 yılfakirlik zor :(
11 Yorumla