Tecavüze uğradım hiç aklımdan çıkmıyor 3 yıl geçti ama unutamıyorum hergün daha çok büyüyor acısı ne yapmalıyım kimseye anltamam?

Kurban bayramının 3. günüydü akşam anemler evde değillerdi bende eve birşey almaya geldim bizim kapıcı ve yöneticinin oğlu kapıcı odasında kamera kayıtlarına bakıyorlardı yöneticinin oğluda arkadaşımdı en yakın arkadaşımın sevdiği çocuk tv çok küçüktü bende dedimki çok küçük nasıl görüyosunuz bizdeki kocaman oyle bişey alınmalı bence binaya dedim eve çıktım tam alacağımı alıp çıkarken o geldı yöneticinin oğlu babasının tvmize bakmasını güzelse binaya ondan alcagını soyledi dedim kimse yok alamam seni eve Ne olacak bakıp çıkacaktım Benden mı korkuyorsun saçmalama falan dedi bende peki bak dedim iceri girer girmez bana saldırdı sahip olmaya çalıştı heryerime dokundu yatırdı beni kalkmaya çok çalıştım beceremedim çok kötü şeyler yaptı ben 18yaşındayım unutamıyorum her gece aklımda herşey onu hatırlatıyor kimseye söyleyemiyorum korkuyorum Hele ki aileme ya bana inanmazlarsa çünkü kameraya baksalar ben eve almış gözüküyorum beni tehdit etmişti kimseye söylemiyceksin diye
Tecavüze uğradım hiç aklımdan çıkmıyor 3 yıl geçti ama unutamıyorum hergün daha çok büyüyor acısı ne yapmalıyım kimseye anltamam?