Babam çok içki içiyor ve annemi dövüyor. Lütfen yardım edin ne yapayım?

Öncelikle merhaba. 18 yaşına girdim ve bu sene üniversite sınavım var. 5 ay gibi bir sürem var çalışmak için ama kafamı toplayamıyorum. Nedeni ise babamın her gün içki içip annemi dövmesi. İçtiği içkiyi bünyesi nasıl kaldırıyor zaten anlamıyorum. Günde 7 tane yüksek alkollü bira ya da 70 lik bir rakıyı tek başına bitiriyor. Annemi dövmesi de benim çok zoruma giden ve sinir olduğum bir konu. Küçüklüğümden beri annemi döver. Gözümün önünde o kadar çok dövdü ki benim de psikolojim bozuldu artık. Sinir hastası oldum artık bu duruma tahammül edemiyorum. Nasıl dövüyor derseniz tekme, yumruk, tokat, artık kadının neresine gelirse. Bir keresinde av tüfeğiyle kafasına vurup bayıltmıştı. Annemi hastaneye götürdüğümde kafasından kanlar akıyordu uyandığında bile tek derdi annemin şikayetçi olmamasıydı ş.. efsizin. Anneme ölüm tehditleri savurdu onlarca defa. Kadına ne iftiralar attı düşmanına bile atmayacağı namus iftiraları. Küfür konusuna girmiyorum bile aklınıza gelebilecek bütün küfürler. Küçükken gücüm yetmiyordu sadece baba vurma anneme deyince bana küfür ederdi. 9 10 yaşında bir çocuğa küfür edebilecek kadar aciz bir yaratık. Şimdi gücüm ona fazlasıyla yeter ama korkuyorum yanlışlıkla öldürüm ve hapse girerim diye. 9 yaşında bir kardeşim var ve ben hapisteyken annemle birlikte perişan olurlar. Ama artık kafayı yemek üzereyim bir yandan ders çalışamıyorum bir yandan bu ciddi konular. Her gün aynı ortam dayak, dövüş, kavga. 2 dakika ders çalışayım diyorum annemle beraber oturduğumuz odaya gelip benle kardeşime s.. tirin gidin başka odaya diyip annemi dövmeye başlıyor. Bir gün tak edecek ama ciddi derecede sinir hastası oldum. Gözüm kararacak elime alacağım mutfak bıçağını... Lütfen bana yardım edin ne yapayım. Darp raporu deseniz boşanma deseniz hapisten çıkar seni öldürürüm diyor kadına. Daha dün akşam yine annemi dövdü. Lütfen bir akıl verin kafayı yiyeceğim elimden kaza çıkacak.
Babam çok içki içiyor ve annemi dövüyor. Lütfen yardım edin ne yapayım?