evet arkadaşlar Allah'ı seviyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bayezid-i Bestâmî hazretleri, oğluna şu öğüdü vermiş:
-Ey oğul! Eğer sana Allah'ı seviyor musun diye sorarlarsa sus, cevap verme. Eğer "sevmiyorum" dersen, kâfir olursun. "Seviyorum" dersen, O'nu sevenlerin hâli sende yok, yalancı olursun.
İnsan yaratıcısını kim sevmez Alemlerin Rabbine kurban olayım ben
Cevap
17Cevap
Çünki bizim yaradanımız odur o kaynatın yaratıcısıdır ve bize ahirette ondan başka hiç kimse şefaat edemez
Allah bir Pagan putudur. Onun devri çoktan geçti kızım. Öldü o
Annen guzelmi
@Muzafer_Tuğkan senin anan belli ki güzel değil :) kıskanma olum , İslam kadınları eziyor biz ne yapalım
@lingua Dostum Tanrı bunlara sakallı bıyıklı huri verse ne diyecekler merak ediyorum 😂
tamam gençler susun yahu bir soru sorduk alay etmeyin insanlarla saygı duyun.
İnsanlar alay edilecek kadar kalpleri ve dilleri kararmış.
sus ben senin bu dediklerine bir şey demedim saygı duydum terbiyesizlik yapma sevmiyorsan anket var tıkla oy ver terbiyesiz ağzınız lahım kokuyor pislikler gidin işinize ankete oy ver çık.
Dişimde çürük var ondan kokuyordur abla , hani tedavi sıralarında torpil yapan Müslümanlar çok kalabalık bir bitmedi. Sizin ben var ya Allahınızı gibeyim. Ona her yerde lanet edeceğiz. Ona tapanlara zulüm edeceğiz
oooh gittikçe yayılıyor işte patlayın bitiyor ateistlik bitiyor yahudilik bitiyor deistlik ahahahah patlayın kudurun. :D :D
kuduruyorsunuz lan kininizle ölün geberip gideceksiniz üç günlük dünya da kime artistlik yapıyon lan sen daha arabayı kaldıramazsın Allah dünyayı yaratıyor kime kafa tutuyorsun ahahah veledi zina seni :D
güneşe bakamayan gözünle Allaha mı kafa tutuyon lan sen ahahah :D daha güneşe bakamazsın kafir seni :D
İsrail dinine mensup olmaktan gurur duyuyoruz ✡🇮🇱 Arap sana dünya 3 günlük mü dedi 😂
Ahahahah lan oğlum bu site kendi kendine oldu desem totonla gülersin bana dünya nasıl kendi kendine olsun ahahah bir düşün lan beyinsiz herif :D
Jerusalem Yahudilerindir , kusurun ahahahahha 😂Zafer İbranice , ağıt Arapça :))
Allah yok dedin lan bu da yaratıcı yok demek anlamına geliyor :D
o kuran insan yazması dediğin kitap 370 bin tefsiri var lan hangi kitap bu kadar araştırılıyor bir düşünn ahah beyinsiz :D
ulan sen daha çişini yapmadan duramazsın gelmiş allaha kafa tutuyor aciz fakir ahah :D
ahahaha o zaman kendi kendine oldu dimi tabiat var etti dimi seni canım herif ulan tabiat bu dünya demek zaten beyinsizler topluluğu hadi gidin karılara köle olun siz sapıklar abaznalar
@lingua dostum cahillerle tartışma diyor Aristo. Bırak ya
ahaha bak sapık olduğunu nasıl belli etti beş dakikada ulan karı kız derdine düşeceğine az oku araştır lan
beyin sen de de yok gelmiş kendi kendine oldu diyorsun şimdi bu nedir ironi yapma. :D
bir kere siz saygı kavramını öğrenenemişsiniz köleler gelin kölem olun :D
saygısızlık yapmıyacaksın sonra islam hoş görü dini değilmiydi ulan sen ilk önce saygı duyda adamlar sana hoşgörülü davransın edepsiz heriff :D
Sizdeki kafayi seveyim
@lingua Sen daha Allah’ın kim olduğunu bilmiyorsun insan bilmediği şeyler hakkında dilini yormamalı bence, senin egoist dediğin sana el vermiş ayak vermiş rızık vermiş beyin vermiş kullanasın diye ama yok nerede ancak böyle hakaret edin neyin ne olduğunu bilmeden araştırmadan müslümanlık zaten sizin gibi kötü insanlardan olmaz ben şimdi ne dersem diyeyim siz böyle hakaret edeceksiniz Allah kalplerinizi yumuşatmadıkça siz gerçeği gözünüzle görseniz bile inanmayacaksınız. Umarım Rabbim sizin kalplerinizi daha da karartmaz bir gün ölmeden imanla şereflenirsiniz olmadığını kanıtlayamadığın bir şeye hangi akla hizmet hakaret ediyorsun ne hakla densiz haddini bil insanların dinine kültürüne saygı duy sizin gibi gevşek insanları ben imana getiremem sizi ancak ve ancak Allah hidayete erdirir kalplerinizi o yumuşatır ama bu sözleriniz üzerine sizlere acıyorum çok sığsınız farklı düşüncelere ve inançlara kapalısınız kalın kafalısınız tabiri caizse
ne alaka müslümanlıkla torpil şu söylediklerinin saçmalığına bak şeytanların oyuncağı olmuşsun ama şunu bil ki şeytan seni koruyamaz seni asla sevemez seni sevmediği için yoldan çıkarmaya çalışıyor zaten sizi tek koruyacak tek gerçekten sevebilecek yaratıcınıza karşı çok nankör ve küstahsınız umarım sonunuz hayır olur sizin gibi sapkınların şerrinden Rabbime sığınırım
Ya senn kimsinn sen kimsin sen bu dünyada küçücük bir tozdan ibaretsin sen kime zulüm ediyon ya gerçekten sizin beyninizi tokatlamak istiyorum kardeşim şimdi eğer Allah yoksa senin yaptığın bu şerefsizlikler iğrençlikler yanına mı kalacak zannediyorsun sen hadi Allah’a inanmıyorsun belli ama karma diye bir şey var yaptığın boklar seni bulur sizin gibi zalimler için YAŞASIN CEHENNEM sizin mekanınız orası eğer Allah sizin gibi nankörlere hidayet nasip edip kendini sevmenizi sağlayıp sizi affederse nimetlerinden verirse orası ayrı Allah’ın bileceği iş
Sen Türk müsün eğer israilliysen onların dini yahudiliktir ve istesende yahudi olamıyosun canım çünkü onlar öyle benciller ki sadece kendilerinin kurtulacağını zannettikleri ve istedikleri için kendilerinden başka kimseyi aralarına almıyorlar yani sen kafana göre ben yahudi oldum diyemezsin tamam kültürsüzsünüz anladık da niye zekanızı kullanmıyorsunuz ki niye araştırmıyonuz hiçbir şey bilmeden HİÇBİRŞEY bilmeden ne söylediğinizi bile bilmeden ne anlattığınızı sanıyorsunuz eğer inanmıyorsan bile saygı duyacaksın hadsiz gelmiş yahudiyim diyo ya tamam kardeşim kendi kendine yahudi ol sen inandık biz çaktırma ;;)))
Yorum yapamayacağım. Yüz yüze tanışamadık henüz kendileriyle.
Ateist olduğum için tanrının varlığına ve birliğine inanmıyorum.
Çünkü kutsal kitapları ve Tanrı bozuntusunu insanoğlu yaratmıştır fikrimce.
İlkokuldan arkadaşım. Hep döverdim. Nefret ederim kendisinden.
Eksileyen cennete gidecek. Onlarca huri kendisini bekliyor.
Sevmeme gibi bir lüksüm , şansım ya da hakkım yok. Tabii ki Müslümansam A
Allahü tealayı da resülünü de seveceğim ve seviyorum.
Hic supesiz ve kayitsiz
Şüpesiz ki ben yaradanı seviyorum.
Kendisi çok karmaşık olduğu için ne desem boş
Seviyorum. Çünkü ibadet ediyorum.
Evet hanımefendi seviyorum
seviyorum da bilmiyom ya o beni seviyomu
sen onu seviyorsan o seni daha çok seviyordur ama eğer sevgisini kazanmak için çabalarsan dünyadaki dost bildiği kullarından olma şerefine nail olabilirsin
allaha inanmıyorum
Yes i löv
Elhamdülillah
Niye sevmeyeyim
Severiz tabi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar