Almanyada yaşadığm icin bilmiyorum ama gecen sene sahilde Redbull iciyordum sonra kapalı kadın kocasına beni göstererkden kötü birşey yapiyormuşum gibi hareket ettiler, neden🤔?
Ama marketfen adgmdada adam diyor oha sen redbull mu iciyorsun dedim evet ne var, güldü dedi sana baya enerji lzim o zaman bunu topcular icer fln😒 salak salak konuşdu
Onu kadın bira sanmıştır. Ben babannem 90 yaşında malta içeceği var içki gibi kardeşimle sarhoş numarası yapıp içiyo gibi yaptık kadın ağlamaya başladı oyy başıma gelenler içki içiyo vs drğnekle dövecekti 😂😂
Taurine ismini latincedeki taurus’tan alır ki bu boğa demektir. ilk olarak avusturyalı bilim adamları friedrich tiedemann ve leopold gmelon tarafından 1827 yılında boğa safrasından elde edilmiştir. genellikle, bilim camiasında bile, amino asit olarak adlandırılır fakat karboxsil grubunu içermediği için tam amino asit değildir. taurine boğaların karaciğerinde, sperminde ve idrarında mevcuttur. kesin olan şu ki red bull, monster gibi enerji içeceklerinde kullanılan taurine bu kaynaklardan elde edilir. şirketler kullandıklarını gizlemezler.' enerji içeceklerindeki taurine boğa testislerinin bir yan ürünüdür ve pek vejetaryen yanlısı olduğu söylenemez. taurine boğa safrasında ve anne sütünde doğal olarak bulunan bir maddedir. Buna rağmen aksini iddia eden salaklar var gizli.
Senin ben olmayan beynine sokayim. Muhtemelen Türkiyeden disari cikmamis bir cahilsin fikrine guvenemediginden gizlenmis. O dedigin labaratuvar isleri maliyet ister. Fransada ve İngilterede bu sebepten redbull yasakliydi. bir kac universitede testi yapildi onaylandi. Ac biraz yabanci makale oku ingilizcen varsa. Simdi sana koca bir sie
Adamlar bundan sirket olarak utanc duymuyor. Firma logosu olarak Boğa kullaniyor. Hammaddesi oldugunu boga spermi ve idrari oldugunu kabul ediyor. Tepki gorunce sentetik yapiyoruz diyorlar. Bu gibi salaklar kendi sirketi gibi savunuyor. Cahil deyip majinal olma cabalari.
Ya sen ne salak bir adamsın nerde adamlar kabul ediyor acaba? G. tunden uydur netten copy paste yap. Şimdi baktım red bull da yok öyle bir şey demiş. Bu da senin okuduğunu anlamaktan aciz bir aptal olduğunu gösterir. Cevap vermeye zahmet etme 45 iqluk bir mal için parmaklarımi fazlasıyla yordum.
Senin ne kadar beyinsiz oldugun şurdan belli. Taurinin hammadlerini saymama rağmen halen redbull şunu dedi bunu dedi diyor. Ulan allahin mali sentetik olarak bile hammadde olmadan yapamazsin. Yani o dedigin sey ya insandan taurin elde edecekler ya da bogadan. Senin gibi iqsu olmayan beyin yoksunlari kendini bununla avutsun. Bundan sonra madem zekisin gel mesaj at. Burdan senin gibi korkak bir mala ayiracak vaktim benim yok.
Üniversite testinde çıktı yazmışım, Fransa ve ingilterede yasaklandi dedim. Koskaca şirket hatasi çikinca kusura bakmayin size boga spermi icirecez diyecekti zaten. Saygisiz bir ayi oldugun duzgunce yorumuma karsi verdigin cevaptan belli ulan sana egitim veremeyen ailenin ben. Neyse kaybol bildirim yapma korkak it
En İyi Cevaplar