Kız arkadaşım Instagramda takip ettiği erkeklerin tanımasa dahi hoşuna giden fotoğraflarını beğeniyor, sorun etmeme gerek var mı?

Kız arkadaşım, Instagram da 250 kişiyi takip ediyor birkaç erkek var bazılarını tanıyor (Aynı yerde bulunmuş ya da daha önce sözlü/fiziki görüşmüş) bazılarını ise tanımıyor aynı şehir de ya da bazı yerlerde rastlama vs. sonucu ama bakıyorum hesabındaki erkeklerin bazı fotoğraflarını beğeniyor. Bana telefonu pek vermiyor. Orası benim özel alanım diye ben de pek takmıyorum. Kızlar siz sevgiliniz olsa da Instagram'da tanıyıp/tanımadığınız erkeklerin fotoğraflarını beğeniyor musunuz? Sorun etmeli miyim?
Sorun etmelisin tabii ki, birlikteyseniz başka birilerinin fotoğraflarını beğenmesi hoş değil, bir nevi karşıdakini beğenmiş oluyor.
Sorun etmemelisin, altı üstü sosyal medya, biz de beğeniyoruz fotoğraf güzeldir, o an kişi yakışıklı çıkmıştır vs. , gereksiz tartışma olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kız arkadaşım Instagramda takip ettiği erkeklerin tanımasa dahi hoşuna giden fotoğraflarını beğeniyor, sorun etmeme gerek var mı?