Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılAsker polis olmak istemem
çok zor işleri maşallah allah kolaylık versin herkesin harcı değildir. fakat çekici yani üniformalı erkekler. Erkek dediğin aslan gibi olmalı kadında ceylan gibi olmalı. Erkek korur kadın korunur ❤️❤️19 Yorumla
Soran+1 yılHARIKASIN :)
- +1 yıl
Bu yüzden hemşireyim 😂😂
Soran+1 yılüzel aynı sektördeyız saglık :)
- +1 yıl
Ooo süperr hangi alan? Ortopedideyim ben
Soran+1 yılbiyomedıkal muhendısıyım sağlık mudurlugunde kurum aynı ama benım alan tıbbı cıhazlar :)
- +1 yıl
Lisede biyomedikl cihaz teknolojileri alanı okudummm dalımda fizyolojik sinyal izleme cihazlarıydı 🙈
Soran+1 yılhmm desne bı bağ var :)
- +1 yıl
Oha ya 😂😂
Soran+1 yıloha derken hanfendı :)
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok severim bende bir kaç tane böyle üniformalar var bulduğumda beğendiğimde alıyorum sürekli çünkü harika hissediyorum kendimi onların içinde ;)
31 Yorumla
Soran+1 yılnede olsa turkuz gurur duyuyoruz bununla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılAsker polis olmak istiyordum su orsplari gördükten sonra soğudum (Türk asker polis olan kadınlar haric)
12 Yorumla
Soran+1 yılburdakılerden bahsedıyosun sanırım :)
- +1 yıl
Onlarin ülkelerinde askerlik polislik vatan namus değil orspluk fantezi isi demekki
Her zaman herkese yakışan şey seviliiiir :) asker olmak isterdiim
22 Yorumla
Soran+1 yılyakısır arkdaşım sana :)
+1 yılTabiki isterdim özellikle JÖH olmayı çok istedim 😞
24 Yorumla
Soran+1 yılne kadar üzel istemekte önemlı tebrıkler sıze
- +1 yıl
Baş vuru yaptım TSK ya geçen sene fakat geri dönüşlerini teşekkür olarak herhangi bir ihtiyaç olduğu zaman bizim gibi insanların olduğunu bilmekten gurur duyduklarını yazmışlardı 😞
Soran+1 yılharıkasın valla
- +1 yıl
Teşekkürler
Zor meslek her bayanın kaldıracağı meslek değil ben şahsen yapamam
27 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın bu konuda
Soran+1 yılnaparsın peki öyle durumlarda alah korusun yınede sızı de :)
Soran+1 yılkendını bırde zararsız ınsnaları vurmada : ) bu arada merak etttım meslegınız
Soran+1 yılzaten ölmüşüm ya mermiye yazık üflesen yeter benı uçarım zaten :) :) bende bıyomedıcal engıneer
Üniforma sevdiğim için değil vatanıma bir yararım olsun diye asker olmak isterdim.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşkler ne güzel dusuncen var
Diğer konusunda 808 cevap paylaştı. Hayır aynı tip elbiseler altında bunalırdım zaten muhabir seyyah gazeteci olmak istemiştim
17 Yorumla
Soran+1 yılo zaman serbest özel sektörde calışman gerek
Soran+1 yılçalışıyormusun pekı şu an
Soran+1 yılne iş yaqpıyorsun
Soran+1 yılgüzel kolay gelsın bende bıyomedıkal muhendısıyım
+1 yılseverim poh uniformasi olursa fena olmaz :D bende polis olcaktim bilekteki izden olamadim
124 Yorumla
Soran+1 yılne yaptın bılegıne :)
- +1 yıl
intihara tesebbus gbi birseydi :D
Soran+1 yılhmm uygun degılsın oh ıcın :) sen baska meslek sec :)
- +1 yıl
bankacilik sectim zaten memnunum
- +1 yıl
zaten bu hukumetin bir piyonu olmak istemezdim o zamanki cahil kafayla polisligi istemistim
Soran+1 yılpolıslıkte askerlık de kutsaldır sıyasi partılere aıt degıl yanı ıkısde devlet ıcın yapılan görevledır
- +1 yıl
tsk da bagimsizligini kaybetti artik gorunen koy klavuz istemez teslim olan oyuna gelmis kandirilmis mehmetcik teslim olur bicaklanir kanlar icinde yerde cignenir kafasi kesilir ama terorist teslim olunca kucaklanir tezehurat yapilir boyle adi bir halk icin hizmet etmek bana gore değil
- +1 yıl
vatanda gorevde kutsal degil artik malesef sehidimize askerimize polisimize yalniz biz turk milliyetcileri karsiliksiz sever saygi duyar
Soran+1 yılbende turkum ama haklısın belkıde haykırışlarında yınede ayrımcılık yapmamız lazım dıye dusunuyorum
- +1 yıl
ben soycuyum ve irkciyim bu ayrimcilik yapilmadigi icin bu durumdayiz zaten
Soran+1 yılne yanı kurt turk dıye ayrılsınmı ulke bunun yararı olurmu sence
- +1 yıl
kurt bir irk değil etnik koken ulkemizde onlarxa etnik varken neden kurtlerin adini duyuyoruz nankorlukleriyle kahpelikleriyle toptaklarimiza ortak oldular kurt kendini turk kimligi altinda kabul etmiyor terorist olusumlara katki sagliyorsa sinir disi edilmeli
- +1 yıl
benim öncü sinifinda gordugum iki insan var M. Kemal Ataturk ve Adolf Hitler gerekirse soykırımi yapacaksin hic birsey vatandan onemli degil :D
Soran+1 yılsenı cok ıyı anlıyorum ama sen yınede böyle yerlerde yazma basın agrımasın sonra şikayet falan ederler senı zarar görmenı ıstemem senın cunku dedıklerınde haklılık payı var ama hepsini ayı kefeye koyamayız ıclerınde cok cok ıyı ınsnalarda var
- +1 yıl
basimmi agriyacam agritacak varsa buyursun elinden geleni ardina koymasin bende bos insan degilim bu ulkeyi hala hukuk ülkesi saniyorsunuz benim burda paylastigim bir anektodla dava acsa ifaddye gitmedigim icjn bir ayda kovusturmaya geçmeden sorusturma kapanir daha once oldu fjshchsdh
- +1 yıl
en iyi kürt olu kürttür :D
zoruna giden dava acsin adffjahdh
Soran+1 yıltecrubelisin :)
- +1 yıl
hahah tabiki siber sucum cok ama ifadeye gitmedigimden ve ulasilamadigimdan dolayi dusmus cok dosyam var :D
- +1 yıl
bostan yere adliyeye harc parasi ve dosya masrafi yatiriyolar yazik bide amaclarina ulassalar ya oda yok kfsjfjs
Soran+1 yılıyı davalık ısım olursa dexstek alırım senden bıryere kaybolma bak :)
- +1 yıl
bak verdigim taktigi uygula muhtardan kaydi aldir yerjn tespit olmasin biri dava etsede ifadelere gitme ortada olma o dosya dusuyor :D
Soran+1 yıldelısın sen ya güzelmış denıycem :)
- +1 yıl
birinin face insta es zamanli caldim butun aciklarini ifsaladim beni dava etmiş sonuc takipsizlik karari :D
Soran+1 yılbendn uzak dur ya tanımıyorum ben senı :)
+1 yılPolis olmak hayalim ama şartlar el vermediği için hemşire olucam , isterim yani isterdim 😇
11 Yorumla
Soran+1 yılevet yakısırda bayanlara
İlk başta yer alan hatun gibi ferah ferah dolaşacaksak seviyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılnıkınızden bellı zaten cok sevdıgınız dekolteyı :) tabıkıde nasıl raha ve özgurhıssedıyosanız o sekılde dlaşabılırsınız hayat sızın kararda sızın :)
Polislikte şansımı denedim ne hikmetse 1.73 boyum 1.69 çıktı parkur ikinciliğim hafife alındı ve torpilli insanlar önüme geçerek alınmadım
10 Yorumla
+1 yılistemem sevmemde yani üniformali erkekler havali oluyo baya
10 Yorumlaasker olmayı cok ısterdım özel kuvvet falan..
diğer çarpışan taraf yani16 Yorumla
Soran+1 yıldiğer dediğin?
Soran+1 yılşule çarpışan taraf yanı bızım askerımız mı demek ıstyıorsun
Soran+1 yıltabıkıde ısterdım turk askerı olmak gurur verır. zaten herdaım hazırız vatan ıcın mılletımız için
+1 yılKoyduğun resimler üniformadan çıkmış beyfendi. Asker kıyafetini çok severim bir arada
125 Yorumla
Soran+1 yılöyle absurt resım yok hanfendı sonucta kadın ne olursa olsun farkını göstermelı her yerde
- +1 yıl
Farkını bacınız kızınız eşiniz gösterdiğinde bakalım okadar geniş olabilcekmisiniz beyefendi. Absürt resim yok demissiniz ben iç kıyafetle dolasan bir asker görmedim?
Soran+1 yılsen gıymessın olur bıter
- +1 yıl
Giymem zaten. Bedenimi fark olarak koymam ortaya. Eleştiriye açık olmayacağınız paylasimi yapmazsınız sizde 😎
Soran+1 yılsosyal sıtelerı fazla dıkkate almayın resmı kuruluş değil buralar ısın eglencesındeyız sende öyle yap
- +1 yıl
Her şeyin bir çizgisi var beyfendi yerine göre
Soran+1 yılçizgiyi aştıgımı dusunmuyorum ben rahatsız oluyorsan yorum yapma istersen sana kalmış
- +1 yıl
Sizin yaptığınızı söylemedim zaten eğlencenize bakın dediniz ona yorum yaptım. Lafı önce kavrayın sonra yorumlayin
Soran+1 yılşakamısın sabah sabah sen ya canın sıkılıyor herhalde
- +1 yıl
Bayanla konuşurken uslubunuzu koruyun
Soran+1 yılıstersen fazla zorlama klavyenın arkasına sıgınıp da olurmu karsıma gecıpte yapamaycagın tepkılerı burdada verme ıstersen yakısık almıyor cunku
- +1 yıl
Klavye arkasından öylemi bayana mi kabarıyorsunuz? Emin ol karşında daha dik olurum
Soran+1 yıltabıkı beklerım seve seve
- +1 yıl
haha hihi hoho hehe😁
Hemcinslerinize kabarsanız daha iyi olmaz mı 😂 böyle biraz saçma oluyor sanki hee öyle deilmi 😆😀😁😅
Soran+1 yılevet haklısınız :)
- +1 yıl
Ayy çok naziksiniz teşekkür ederim hakkımı verdiğiniz için utandiriyorsinuz 😁😁😁😎😎😂
Soran+1 yılen güzel akadaşlıklar tartışma ile başlarmış arkadaşım :)
- +1 yıl
Hiç iyi bir arkadaş değilimdir arkadaşş😁😁😁
Soran+1 yılolsun kötu de lazım ıyıyı bulmak ıcın :) :) :)
- +1 yıl
Bir nevi yol gösterici 😂 müge anlı'yi da deneyebilirsiniz anında bulur 😄😎😎
Soran+1 yılolsun senı takı edıcem hadı takıp et benı :)
- +1 yıl
İnan çok isterdim ama tadilat var offf çok piss haşereler basmış görmen 😁 lazım 😊😊☺
Soran+1 yılCok guldum bende :)
- +1 yıl
Ne mutlu 🙂Allah aglatmasin
Soran+1 yılAmin pikacu :)
+1 yılAsker olmak isterdim.
212 Yorumla
Soran+1 yılgec kalmıs degılsın yasın 24 :)
- +1 yıl
Olsun isteseler cagirsalar giderdim :))
Soran+1 yılbekı bı gun cagırırlar alalh yınede göstermesın o gunlerıe ama emınım bızım mılletın ekegı bayanı kosa kosa gıder böye bır durumda
- +1 yıl
Eskii Erkek arkadasim askerdi demistim bende gelicem askere :)) gurur duyuyordum basim dik yuruyordum herkese övünerek benim sevgilim askerde diyorum hatay kırıkhan suriye sınirında yapti
- +1 yıl
Kesinlikle tereddut etmeden giderim gönüllü 🇹🇷
Soran+1 yılharıkasın aysel valla bende su an kesınlıkle olmak ıstedım askerde buyuk bır gurur cunku türk olmak turk askerı olmak
Soran+1 yıl@aysellllllllll harıkasın
- +1 yıl
Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Soran+1 yılsüpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
- +1 yıl
Rabbim Askerimizi Polisimizi korusun yemin ederim Şu an cagirsalar tereddut etmem
Soran+1 yılaysel takıp deermısın benı harbıden ıyı bır tuksun ve mıllıyetcısın senın ıbılerın cogalması lazım
- +1 yıl
İzmir kızıyım :)) 🇹🇷
ben askere gitmeyi çok isterdim
26 Yorumla
Soran+1 yıldusunmen bıle harıka
Soran+1 yılne meznusunu krıterlerıne uyuyuorsan gec kalmış degılsın bence yas kac bu arada
Soran+1 yılokulmu yoksa fzıksel krıterler olmuyor
Soran+1 yılmesaj atıyorsun ama benım atmama engel oluyorsun fatma :)
+1 yılDenizciyim beyaz üniforma giyiyorum hahaytt
21 Yorumla
Soranne kadar güzel ya :)
+1 yılKadınlara yakıştırmıyorum üniforma
21 Yorumla
Soran+1 yılbana göre yakısıyor tabıkıde herkese göre farklı
+1 yılPolis olmayı hala çok istiyorum
11 Yorumla
Soranolursun ıns.
+1 yılBen çevik polis olmak isterdim ya
17 Yorumla
Soran+1 yılolursun yas sınırı 30 bayanlarda
- +1 yıl
Kilo falan önemli
- +1 yıl
Boy onemlı
Soran+1 yılsızın boy uymuyor mu pekı
- +1 yıl
160 boyundayım 165 falan istiyorlar
Soran+1 yılanladım hayırlısı
- +1 yıl
Aynen
Ben de isterdim polis olmak
112 Yorumla
Soran+1 yılhala oalbılırsın yasın gecmıs degılkı
Soran+1 yılsu an yas sınır kac bılmıyorum ama sanırım bayanlarda 28 olması lazım
Soran+1 yılbaktım sımdı 30 muş sınır
Soran+1 yılne mezunusun pekı ön lısans ve lısans mezunu en az dıyor
Soran+1 yıltamam güzel dur bakyıyım basvurualr nasıl ve nezamanmıs senı polıs yapcam zorla :)
Soran+1 yıl
Soran+1 yıltakıp edermısın benı
+1 yılaslında polisler havalı oluyor onların formaları çok güzel
014 Yorumla
Soran+1 yılyunuslar daha havalı :)
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılöğrencisimisin
- +1 yıl
evet öğrenciyim
Soran+1 yılne okuyorsun lısemı unıı
- +1 yıl
üniverste
- +1 yıl
sen
Soran+1 yılbiyomedıkal muhendısıyım
- +1 yıl
hımmm
- +1 yıl
bende doktorum
Soran+1 yılöğrencıyım dedın
- +1 yıl
evet doktorluk okuyorum yani
Soran+1 yılcok güzel takıp edermısın benı dılara
- +1 yıl
olur sende beni takip et
Ben asker olmak istiyordum bir aralar
13 Yorumla
Soran+1 yılsımdı ne yapıyorsun pekı
Soran+1 yılçok güzel arkadaşım yolun acık olsun herdaım :)
Polis olmak güzel iş ama ben beceremezdim
11 Yorumla
Soran+1 yılneden eğitim alacaksın hemen sahaya surmuyceklerkı
+1 yılPolis degil ancak asker olmak isterdim..
14 Yorumla
Soran+1 yılgecmı kaldın pekı
- +1 yıl
Evet olamam..
Soran+1 yılsu an görevın ne pekı
- +1 yıl
Sistemin kölesiyim..
+1 yılTabiki de, sonundabuna saygı duyan birisi! Valla çok teşekkürler, hangi TÜRKün hayali değilidr kii o güzel üniformayı giymek elinde silahla vatan nöbeti tutmak. Allah isteyen herkese nasip etsin ben sonuna kadar arkasındayım böyle şeylerin.
00 Yorumla
+1 yılPolislik yakışırdı bana yaa😂
11 Yorumla
Soran+1 yılof course :)
+1 yılHemsirelik okuyorum ama astsubay olcam🔫😛
11 Yorumla
Soran+1 yılsağlıkcı astsubay olucaksın
+1 yılBayılıyorum sevgilim asker 😁
11 Yorumla
Soran+1 yıloda güzel
+1 yılPolis olmayi isterdim ama sartlar iste😔
14 Yorumla
Soran+1 yılşartlar derken
- +1 yıl
Tesetturluyum o zamanlar yasakdi ondan.
Soran+1 yılanladım haklısın
- +1 yıl
Yani
sevilmez mi yaaa
35 Yorumla
Soran+1 yıldımı ya turk unıforması şereftır
- +1 yıl
tabii ki dee
#NeMutluTürkümDiyeneeee <3
Soran+1 yılharıkasın arkadşım cansın sen @delyykızz :)
Soran+1 yıltakıp edermısın benı
- Daha fazla (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne