F şehri. Bu ayda Konyayı ziyaret edeceğim.
Meram, Sille, Selçuklu severim şehri güzel ama insanları sevmiyorum. Yerli has halk hep klişe konuşur, mesela yarım saat otur konuş, nasılsınız? allah şükür iyiyz siz? şükür iyiyiz Nasıl torunuzuz? iyi maşallah Çocukların nasıl? iyi şükür. İşleri nasıl?
şükür. İyi maşallah. Bizim akrabalar var komple öyle konuşurlar, çıkıyorsun beyin formatsız kalıyor. Ne kitap ne hesap ne yolculuğun güzel hüzünlü anıları, ne bitkoin :D
Yolları geniş, parklar, modern yapılar, kocaman Sanayı bölgesi.
Ben şimdi Muğlada yaşıyorum, insanlar merhaba der, gülümser, kendi işine bakar, tabii ki hiç kimse deha değil ama kütüphanenin kitaplardan belli bile.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonyayı değil konyalıları sevmiyorsun sen.
Ben de konyada uzun yıllar yaşadım. Fakat bu kadar antipatik değilim onlara karşı. İçlerinde çok iyi insanlar da var çok lanetleri de...
Fakat şehir olarak Konya Türkiyedeki en düzenli şehir.11 Yorumla- +1 yıl
En düzenli mi bilemem ama kent mesela bir durakta kule başka yerde merkez başka yerde üniv çok başka merkezin etrafına kurulur genelde evler falan biraz dağınık ama en temiz şehir diyebilirim
Severdim. Meram güzel yerdir. En güzel yeri yaka meram ama. Oraları bildiğine göre ya eğitim fakültesi ya da ilahiyat okudun. 😉
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
😀😀hıhı
Müslümanım diye gecinen, fakat ne kadar alkolik ne kadar fuhus ve sapkin zihniyet varsa bu ilde.. distopya resmen.
515 Yorumla- +1 yıl
Konyalılar eksilemiş kardeş
- +1 yıl
Yoo ben Konya’yı da Konyalıları da sevmem 😀
- +1 yıl
Neden kapalı olduğumdan mı
- +1 yıl
Şıklara bakarsan 😀bilim mi Merkezi yazıyor hoşgörü mü şehri yazıyor 😀dalga geçtim
- +1 yıl
Anlamadım ama neyse
- +1 yıl
Ah ah peki 😀ben kimseye karışmam kim napıyorsa yapsın artık
- +1 yıl
Sor 😏
- +1 yıl
Yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hiçbiri..
Ahlaktan yoksun değerleri kof ve bayat bir şehir. Onun bunun karısına göz diken aile kavramı kalmamış olan insanlar topluluğu11 Yorumla- +1 yıl
Bence de.👍
+1 yılSon seçeneği işaretleyip genelleme yapmak istemem ama hep karşıma kaba saba tipler çıktı. Elim istemsizce oraya gidiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yıl10-12 yıl önce Konya merkezde İzmirli bir teyze dolmuşa binmişti. Dolmuşun tekli koltuğuna oturdu ve kendi kendine konuşup günah çıkarmaya başlamıştı. Ben Konya'nın böyle olduğunu bilmiyordum, ne kadar iyi niyetli insanlar varmış vs vs diyordu. Sözde dolmuşun içindeki Konyalılardan özür diliyordu Bu bahsettiğim 10-12 yıl önce gerçekleşti.
Ben Konya'nın yerlisiyim. Annem, babam, onların anneleri babaları Mevlana Müzesi civarında büyümüşler. Evet bir İzmirli kadar güler yüzlü, konuşkan, sevecen değiliz ama inanın dışarıdan söylenenlere bakmayın gelin yaşayın, tecrübe edin gidin.08 Yorumla- +1 yıl
Yaşadım emin ol kovuyorlar öğrencileri istemiyorlar Konya’da
- +1 yıl
Uluorta öpüşen, açık saçık giyinen öğrencileri istemiyorlar evet ve sen bundan dolayı yobaz diyorsun.
- +1 yıl
Hayır ben bunlardan hiçbirini yapmadım açık giyinen kimseye karışamazlar onlara kalmamış günahı sevabı resmen şirk yani 😀 benim saçım açıktı ilk yıl teyzeler çok fena bakıyordu cıkcık diye sesler çıkartıyolardı ama tramvayda burun buruna dudak dudağa olan kapalı kızlara bişey demediklerini de hiç unutmam
- +1 yıl
Konya’nın Meram kesimi güzel gerçekten Akdeniz insanı gibi ama buralar iyi değil gerçekten çok kalitesiz
- +1 yıl
@hknmat41 sayısı önemli
- +1 yıl
@hknmat41 gez dünyayı gör Konya’yı 😀
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ağrılıyım ama doğma büyüme konya..
Severim tabi ama bende çok anısı var diye..
Yoksa bayıldığım söylenemez. kocaeliye istanbula gidiyorum çünkü yazları..
Yokluğu koyuyor baya.
İnsanları filan pek hoşuma gitmiyor.10 YorumlaÜniversiteyi orada bitirdim daha da sınırından dahi geçmem.
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀üniv bitirince ben
+1 yılgüller şehri konya değil ısparta dır bil istedim :D
12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ben demiyorum ki onlar diyor
- +1 yıl
lafım kim diyorsa ona :D
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konya’yı bilmem ama en sonun üşü derken neyi seçtin niye seçtin anlamadım
221 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yobazlar hani 3senedir buradayım Suriyelileri daha çok seviyorum
- +1 yıl
Valla ya Suriyelilerin evini ziyarete gitmiş kızım ben bir güzel ağırlıyolar ama silleye gittik Konya’nın merkezine yakın sevmiyoruz öğrencileri diyolar niye geliyorsunuz diyolar en çok alkol kullanılan şehri sen bir gel verem olursun Allah korusun
- +1 yıl
Hoşgörü şehri ama yobazla dolu bu tezatlığa ne diyorsun 😀
- +1 yıl
@AlfaErr Konya’yı hiç böyle beklemiyordum Mevlana hoşgörü şehri ama laf atanlar güneşin batışı ardından dışarı çıkamama sorunu istanbuldan gelenler ben böyle insanlar görmedim diyorlar dayatmaya çalışmıyorum seçeneklerden hiçbirini söylemedin sen de mesela 😀 anket değildi aslında biraz da insanlar Konya’yı ne kadar biliyor bunu öğrenmek istedim 😀 yaşamayan bilemez
- +1 yıl
Konya’da o kadar kısıtlama var ki freudun deyimiyle insan ne kadar kısıtlanırsa tersi olurmuş ya bu insanlar bacak görmemiş gibi insan görmemiş gibi yazık diyorum kendilerine yazık ediyorlar
- +1 yıl
- +1 yıl
mübüş sen Konya'da yaşadın da ne biliyorsun alkolik şehir olarak biliyorsun nereden bu düşünceye vardır senin antalyanda mı daha çok alkol tüketiliyor konyada mı? körü körüne konyayı kötülüyorsun. bağnaz sensin. ayrıca bu konuyu konyayı kötülemek için açmışın
- +1 yıl
@çukulatalıpooça kötülemek için açmamış olsaydım hoşgörü mü şehri bilim mi Merkezi diye sormazdım 😏dimi burada o kadar çok şey yaşadım ki herşeyini gördüm her pisliğini ama çok temiz bir şehir Meram kısmında ağaçlar var ve insanları çok sıcakkanlı
- +1 yıl
Silledeki mezar taşlarına yazılan yazıları bile kendilerinin yaptığını gördüm ve beni o bölgeden hemen kovdular girilmesi yasakmış otogarda gazinolar vardı ve gazino benzeri şeyler isimlerini bilmiyorum
- +1 yıl
+1 yılKonya muazzam bir şehirdir. sadece bazı sebeplerden ötürü sevmezsin o kadar. o da şahsidir işte boşver :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel de çok dinci bunu kötü anlamda söylemiyorum hemen yüklenmeyin
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam 😀evet öyle ve herşeye kapalılar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem başörtülü, hem atatürk resmi koymuş
Allah akıl fikir versin116 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılatatürk seni görse önce başörtünü yırtar sonra asardı
- +1 yıl
Atatürk beni görse gurur duyardı Eminim ama sizin gibileri görse hayal kırıklığı resmen vatanı emanet ettiğin canlılara bak (insan demiyorum hayvan bile küçük bir iyiliğe karşı sahibine büyük bir bağlılık hisseder ihanet etmez )
- +1 yıl
Atatürk öyle zeki biri ki onu sizin anlayabileceğinizi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl:D Kimmiş benim sahibim pardon?
- +1 yıl
Ben senin sahibin demedim hayvan bile dedim misaldi neden kendini hayvanla bir tuttun ki
Cevap sahibi+1 yılYaa kelime oyunları yapacağına kendi halina ağla daha neyin ne olduğunu bilmiyosun asimile olmuşsun senin dinine tüküreyim ben çıkar o örtüyü
- +1 yıl
Asimile ben 😀hah hayt Türk müsün ki sen
Cevap sahibi+1 yılSenden daha Türk olduğum kesin. Ispartalıyım. Konya'dan da hain çıkmaz ama senin gibi bir köpek nasıl çıkmış şaşırdım. Aradan çürük elmalar çıkabiliyor
- +1 yıl
Ben antalyalıyım yörüğüm ne Konya’sı aman Allah korumuş Atatürk’ü de seviyorum dinimi de
- +1 yıl
Benim günahım sevabım tercihlerime kimse bişey diyemez sen Allah Mısın da yargılıyorsun şirk bu
Cevap sahibi+1 yılYargılamadım kimseyi. Ama bazı şeyler açıktır. Mesela içki içip de dindarım diyemez bir insan. Seninki de öyle. Müslüman düşmanı birini, müslümanlara eziyet etmiş birini, binlerce müslümanı asmış birini sevip de müslümanım diyemezsin. Hemde başörtülüsün yazık
- +1 yıl
İyi ki asmış ama asmadı
- +1 yıl
Keşke assaydı dinin arkasına saklanıp dini kullanıp vatana zarar vermek isteyenler onlar şimdi yapıldığı gibi ve Atatürk Yok
Cevap sahibi+1 yılKeşke seni assaymış münafık köpek
- +1 yıl
Tamam 👍
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. sehri güzel olabilir ama insanlarini bilmiyorum hic konyaya gitmedim
10 Yorumla
+1 yılAziz Pavlusun Azize teklanın şehri olduğu için seviyorum 2 bin yıllık geçmişimiz var diye seviyorum
11 Yorumla- +1 yıl
GÖnüllüleri şehri dedim ;) canım sen nerelisin
+1 yılKardesim konyadan bir başörtülü kızla konusmustu kız ilk gece memelerini cekip atmıstı o yüzden seviyorum
14 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Seni de sevdim 😂
- +1 yıl
Ben antalyalıyım Konyalı değilim karıştırma ağzına kürekle girerim
- +1 yıl
Antalyada 4 senem gecti gördüm orayıda 😂
Konyalıyım ama İzmirde yaşıyorum,10 yıl önce sorsan bu soruyu hayır derdim ama şimdi çok güzelleşti, seviyorm bende :)
10 Yorumla
+1 yılKonya hakkında bir fikrim yok, gitmedim, insanını bilmem.
10 YorumlaDiğer konusunda 660 cevap paylaştı. Bende konyaliyim ama halkımız hakikaten yobaz
22 Yorumla- +1 yıl
Helal be 😀 sonunda sen değil gibisin ama seni sevdim pikaçu
+1 yılKonyaliyim ve seviyorum şehrimi
11 Yorumla- +1 yıl
Peki 😀
+1 yılevliyalar, enbiyalar şehri KONYA
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%50 ydi 4-5 sene önce yarısı yobaz yarısı dinine düşkün insan yardım severdi şimdilerde bakıyorum % 20 lere düşmüş.
10 Yorumla
+1 yılKonya yolundayım 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin dicem de sen anladın 😀
- +1 yıl
Yok gelmicem 😂
Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Gonya, gitmezsem bu dünya bene dar gelib
11 Yorumla- +1 yıl
😀merak ediyorsun benim gibi çok şaşıracağına Eminim
- Diğer konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılKonyalı bir arkadaşım vardı iyi birisiydi
18 Yorumla- +1 yıl
Meram’da mı oturuyordu 😀
- +1 yıl
Merkez
- +1 yıl
Alaaddin
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Merkez diyorum alaaddin mi
- +1 yıl
O kadar detaya inmedim. Konya'yı da çok fazla bilmiyorum zaten. Ayrıca sen neden bu kadar merak ettin ki?:)
- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
Ne oldu?
+1 yılEn çok rakı tüketilen il
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@çukulatalıpooça Konya’da otogar civarı gazinolar gördüm hayatımda ilk defa gazino gördüm 😀 bir sürüydü ya başka şeyler de vardı ama isimlerini bilmiyorum gazino tarzı
+1 yılKonyaliyim ben konya güzel şehir bence 😊
19 Yorumla- +1 yıl
Peh 😀neresi güzel sen başka yere gitmemişin ellem 😀
- +1 yıl
Başka yer pahalı bence Konya yaşanılacak yer 😊
- +1 yıl
Eskişehir derim başka da bişey demem
- +1 yıl
Eskişehir güzeldir ama orasi da pahali bence
- +1 yıl
Antalya Eskişehir mi pahalı 😀ne bekliyorsun ki dolar aldı başını gidiyor 😀
- +1 yıl
Tabi tabi😂
- +1 yıl
Konya’nın tek güzel yeri Meram ağaç var çam kokusu var köyümü hatırlatıyor insanları da bir sıcak ve çok temiz ben böyle temiz şehir görmedim havası biraz kirli ağaç olmadığı için onun için de Erzurum’dan çernezyom toprağı falan getiriyorlar tırlarla işe yaramıyor napsınlar başka 😀baharda alaaddin güzel oluyor sümbül lale kokuyor her yer ama sille çok eski biyer değil mezar taşlarını kendileri eski yazılardan kazıyolardı ve oraya girilmesi yasakken ben yanlışlıkla girmiştim beni kovdular yani kandırılıyorduk ki ben kanar mıyım 😀hemen çözdüm olayı
- +1 yıl
Bak sevmişsin 😂😂
+1 yılŞu Kapalısı ve içeni çok olan şehir mi
18 Yorumla- +1 yıl
Evet 😀
- +1 yıl
Allah muhafaza 😀
- +1 yıl
Yukarıda bir kişi daha demiş rakı içen şehir diye mi de nereden gözlemlediniz içen şehir olduğunuz?
- +1 yıl
Takılıyoruz kardeşim sıkıntı yapma🙂
- +1 yıl
Ama inan çok zoruma gidiyor. :) @sweet__man
- +1 yıl
Bir mübüş vardı sen kapalı değil misin, sweet man in sözüne nasıl gülerek cevap verebiliyorsun?
- +1 yıl
Güzel kardeşim takıldığımı anladı o yüzden güldü. Ayrım yapmam ben
- +1 yıl
@çukulatalıpooça evet ne olmuş ki
düşünce anlamında sevmediğim yönleri var.
10 Yorumla
+1 yılYani normal bir şehir.
10 YorumlaSevmiyorum. Mecburen katlaniyorum.
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmem. benden uzak cehenneme direk
10 Yorumla
+1 yılseviyorum ben konyayı..
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere gitmiştim iyiydi yani.
10 Yorumla - Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılZerre kadar haz etmem.
10 Yorumla Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Ben de beyşehirde okuyorum lanet bir yer bura
10 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. severim :)
günaydın:)10 Yorumla- Diğer konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılGörmedim henuz
21 Yorumla- +1 yıl
Bence gitme gidersen Mevlanaya bide Meram bide sille ama insanlarını çok takma derim
+1 yılNe yazıkkı hayır
10 Yorumla
+1 yılSeverim
16 Yorumla- +1 yıl
Hangi yönünü
- +1 yıl
Sıcak kanlı insanları
- +1 yıl
😀teşekkürler cevap için
- +1 yıl
Bazıları sıcakkanlı evet gerçekten çok iyi bazıları çok efendi kibar ama bazıları kadınları kaba da erkekleri biraz daha iyi
- +1 yıl
Seni de konyalı sandim 😀
- +1 yıl
Yok amanamananananananann😀töbetöberöebenrn
+1 yılSeverek izliyoruZ
10 Yorumla- Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmem hiç
10 Yorumla Diğer konusunda 826 cevap paylaştı. Son seçenek.
10 YorumlaHayir
11 Yorumla
+1 yılÇok severim
10 YorumlaEVET
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası