Ben 19 a yeni girdim. Kiz arkadasim 17 yasindaydi. Onunda rizasiyla cinsel konustuk ama senini bile duymadim kizin sadece mesaj foto bukadar. Kiz beni sikayet etse cezasi varmidir bilen nolur soylesin.
Cevabın nedir?
+1 yılKız 17 yaşında 2 ay sonra pişman olsa şikayet etse edebilir ailesi yakalasa ailesi şikayet etse edebilir 18 den sonra kız kendi kararlarını verebilir yani bu demek oluyor ki riskli ama şöyle bişey de var 18 den sonra annne baba sözünden çıkmayan bir kız olursa yine hapı yuttun bu sefer kız seni aile zoruyla şikayet edebilir bence sen kaç dostum Suriye'ye doğru
10 Yorumla
+1 yılMikropsunuz ulan reşit olmayan biriyle bir de pislik adi
07 Yorumla
Soran+1 yılAramizda 1.5 yas var m q nerden bilebilirdim
- +1 yıl
İşiniz gelince bilmiyorsunuz ama. Anası babası görsünde bakalım o da razıydı diye ötebilecekmisin olgunluğa varmamış ne yapacağını daha bilmeyen çocuklardan elinizi çekin
- +1 yıl
Al avukat karşımda sordum rızası olması indirim sebebi ama cezası var dedi
Soran+1 yılUlan ben neyim!!! Devlet cocukluga 18 yas siniri koymus diye 18 i gecen adam mi oluyor yetiskin mi oluyor. Daha ogrenciyim 19 a yeni girdim diyom !!!
- +1 yıl
Kes ulan mikrop. Daha düşünmeyi bilmeyen hayata atılmamış aile gözetiminde olan küçücük çocuk o. Annesi görür inşallah
Soran+1 yılBen sirf sanal Seksi biraksin diye ailesine soyledim sirf iyi niyetimden!!! Benmi mikrop oldum simdi! Kiz 40 yasindaki adamla bile olurum be olmus diyor! Ben insanlik edip ailesine anlattim!
- +1 yıl
Bunları söyle de kendini rahatlat pislik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
18 yas alti kendi rizasi diye bir sey yok. Kaldiki ben istemedim zorladi bile diyebilir. kanunen suc.
00 YorumlaSabret yavrum 1 sene daha.
18 olsun öyle düdüklersin, çocuk tecavüzcüsü demesinler..00 Yorumla
+1 yılvar tabi bir de şu ülkede kendi rızası vardı lafının arkasasına sığınmak ne kadar zayıfça bir şey ya yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSikmedigin sürece problem yok
13 Yorumla
Soran+1 yılHicbisi yapmadim ama kimisi diyoki sanaldan bile olsa istismar sayiliyor diyo. Ama ben zorla hicbisi yaptirmadim. Hatta yapmayalim artik dedigim yerler bile var duruyor
Cevap sahibi+1 yıl17 den sonra rızası ile şiiişşşt bile bişey olmaz yeyer ki gönüller bir olsun
Cevap sahibi+1 yıl(S*ksen)
Hayır bişey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin abi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi rızasıyla konuşmuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa olm onun rızası varsa niye şikayet etsin
10 Yorumla
+1 yılEvet var
13 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda tanidim biri suanda hapistr mahkeme bekliyr
Soran+1 yılSen ciddi misin
Soran+1 yılBana özelden o kisinin olayini anlatir misin nolur
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 YorumlaSorun olmaz.
10 YorumlaBEN VARKEN O KİM
00 Yorumla