Gönülsüz hiçbişey sevmem diyen erkek “konuşmalar resimde” ?

Erkek arkadaşımla swarmdan tanıştık. Polis. Her ilişkimde ciddi düşündüm dedim. Zamanımı ciddiyetsiz olgun olamayan bir kişilikle kaybetmek istemiyorum dedim. Burç uyumumuz hayata bakışımız aynı. Ruh eşimi buldum. 4 gündür tanıyorum. Swarmı ben demeden kapattı. Tek bir kelime yalan konustugunu da hissetmedim. Yaşı 27 benimse 20. İlk gün öpüştük. Seni oturduğumuz cafe öpmek istedim dedi. Sonra eve bırakırken öptü. Kısacası öpüstük. Ben ilk günden böyle öpüsmek bana tersti aslında ama bana güven veriyorsub dedim. Bende şunzamana kadar kismeye dolu dolu aşkım diyemedim dedi. Ve bana aşkım dedi. Giyinisine felan dikkat et demisti cafe otururken. Arabada beni bırakırkende seni cıplakta görmek isterim dedi. Sabahtan aksama kadar whatsappta sürekli konusuyoruz. Güzel bir kızım. Ama böyle ilişkiyi sevmiyorum. Yani kullandırmak istemiyorum kendimi.

Bu konuşmalardan sonra kötü düşünüyorum ya napıcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Bitirmek isteyince sana asla o gözle bakmadım. Sen aksamları evinde ben dısarıda olan biriyim. Kullanacak olsam o kişi sen değilsin ben seni sevmek istiyorum dedi hoppalaaa 🤦🏼‍♀️