İnsan neden biri/birilerini takip eder ?
etmek zorunda kalır siz kimi takip ediyorsunuz ?
etmek zorunda kalır siz kimi takip ediyorsunuz ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer maalesef öyle bir toplum haline geldik ki özel hayata saygı diye bir şey kalmadı. bir başkasının hayatını merak etmek sorgulamak sonrada hakkında dedikodu yapmaktan keyif alır olduk. Ancak ne acayiptir ki kendi özel hayatımızın deşifre edilmesinden memnun olmadığımız gibi özel hayatımıza yönelik sorular sorulmasını da bazen hoş karşılamıyoruz ama kendimize istemediğimiz bir şeyi bir başkasına yapabiliyoruz. bir zamanlar bbg diye bir yarışma vardı herkes 24 saat onu izlerdi. Anla artık ülkenin ne hale geldiğini.
Arkadaş ekleme isteği rahatsız edici ya da yanlış alaşılabılıyor.. bunun yerine açılan konuları canlı yayında görmek için takibe almak daha makbul geliyor..
ben cok takip ediyorum. hastalık derecesinde. hatta sevgilinin olmasının en guzel yanı takip etcek biseylerın olması bence.. bir hobi gibi oldu artık benim icin..:( takip edince de herseyini bulup yakalıyorum. geriliyorum huzurum kacıyo. sonra ayrılıyoruz.
sanırım duzgun birine denk gelene kadar buna devam etcem.
Ben kimseyi takip etmem kendi dusuncemi kararimi kendim veririm. Herkes gibi bazen akil danisirim ama uygulamasi bana kalan bisey. Burada takip ettiklerim oldu benide takip edenler vardir elbet. Yorumlari dusunceleri hosuma gitmistir takipe almisimdir.
Cevap
12Cevap
bir abi var süper sözler paylaşıyor onları okumak için devamlı duvarına giderim ^_^ hatta şimdi gidip paylaştığı sonbikaç yazıyı kopyala-yapıştır yapayım ^_^
Birini sevmek için karşılık beklemem ki.
Zaten sevdiğim hiçbir şarkı da benim için bestelenmedi...
unutma her kalkan götün bir pilotu var dayım..
Elektrik icad edilmiş olabilir ama, biz hala sevdiklerimizi mumla arıyoruz..dayısı..
Balonlar içi boş olan şeylerinde havalandığını gösterir .
Kız 130 kilo,"beni taşıyabilen erkek istiyorum"diyor..Seni taşıyabilecek tek erkek Seyid Onbaşı'ydı o da öldü.
bu adam takkip edilmez mi dayısı :D ^_^
Sırf makara olsun diye psikopat gibi takılırım peşine biber gazı sıkan oldu koşarak kaçan oldu çantayla dalan oldu polise giden oldu birine kardeş ne var diye beni takip ediyorsun diye sormadı be
meraktan tabiki,ama bu merak konusu neden oluşmuştur kişiye olaylara göre değişiklik gösterir.
Ben de merak ediyorum niye diye. Takip edip cevap falan da vermemek komik oluyor
her gün her saniye takip ediyorum platonik aşık olduğum kızı :( :( :(
Olabilir.. İnsanlar birbirlerine bakıp özenebilirler..:)
Ama ben kimseyi takip etmedim.. Kendi kararlarımı kendim verdim :)
ben kimseyi takip etmiyorum ama ben kaçtıkça beni takip edenler oluyor kaçan kovalanır misali hayat sürüyo
O mevzu bende yok hiç ya O.o Anlamyada üşendim şu an açıkçası :)
bir bir birilerini takip eder dururum takip ettirmesse çeker silahı vururum:D
Meraktan olur bunlar hep merak zaten insanın basına herseyi acar
relaxım kimseyi takip etmedim bu zamana kadar edeydim iyidi
şunun için takip edilebilir mutlu mu neler yapıyor son çektiği resimleri var ne hissediyo falan filan .. ya da sadece özlediği için ..
insan ilgisini çektiği kişileri takip eder, çoğu zaman istemsiz.
pipimi takip ediyorum o önden gidiyor ben arkadan :)
Meraktan herşey yapılır :)
Meraktan ve kötü niyetten genelde
kimseyi etmediğim için bilemiyorum
takip edene sorucaksın
melik gökçeği takip edin de sizi mahkemeye versin
Bilmem hiç kimseyi takip etmedim
Hiç kimseyi takip etmiyorum.
iş olsun diye :
kıskançlık tiribinden olabilir
meraktan sanırım:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar