Uzun ince boylu, Sarışın, beyaz tenli, yeşil gözlü, karadeniz kızları mı yoksa esmer, kara kaşlı, kara gözlü, kara saçlı Kürt kızlarımı tercihiniz hangisi beyler?
Bunların ırkları alınlarında mı yazıyor hı!! Ne kadar ayıp utanın kendinizden. Aynı vatanın insanlarını kıyaslamak da nedir!! Bir yandan birini düzgün gösterip şu şu diyor pohpohluyorsunuz. bir yandan da birini çirkin gösterip aşağılayarak şu şu ırktan diyip ezikliyorsunuz!!! Sonra vay efendim dış güçler bizi bölmeye çalışıyor!! Ülen kendinize dilinize düşüncelerinize biraz olsun sahip çıkıp biraz milliyetçi vatan sever olun. Bize bizden kimsenin hayrı yok
Irkçılık yapan bizden değildir. Demiş o yüce Peygamber. Yurdumun tüm kızları güzeldir. Ergence konuşmayı bırak birazcık ki değilsin ama insan ol bence... Baksan şurdaki insanlar adam olduğu için kimse sorunu olumlu bulmamış. Olaya insanca bakmak lazım. Kendi resmini bir atda millet senide bir görsün. Sen daha o zaman Kürt kızı görmemişsin. Doğu Ve güneydoğu da pek Kürt kalmadı ayrıca gelde sana sülalemde gösterim mavi gözlü sarışın Kürt kızlarını
Yaptığın çok iğrenç bişey oraya çirkin bir kadının resmini koymuşsun ve genelleme yapıyorsun. Kürt kızlarının çok güzel olanları var ayrıyetten Karadeniz kızlarının hepsi senin dediğin gibi değiller içlerinde çok çirkin olanlarda var hatta bir çoğunun burnu kemerli zaten
Başta bile ırkçı kimliğini ortaya koymuşsun Kürt kızları bu kadar çirkin değil Karadeniz kızları güzel kürt kızları çirkin öyle mi? Bide ırkçılık yok diyorlar , Allah herkesi en mükemmel şekilde yarattı bir şikayetiniz varsa Allah 'a söyleyin...
İlk önce ırkçılığını bırak objektif yaklaş gerçek kürtler sarışındır zaten onlarda pek kalmadı guneydogu ve doguda güneş aşırı yakıcı olduğu icin esmer oluyorlar ki cirkin degiller suratları asimetrik oranlı senin gibi bakış açısından bakarsak karadeniz kizlar burunlari cok kotu
Her ikisinde de güzel kızlar var ama ben Karadenizli olduğum için Karadeniz kizu daha iyi olur benim içun ayrıca Karadeniz kızlarının burnu hepsi dediğinin gibi değil bacım
Evet hepimizş Allah yarattı kardeşim hayır Karadeniz kızlarının burnu kötü dedi de o yüzden dedim mesela benim ablamın burnu bacımızın dediği gibi değil kardeşim
Ben onun gibi objektifsiz bakarsam oyle kiyasladim tipki onun fotoda yaptığı gibi sacmalmis bir vatanin iki farkli bolgesindeki insani ayrimsamak ırkçılık
Ayıp be. Türkiyemin her köşesinden çok güzel hanım hanımcık kızlar vardır. Sizin gibi zavallılar cennet ülkemizin içine etti. Ölseniz de insanlar huzur içinde yaşasa.
Kara deniz kızını seçmişsin de en güzelini, Kürt kızını da seçseydin çokta güzel kızları var gördüğüm kadarıyla. Kara denize de gittim Doğu bölgesine de gittim biliyorum çünkü. Ben Türk değilim Kürt’te adil ol demek istedim.
Bn karadenizliyim ama renkli gözlü falan deilim güzel oldugumuda sanmıyorum. Guzeluk goreceludur usagum hem yüzde olani degul kalbu guzelise guzeldur insan.
Yazık o dar kafana. Kürttede sarışın vardır, karadeniz kızındada esmer vardır. Bu kadar sığ düşünceli olmayı bırakmalısın. insanların güzelliklerinide ırka bağlıyorsunuz ya artık pes sizin gibi yaratıklara.
Karadeniz kızları genelde güzel olmuyor. Sadece bazıları renkli gözlü oluyor, çok uzun boylu olduklarını da görmedim. Fakat çok güzel Kürt kızları gördüm ister sevin ister sevmeyin Kürtler genel olarak güzel bir ırk bence
ulan bari bir kürt kızlarının güzellerinden koydaydınız mutlu kayayı koysaydın ya da hülya avşarı kürtlere karşı nefretiniz bizi daha çok guclendirir istediğiniz kadar uğraşınn
En İyi Cevaplar