-Tamam köpüklü olmamış olabilir, tadı da kötü olabilir ama evde kalmayı hakettiğimi düşünmüyorum. Hoş, kahve fincanı yerine çay fincanın da yaptım ama olsun :// #BirTutamAşkk#Türkkahvesi
Türk kahvesi yapmayı bilmeyen kız evde mi kalmış oluyor?
kahve sevmem.. bana sonunda kabul ettirdiği konuşma :
"illahaki o gün içeceksin adettir" "çay içsem? olmaz mı? olur?" "olmaaz kahve olmalı içeceksin o gün" "tamam tamam.. o gün içeceğim senin için.. sonuçta zehir koysan içeceğime göre.. umarım zehirden daha kötü değildir^^" Yani sizin öyle bir adet yoksa bişi olmaz
Nasıl çay demliyosan ya da salep hazırlıyosan kahve yapmayı da öğrene bilirsin ay benimki orta şekerli ay benimki şekersiz olsun 😆 kız bundan dolayı evde kalmaz sonuçta yarın bir gün istemeye gelince biraz özen gösterirsin kahveye köpüklü olsun falan ondan sonra evine misafir geldiği zaman istediğin gibi kahve yap
Yok hani ''-Tamam köpüklü olmamış olabilir, tadı da kötü olabilir ama evde kalmayı hakettiğimi düşünmüyorum. Hoş, kahve fincanı yerine çay fincanın da yaptım ama olsun ://'' yazmışsın ya her şey ters olmuş düz olan tek kahve galiba yine anlatamadım :D. Kötü bir şey değil ama :). İyi anlamda söyledim. :)
Zehir değil yahu tuz koyun ne olacak ama bir kere haberde görmüştüm gelin o şekilde damadı öldürmüştü. Kahvenin içine tuz, peynir, zeytin, reçel, deterjan felan atmış :D :D.
Yumurta kırmasını bilmeyen kızlar bile evlenirken türk kahvesi birşey değil 😂 ama herşeyden önce nasip işidir evlilik nasibinse bağdattan çinden gelir nasibin değilse yanıbaşından bile gelmez.
Hih iste kesin ondan söndü köpügü. Ama takma kafana, benim ilk yaptigim kahve de faciadi ama artik cok güzel yapiyorum kahveyi :) hepimiz o yollardan geciyoruz
En İyi Cevaplar