English home'da indirim kampanyası başlamış. Çift kişilik nevresim takımı çok ucuz geldi bana ya. Kaliteli değil mi acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? Nevresim takımı nereden alınmalı? Sizce çeyizim için alayım mı?
Nevresim takımı ve battaniye nerden alınmalı sizce?
Englısh home fıyatı uygun fakat çeyiz için bence uygun bir yer değil nevresim takımı alırken dikkat edecegımız krıterlerden bır tanesıde bence yıkandıktan sonra renginin bozulmaması için kalıtelı bır kumastan olması gerekmektedır. engılsh home kumaslarında malesef yıkandıktan renkte solma yapıyor fıyatının düşük olmasına aldanmayın aldıgınıza değecek bir mal değil. Via bianco dıye bır marka kesfettım ve tum nevresım takımı battanıye yorganlarımı ordan aldım sızlerede önerebilirim.
Öneri trenyol dan Almatı’nda nerden alırsanız alın 5 tane aldım 5 ay oldu gelecek Yok eksik Yok temin ediliyor ne paramı verdiler ne de nevresimlerimi yolladılar
kaliteli ve bütçeme uygun olsun diyorsanız LC Waikiki nin nevresim takımlarını öneririm, gayet kullanışlı lcwaikiki. com/tr-TR/TR/lcw-home/yatak-odasi/nevresim
En İyi Cevaplar