internette yazdığına göre doğru boy eczane metresiyle ölçülürmüş , ünlülerde öyle ölçülüyormuş ve 2-3 cm fark ediyormuş. ben 4-5 eczaneye girdim boy ölçen alet yok ama okuduğum yorumları topladım. sizce doğrumu? eczane metresi
inşaat metresi minimum 3 cm eksik gösterir eczane, hastane, sağlık ocakları gibi yerlerde ki boy ölçerlerle ölçmek gerekir inşaat metresi insan boyunu ölçmek için değildir benim boyum 1.79 normalde ancak metreyle ölçtüğümde 1.75, 1.76 falan çıkıyorum
Metre eksik ölçer kardeşim bunu bir tek ben söylemiyorum emin ol ben evde metreyle 176-177 falan cikiyorum ama 179-180 lerle aynı boydayim fark yok benim kuzen eczanede ölçmüş boyölçerle tam 176 çıkmış ve ben ondan en az 3 cm falan uzunum metre minimum 3 cm falan eksik gösteriyor doğru sonuç almak için hastanede eczanede olan stadiometre (boy ölçer) ile ölçmek gerek metre kısa gösteriyor
birader laf anlatmicam sana bizzat defalarca kez şahit olduğum bir şey bu arkadaşım metreyle mesela 185 çıktı geçen mesela ama daha uzun duruyordu askere gitmeden boy ölçerle ölçtüler 188 çıktı adam kuzenimi metreyle ölçtük adam 178-179 çıktı spor salonuna gidiyor orada hocalar ölçtü 182 çıktı bizzat ben kendimi ölçüyorum 176-177 cikiyorum hep ama kendisini eczane de ölçtürmüş 180 boyunda olan adamla aynı boyda duruyorum hemen hemen inandirmak zorunda değilim knk
daha demin spor hocası tanıdık var o da aynısını söyledi aq metre kumas ölçer insan kumaş değildir insan boyu ölçmez metre inşaat metresiyle boy ölçülmez bunu herkes bilir diretme kardeşim uza uğraşamam seninle
En İyi Cevaplar