Sevdigim cocuga ailesi tarafindan dil baglama diye bisey yapilmis... bana da benden sogusun diye ...
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin
Bıldığım kadarı ıle hacamat yapmak 40 yıllık buyuyu bıle bozar.Hacamat vucuddan kan aldırmadır.Sunnettır.Kısaca bardakla kupa çekme ışlemının jılet kullanılarak kucuk çizikler vucuda atılarak vucuddakı kırlı kanın alınması ışlemıdır.Hacamat yapana haccam denır.Hacamat yapmak 70 derde devadır.Şifa sebeplerınden bırıdır.Bu işi yaparken dua edılır.Dua ıle hacamat yapmayı bılen bır haccam bulabılırsenız sorunum çözumune yardımcı olur.
sevgilim bana cevirgel büyüsü yapmış.Büyü tuttu geri gittim ama CD kalmıştı onda onu almaya gittim...
Çevirgel büyü değil la dua :D
Ahahhaha :D
öncelikle aklından böyle şeylere fazla iananç getirmemek gerekiyor diye biliyorum
ve YÜCE ALLAHIMA dua et yalvar ŞAFİ adının hürmetine o şifa verecektir
aynı zaman da nas ve felak sureleri ni ayetel kürsiyi oku sürekli kendine ve evine
evinide sirkeli su ile sil okuyarak
RABBİM yardımcın olsun kardeşim,cemi cümlemizi korusun bütün kötü şerlerden
Amin,AMin,AMin bir hürmeti TAHA ve YASİN
Dil bağlama büyüsü nedir yahu?
Çok ürkütüyor beni bu büyü olayları ama ahımda hep tutuyor ne korkunç değil mi?
Nasıl bir aile çocuğuna böyle saçma bir büyü yapabilir ki?
Akıl,mantık bulamadım.
Bul,bu konuda kendini yetiştirmiş birini,yardımcı olsun.
Allah'a dua et sürekli,yalvar. Ne diyeyim,Allah yardımcınız olsun.
Dil baglama ne demek.diye sordugumda buyuyu yapan veya yaptiran kisinin sozunden cikamazmis buyulu kisi ... boyle seyletle ugrasani akil hastanesine yatirmak lazim
İyi olur valla
Cevap
12Cevap
Tek bir isim bilirim ben o da Medyum Ali Gürses...
İki sene önce bir çalışma yaptırdım ben kendisine. O zamanlar yeni evliydim, eşimin başka biriyle olan yakınlaşmasını bitirmek ve tekrar bana ailesine bağlı olmasını sağlamak için. Bana vefk işlemi tavsiye etti. Hocanın dediği şeyi yapmaya karar verdim, söylediği gibi bir hafta sürede işlemi tamamladı.
Sonra resmen adamın tavırları, yaklaşımı her şeyi değişti. İlk günkü insana döndü. O zamanlar ne çektiğimi bir ben bilirim bir allah bilir. Ali Gürses hoca olmasaydı boşanma aşamasına kadar gidecektik diyebilirim. Şimdi çocuk bekliyoruz, her şey huzurlu ve yolunda. Medyumali com sitesi üzerinden bakabilirsin iletişim bilgilerine ve diğer merak ettiklerine. Kesinlikle öneririm yüzde milyon güvenilir bir adam, kendim şahit olmasam kefil olmazdım.
Sure okumak dışında bir şey bilmiyorum.. Hep Nas ve Felak surelerini okumanı tavsiye ederim.. Ne varsa Yüce Allah'ın ayetlerinde vardır tüm şifa ondadır..
Okuyorum .. okudugumdan beri kendimi daha iyi hissediyorum ama olan oldu artik sevdigim cocukdan ayrildik... onun icinde okuyorum insallah bir faydasi oluyordur
Büyüyü nasil bozcam ?
Arkadaş bana papaz da dahil her tür büyü yapıldı. Araştır bir Allah dostu bul. Gizli ilim sahibi bir Allah dostu bulucaksın mutlaka. O mübârekler çözüyor şahsrn tecrübe etmiş olup ölümün kıyısından döndüm
@1berber bana iletişim bilgilerini verebilir misiniz bana da yapıldı maalesef
- Sirke çözümler arasında.
- Ve Kuran-ı Kerim okumak
Sirkemi
Evet Sirke. Beden sirke ile yıkanmalı. Ve evin bazı bölümlerine sirke sürülmeli
Kardeşim bir allah dostu bulmadan bu tarz şeylerden kurtulamazsın. Tecrübe konuşuyor. Anacasımın yapmadığı şey kalmadı. Ancak allah dostu çözer
Senin tanidigin bir allah dostu varmi
Peki benim ona ulasmam mümkünmü
Iyide kotu bisey degilki .. hmm tabi sen zor durumda kalcaksan iyi degil tabiki... seni zorlamak istemem
Allaha sükür öyle bir sey yok... ruh halim.baya degismisdi benim ama okudukdan sonra duzeldim az bucuk... sevdigim cocuk icinde okuyorum ama duzelirmiyiz bilmiyorum nisanlimdi kendisi
Resmi nikah var .. dügüne bir hafta kala ayrildik
Yav üzüldüm ya. Ama cidden şimdi ben söylesem benim başım ağrır. Söyşemesem yarın ahirette yine başım ağrır. Ancal d�a tavsiyesi veririm. Gece yatmadan evvel Teb�reke ve Cin s�resi okuyunuz. Her sabah ve akşam da 3 ihlas 3 felak 3 nas okuyup eşinize üfleyin ve bütün vüc�dunuzu sıvazlayın (hadis-i şerif) ve içinizi rahat tutun. Rabnim yardımcınız olsun. D�alarım sizinle. Çok zordur bilirim. Ben çok daha ağırını yaşadım. Zaman ahir insanlar berbat
Evet cok zor bir durum ... sagol genede :-)
Zaten allah nasip ettiyse büy�de olsa elinde sonunda gene kavusurus...
Insallah okurum onumuzdeki gunlerde su an okuyamam
Kacinci Ayet oldugunu soylersen intenet den bakarim manasina
Tesekkurler :-)
ciddi anlamda kendini yetiştirmiş bir alime git hangi şehirdesin bilmiyorum ama her şehirde mutlaka var
Almanya :-(
:(((((((
çocuğa hemen büyümix yedir.benim sevgilime de olmuştu dil bağlama şeyi bu yolla hallettik..
hemen bir antivirüs programı indirip birbirinizi taratın
büyüyü çözmek felak ve nas suresinin önemli olduğunu biliyorum. denemenizde fayda var. o büyüyü yapana bişey demek istemiyorum anlamışsınızdır
4 rekat hacet namazı kılduıktan sonra yatsı dan sonra Musalla taşının altından geçecek.
Musalla tasi ne ?
hiç işim olmaz yapıldığını anlarsam da gider okuyup üflerim dua mı ederım geçer
bu ilimden anlayan biri sana yardımcı olabilir
Bu ilimden kim anlio... kimseye guvenilmioki
Peki sagol
expecto patronum büyüsüyle karşılık ver
combofix yükle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar