Oğlak erkegi hakkında bilgi istiyorum arkadaslarr .. Oglak erkekleri hakkında bildigim tek şey çok sinirli oldukları
Oğlak erkegi hakkında bilgi istiyorum arkadaslarr

Temkinli.
Tam anlamıyla duygularını karşı tarafa belli etmez.
Çocuksu ruh, espirili bir insandır.
Şüpheci, duygularından emin olsa bile daima hep şüphe eder.
Güven onun için çok önemli.
Kendi içinde çatışmalar yaşar.
Rahat davranışlar sergileme onun yanında hiç hoşlanmaz çünkü o tutucu,
aşırı kıskanç (farketmezsin bile ufacık bir şeye takılmıştır ve kıskanmıştır ve seni mahveder)
Aniden sinirlenir ve sinirlenince gözü hiçbir şey görmez, kırıcı olur, ani kararlar verebilir o an.
Sevdiği insana çok düşkündür, aşırı sahiplenir. Tam bir erkektir o konuda.
Alıngan, tavır yapar istemediği bir şey olunca. Hep onun istediği olsun ister.
Azimli, aşırı hırslı.
İnatçı.
Gururlu, egosu çok fazla. Kendini över arada.
Maddiyata ve geleceğe, planlamaya, hayatını garantilemeye önem verir.
Ulaşmak istediği bir şey varsa sonsuza kadar sabredebilir.
Olayları kendi doğrusuna göre değerlendirir ve yorumlar. Duygularını hemen belli etmez. Soğuk kanlı bir görünümü vardır. Sert duruşlu ama bir o kadar da sempatik. Katı kuralları vardır ve bu kuralların dışına kolay kolay çıkmak istemez. Özgürlüğüne düştün ve ilişkide karşı tarafın kendisini yönlendirmesinden ve kısıtlamasından hoşlanmaz.
KISACASI ÇOK ZOR…..
hayatımda 2oğlak erkeği tanıdım bırdaha karşıma çıksın arkama bakmadan kaçarım
nasıllardı :)) anlatırmısın bıraz
bırı sevgılımdı diğeri çıkma aşamasınfdaydım olmadı.çok bahaneciler,inatçılar,işlerıne geldıklerı gıbıler,benciller,nankörler,yüreklerını asla ortaya koyamazlar
Suan bir oglakla birlikteyim bencede biraz bahaneciler evet nankörlerde :) Biraz dönek gibi sanki fakat bilmem. İnsan emin olamıyo hic birseylerinden valla :)
ya burçlara gore kıyaslamamak lazım ama bana denk gelenler boyle.bırı çok cimriydi mesela:)diğerı oyle degıldı pek:)çok akılcılar duygusal değıller.kafalarında bısey planlıyolar ve onun doğrultusunda hareket edıyolar.evdekı hesap çarsıya uymayınca ahlayıp vahlıyolar
Aynen öyle valla. Biraz cimri gibi valla şuan ki. Evet cok akılcılar duygusal degiller. Haklısın her ddigine katılıyorum
sen yınede tanımaya çalış.önyargılı olma.bunlar benım karşıma çıkanlar
Bu yazışmaların arkasında kim oldugunu çok iyi biliyorum oğlak erkeklerinin hisleri çok kuvvetlidir zekidirler ama karşı taraf bunu sindiremez örnek mesela yıllar boyunca sakladıgı bir şeyi oglak erkegi gelir meydana çıkar kabullenemezler e tabi eger beyniniz yoksa oğlak erkeklerinden uzak durun :)
biz karsımıza cıkan oglaklardan söz ettik..
bıtanesının çıkıpda boyle bır yorum yapıcağnı bılıyodum.yapmasanız şaşardım.keşke ben hatalı olsaydımda benım hatam ortaya çıksaydı.bukadar üzülmezdım.nedense hep ben yalanlarını hatalarını yakaladım.acı ama gerçek malesef.ayrıca ben karşıma cıkanlardan bahsettım.hepsı oyle olucak dıye bısey yok sen yınede tanı dedım arkadasıma.neden bukaadr sını yaptın anlamadım
Bide şöyle bir özellikleri var zeki oldukları kadar yufka yüreklilerdirde sevgilisini ona yapmadıgı şey kalmadı halde bırakmak istemez canına okusa bile sevmekten vazgeçemez yalanlar üstüne yalanlar sölerler karşı taraf sırf sevdikleri için susarlar oglak erkekleri böle bir durumdur
pekı tamam oyle olsun.sana yaşadıklarımı anlatacak değılım.yada ınanmanı bekleyemem.ben zaten genellemedım.ama sen genellemkte ısrarlısın.
Sen hiç bişi yaşamadın chick sadece karşı tarafı rencide etmekten başka bir bildigin yoktur senin en azından öyle tahmin ediyorum neyise bu konu sabaha kadar uzar gider benim o kadar vaktim yok bidaha oglak erkeklerini kötülemeden önce yaşadıkların film şeridi gibi gözününün önünden geçsin ölç tart
tipik bır oğlak erkeği nasıl kendını beğenmıştır,nasıl hatalarını kabul etmez,nasıl düşünce olarak bencıldır ve karşısındakını anlamaya çalışmaz arkadasımla beraber canlı örnek olarak gördük:)sana çok teşekkurderım:)işte soruyu soran arkadasım tamda boyle olıuyolar:):):)
yahu arkadasım ben önume çıkan ınsanlardan bahsettım.ve arkadasıma genelleme yapmak doğru degıl sen tanı ama benım karşıma bunlar çıktı dedım.kız burda bır soru sormus.ben başıma gelenı anlatmışım nevar bunda sankı.
ben sana hıçbırsey anlatmam.şimdi sen bu lafımada çunku yok dersın sende hata dersın bundan emınım.ama sana anlatmam.
ne özele gelıcem anlatsam burda anlatırım zaten.ayrıca bu ne uslup boyle sankı bır erkeği kavgaya çağrıyosun gel gel 2dakka gel.sen önce hangı konuda tartışıyosun,karşında erkekmı bayanmı var önce bı kendıne gel.nekadarda buyuttun olayı.
ıyı geceler arkadasım
he he tabı.Allahda bu bedduayı kabulettı emın ol:):)soyledın ve kaçtın işte erkeklık bumudur bılemedım.üyelığnı iptaletmışsın.salak ya
Mantıkla herşeyi götürme hevesi ile çoğu şeye yüzeysel bakarlar.
Başarı endeksli olurlar.
Çok zor severler ve sevdiklerinde gerçekten severler.Bir gözü dışarda diğer gözü sizde değildir.Direkt olarak sevdiği insana sadıktır.
Azimli.çalişkan.inatçı.zor ama gerçek seven bazı özellikleri
Görüş
7Görüş
Oğlak burcuyum. En belirgin özelliklerimiz ; inatçı,sabırlı ve azimli olmamız.
Kesinlikle haklı
https://www.youtube.com/watch?v=A9SjKH6s-ogOğlak erkeği, cinsiyeti erkektir ve pipisi vardır
espirine sicim yaa :D
hırslı.çok hırslı.ben mesela.
cok efendi ve 10 numara cocuklarızdır hacı
Iyyyy demeyin bana oğlak erkeği.
çeko ?
parra parra parra varlıı bir dert yokluğu yarraaaa
Çok sabırlı, duygusal ve sadıklar...
aldatmaz
oğlanmıııııııııı
çok gereksizler.
En İyi Görüşler