Deli gönlüm yar nerdesin demiş Yarim demiş burdayım gel bana demiş Deli gönlüm ona yanmış tutuşmuş Yarimin de pek hoşuna gitmiş Deli gönlüm Leyla gibi yollara düşmüş Yarim onun gelmesini beklemiş Deli gönlüm köprüden koşarak geçmiş bilmez ki gittiği yol yanan kömürler le doluymuş koşa koşa gidiyor ama yandığını farkına varmamış Yarim onu kolarına almış Deli gönlüm kayıp olmuş ceylan gibi ona sığınmış ama bilmez ki sonralar da nasıl hüzünle dolacak kalbi.. Gel zaman Git zaman neler neler çekmiş Deli gönlüm Milletin nazarında göze batmış nasibi kısılmış bereketini kayıp etmiş ama yine çok severmiş Yarimi Ama bi bakmış bi gün gelmiş yorulduğunu fark etmiş verdiği sevgi tükenmeye başlamış Yarim yavaş yavaş ondan soğumuş ve kendini başkaların sözünü dinler olmuş Deli gönlümü hiçe sayıyormuş ve başka sevdalara bakınmaya başlamış Deli gönlüm sen napıyorsun demiş Yarim senle buraya kadar demiş boşsun sen demiş nasıl olsa başkaları benim için daha önemli sen kimsin ki demiş ayağımın altında ki paspassın senin sözün geçmez bana demiş değerimi daha iyi anlayanlar var demiş sen boş bir Insansın demiş ve kendini salmış gitmiş Kalbi kırık Deli gönlüm düşünmüş sana güvendim seni sevdim bukadarmıydı benim değerim seni çok sevmek hatamıydı şimdi demiş ondan uzaklaşan Yarim demiş sen değerli olsan gözümde başkaların sözünde kalmazdım seni dinlerdim seni görürdüm seni sayardım benim için zavalıdan farkın yok seni besledim bu zamana kadar susda otur aşa sana acıdım o yüzden kolarımı açtım sana demiş ve arkasına bile bakmadan gitmiş Yaralı Deli gönlüm geri dönmüş kendini yıkarmış yıkarmış ama kendini temiz göremez bilmez canı yanar hayatdan soğurmuş bi gün Yarim geri dön bana demiş o an Deli gönlüm demiş ki Insan bikere sever bikere kıymet verir bikere saygı gösterir bikere kalbini ve hayatını ölesice verir sevdiğine ama sen şu saf kalbimi küfürünle hakaretinle beni değersiz görmenle kırdın söz dinlemeden başkaların koynuna giresice onları sevdin saydın ben daha sana ruhumu bile istesen vermemde sana daha varmam da bunu bil ve yolun orada sana bağlı olan ip çoktan koptu benden uzak başkalarına yar olasın git artık der.. Ve Deli gönlüm artık tek başına bu Dünyada adım adım yok olur gider.🌪🍁🍂🍃
Aaa ne kadar güzel bir soru benim derdim bence diğer insanlara göre ufak bir dert ama benim beynimi kemiren bir dert :D 4 ay önce platonik aşık olmuştum mahalleden bir kıza sabahları okula giderken sonra parmagğında yüzügü görünce onun anlamını ögrenemedim boş hayale kapılıp gittim bir süre şu sıralar akışına bıraktım olacagına varsın diyorumda gençlikte böyle hevesler oluyormu acaba :D Bu arada kız hakkında hiçbirşey bilmiyorum isim vs vs şeyler
Tanisiyorsun. 2 ay geciyor. Hastaliniyor. 3ay icinde vefat ediyor. Insanin acisi ne kadar buyukse gozyasi o kadar kucuk oluyor. Ama hayat bir sekilde devam ediyor.👍
Sevdiğim kız beni yıktı gitti.. şimdi evli.. nerdeyse her gün aklıma gelir 5 yıl oldu ayrılalı görüşüp konuşmuyorum da ama hiç unutamadım... ama unutmuş gibi yapıyorum...