Piercingim Kızardı ve üzerine bastırdığımda biraz acıyor veya ağrıyor gibi bişeyler oluyor yardım edın HELİX (KIKIRDAK) piercingi?

Kulağımda bir kıkırdak kıkırdak piercingi var. Yaklaşık 4 ay çnce yaptırdım. Bir deli cesareti ve sabırzlığıyla küpeyi 5. Ginde çıkarıp yerine halka küpe taktım. Ancak aldığım küpe sahte olduğu için kulağım şişti, kızardı, ve biraz iltihaplandı. Hal böyle olunca küpeyi çıkardım ve yerine tekrar çivi küpe taktım.

Sonrasında onu piercinge çevirmek için kulağımla baya oynadım ve uğraştım. En sonunda başardım ama o taktığım piercing de uygun materyaller içermediği ve küçük olduğu için kulağını iyice kızarttı. Sonra adam akıllı bir piercingciye gidip 20₺'lik bir piercing aldım. Piercingciye yaklaşık 1 hafta kontrole gittikten sonra şehir değiştirdiğim için gidemedim. şu an deliğim kızarık ve azıcık morarık iki parmağımla üzerinde veya 1 cm ötesi bir şekilde çevresinde bastırdığımda biraz ağrı çok az acı hissediyorum. Bir de Fucidin isimli bir antibiyotik krem sürüyorum ancak pomad değil sürmeye devam etmeli miyim? Bana yardım ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. :)
Piercingim Kızardı ve üzerine bastırdığımda biraz acıyor veya ağrıyor gibi bişeyler oluyor yardım edın HELİX (KIKIRDAK) piercingi?