Hoşlandıgım bir kız var 1 aydır ondan hoslanıyorum o da arada bir gelmeye geçmeye başladı sınıfın önünden kız cok calıskan herneyse kız benı görünce bakıyor felan ama kendimi kötü hissediyorum yarın okula gitmek istemıyorum sizce gitmelımıyım gitmemelimiyim bu arada bir arkadaşım var onun ile kavgalı gibiyiz eger okula gitmez isem e okul tc felan alıp e okul fotosunu whatsapp'dan dalga geçmek için atabılır sizce yarın gitmelımıyım gıtmemelimiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
+++++++++++++++++++++++++++++
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendine güven ! Yapman gerekeni yap
kendimi kötü hissediyorum canım ıstemıyor ama canım onu o kadar cok görmek istiyorki
(Ki ayri yazilir) bak canim. Lise de biz de biktik donem dönem okuldan kactik... ama o yillarimi geri verseler 1 gunumu bile okuldan ayri gecirmek istemezdim. Zamanla ne dedigimi daha iyi anlayacaksin
Anlayabiliyorum biraz ama hasta sayılırım Havalarda sogudu ya hani
O zaman gitme :))) kendine izin yap. Kimseyi de umursama
bahsettigim kızın arkadaşı sınıfları kontrol ediyor gelip gidiyor sınıflara 1 hafta boyunca bakacak sınıflara hani beni görsün belki o kız sorar o nerde oturuyor felan diye düşündümde haklısınız :)
:))) lisede boyle degişik isler oluyor ya ahahah. Sen cool takil o gelir bulur seni merak etme
:D teşekkür ederim yarın tatil yapıyım o zaman :) o bahsettıgım kıza 1 ay boyunca bakıyordum gördükce o da bakıyordu artık o da benı görünce direk bakıyor ama yüzünde bir ifade olmuyor normal bir ifade oluyor benım yüzümdede ifade olmuyor öylece kalıyorum kötüye işaretmi?
Haha 😂 sapsal. Ilgisini cekmissin demek ki
:D mutlu oldum gece gece benim çıkmam gerekiyor iyi geceler :)
Hoscakal canim kendine iyi bak 😃