Çatıdan kurtardığım kedi, indiriken korkudan benim boynuma sarıldı ve tırnakları boynuma battı. 😊 Sizce kuduz aşısı yaptırayım mı?

Hayır gerek yok. Gitsen de bir sey yapmazlar. 10 gün kediyi gözlemle. Kedi 10 gün içinde ölmezse bir sey olmaz diyorlar. Geri gönderiyorlar. Son 10 senedir Türkiye 'de kuduz vakası yok. Ki olsa dahi köpeklerde daha yaygın olan bir hastalık. Bir insanin kediden kuduz olma ihtimali %1.5 gibi bir şeydir. Sizin orada bulunan , gördüğün bir kediyle gerek yok. Ama görmüyorum, aman benim icim rahat etmez dersen de yaptır
Ahahah ay yok bir şey olmaz merak etme. Kediyi gözlemle sadece. Ağzında köpürme , saldırganlık vs var mı diye. Sanmıyorum da ama... 😊 Annem sağlık müdürlüğünde benim. Onlara da gidiyorlar sürekli kedi tırmalamasından dolayı. Kediyi 10 gün gözle olmezse bir sey olmaz diyorlar 😄 ama görmediğin bilmediğin bir kediyse bu sefer ev adresine kadar alınır. Ve sen eğer aşısını yaptırma , evine jandarmayla gelip seni alıp hastaneye götürüyorlar. Orada yapıyorlar. Cezası var. Ve şimdi gitsen tırmaladı falan diye ihbar etsen 10 gun sonra gelip bize kediyi göster vs diyecekler. Bir de kanıtlamak için sokaklarda o kediyi arayacaksin 😄 Sen bilirsin genede 😄
Pis olsun fark etmez ki. Pis de olsa kuduz değildir. Türkiye 'de 10 senedir yok 😄 yaygın bir sey olsa neyse diyeceğim 😄
Hayır yapmazlar eğer ki her gun gördüğün bir kediyse
Cok hizlisin... ben demistim sana
Doğru olani yapmissin 3 gun aşın var. Hadi gecmis olsun
Sen de kardesim
Yok bea. Isırsa hadi şüpheli derim ama tırmaladan bir sey olmaz ve kediden kuduz geçen birisi de yok. Köpek olsa neyse.
Hem de hic gecikmeden. Ayrica kediyi gözlemle
Cok zor bir ihtimal bir sey olmasi. ama. tedbir alman sart
Zamaninda ben az mi yedim o aşidan o zamanlar gobekten 14 gun yapiliyordu.
Ne olursa olsun git aman ihmal etme bir sey yoktur ama tedbiren git
Tesekkurler eig icin
Yasadigina gore kuduz mik. kapmamissin
Cevap
3Cevap
Hayvan da kuduz belirtileri yok.
zombiye bile dönüsme ihtimalin var
Kanadıysa yaptır tabii
Benide tırmalamıştı bir şey olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar