Cafe de bir çift tam karşıma oturdu ama nasıl vıcık vıcıklar dudaktan öpüştüler artık dayanamadım garsonu çaşırdım rahatsız oldugumu söyledim , garson uyardı da kalkıp gittiler böyle teşhirci insanları sevmiyorum gidin ev kiralayın ne halt yaparsanız yapın haksız mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılAcayip rahatsız oluyorum, ya yer değiştiririm ya da başka bir kafeye geçerim. Hatta bir cafede gündüz gözüyle bir sevişmedikleri kalmıştı bir çiftin ve mekan sahibine şikayet edip çıktım ordan. Mekan sahibi de onları kovmuş ben gittikten sonra :D
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence seninki rahatsiz olmak degil, kiskanmak diyebilirim. Rahatsiz olan arkasini doner veya masasini degistirir. Burda otobuste durakta aklina gelebilecek heryerde yapiyorlar onu ve kimsenin umrunda degil. Kimse donup bakmiyor bile, onlara ne?
70 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Öpüşmek gayet normal bir şey. Biri bunu sokak ortasında da yapsa garipsemem. Dudak da onların öperler, yanak da onların öptürürler. Asıl rahatsız olmak saçma. bir insan diğerinin mutluluğundan neden rahatsız olur ki?
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı. Kesinlikle haklısın ama onlarda o edep olsaydı bunu anlarlardı, müsait olarak gördükleri her ortamda devam eden hayvan çok. Çünkü hayvanlar ancak ortam bilmeden çiftleşir koklaşırlar..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
50Cevap
Normalde karışmam bana ne derim ama halka açık yerlerde bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum. Hele ki ortada çocuklar varken. Tutup annesine sorsa çocuk anne bunlar napıyorlar diye, anne ne cevap verecek?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin ben aaaa niye opusuyolar zina demiyorum ben gormek zorunda degilim sonucta halka acik yerlerde ne zaman gorsem ayni tepkiyi veriyorum. Git otele eve istedigini yap senin ozelini yiyismeni benim bu canim gozlerim gormek zorunda degil :D
20 Yorumla
+1 yılşurası bir gerçek çizgifilmlerden tutun oynayan bütün dizilerde sansürsüz bir şekilde yayınlanırken bu tür şeyler ve rütük de buna fırsat veriyorken canlı yayın izlemenizin doğal olduğu algısını veriyor.. daha da kötüye gidiyoruz..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılKabalıkta azgın gibi hiç öpüşmemiş sevişmemiş gibi yiyişip Duran çiftler gercekten medeni degil iğrenç hiç MI yanlız kalmıyosunuz yani nedir bu kalabalıkta ezik gibi
10 Yorumla çok haklısın keşke herkes senin gibi olsa bunlar özgürlüğü yanlış anlamış tamamen toplum içinde yapılan yanlışlık herseyi geçtim bari kendilerini düşünsünler özelleri kalmıyor
20 YorumlaHiç rahatsız olmam ah benimde sevgilim olsa aynısını yaparım o kadar yobaz muhafazakar değilim. Modern olun biraz. Evde her haltı yerken sorun yok bir yerde bir çift öpüşürken sorun var bırakın allah aşkına ya
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kafede öpüşmekle kafede biribirinin göğüslerini ve mikini avuçlamak arasında fark yoktur bence..
Terbiyesiz insanlar..10 Yorumla
+1 yılToplum içerisinde ve herkesin ortak kullanım alanlarında abartıya kaçarak bu tarz şapur şupur vıcık vıvık seviyesiz insanları görmek çok tiskinç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok iyi yapmışsın topluluk alanlarda böyle şeylere dikkat edilmesi gerekiyor ki bence o erkekte yanındaki kıza saygısı olmadıgını gösteriyor herkesin içinde öptügü için
20 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Bakmayabilirdin. Yerini değiştirebilirdin. Kıskançlık muhtemelen bunu yapma sebebin.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın, benim arkadaşımla sevgilisi yapıyordu geçen karşımda. Ben utandım yanlarında tanımamak isterdim onları :/
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yok illa baskalarinin yaninda yapicaklar
askin gozu kordur :D20 YorumlaHaklısın nasıl yetiştirilmişlerse artık :/ okurken midem bulandı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabii ki filmlerdeki o estetik olmuyor ancak kavga edenlerden daha cok rahatsız oluyorum😂👍
20 Yorumla
+1 yılolurum insanın mahremi olmalı ve bu başbaşa yaşanmalı
10 Yorumla
+1 yılKafede uygun değil tabi abartılı bir şeyse. Anlık gelişen durumlar rahatsız etmez
10 Yorumla
+1 yılBende çok rahatsız oluyorum insanin herşeyden önce cevredeki insanlara saygi duymak zorunda
10 Yorumla
+1 yılUzun uzadıya yapanlardan ben de rahatsızım. Ve hoş değil. Sevdiğini meze etmektir bu. Ama o an gelişen bir duurm ve duygu yoğunluğu ile minik bir buse bence problem değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalabalık ortamlarda Çok samimi olunması beni çok rahatsız eder Öpüşmek çok abartı
10 Yorumla abartmıyorlarsa sorun yok şöyle minik öpücükten filan rahatsız olmam ama kendilerini başbaşa sanıp abartmaları hoş kaçmıyor yapmacık ve ilgi çekmek için yapılmış gibi duruyor.
00 Yorumla
+1 yılCafede durakta otobüste heryerde opusuyorlar ve gerçekten rahatsız edici ve itici oluyor
10 Yorumlaişletmeciyim olurum tabi. yan masalardan şikayet geliyor hep burası nasıl yer diye. öyle bir şey olunca hemen paketliyoruz
10 YorumlaHer ne kadar özgür bir ülkede yaşasak bile bunlar olmaması gereken şeyler, benim midem bulanıyor şahsen böyle vıcık vıcık görünce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız olurum tabi ki özel bir durum bu öyle ulu orta hoş olmuyor
10 Yorumla
+1 yılHayır modern çağdaş bir ülkede normal batı bizi kıskanıyy
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır! Hatta aralarına katılmayı düşündüğüm bile olmuştur :D
00 Yorumla
+1 yılHayır , ben önüme bakarım başkasının masasında ne işi var bakışlarımın.
00 YorumlaGerçekten gelemem böyle şeylere sevgisini belle etmesin demiyorum ama biryere kadar
00 Yorumla
+1 yılya öyle tabide tutup garson cağirmam ben banane kim ne yapiptaa yapsin ben bakmam rahatsız oluyorsam
00 YorumlaŞapur şupur öpüşenlerden bende rahatsız oluyorum ama, normal bir sade öp çekten bir şey olmaz.
00 Yorumlakısa küçük şeyler olabilir ama el kol rahat durmalı ulu orta olmaz
10 YorumlaDoğru değil ulu orta uyarmam hetkes bilincli hareket etsin.
00 YorumlaYa yanaktan opsunde dudaktan opuyolar.. toplum icinde biraz ayip oluyo..
00 Yorumla
+1 yılÖpüsme sevisme ile ayni mi sence? Opsumek icin ev mi tutulsun onu anlamadim.
10 Yorumlahaksızsın bence başka tarafa bak sende ne istiyorsun gençlerden
10 Yorumlayoo olmam öpüşsünler aa ne güzel ne tatlı çift allah ayırmasın derim hatta
11 Yorumla
+1 yılBakmak zorunda değilsin. Herkesin kendi hayatı boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnemi çizerdim.
Her gün dünyaya böyle güzel kadınlar gelmiyor.05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılAnlayamadım?
Soran+1 yılannenle sorumun ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılbaşkan yanlış soru ya kusura bakma
Soran+1 yılahah önemli değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGarsona gidip peçete vermesini söylerim mesajı anlarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ülkede özgürlük diye birşey var ama ne yazıkki eski kafalı ve kıskanç insanlar da var. Medeniyetsizlik diz boyu... Yazık...
31 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede özgürlük var ama bu ülke müslüman bir ülke belki inançları yoktur ona sözüm yok fakat ar, namus denilen birşey var ben orda ailemden birisiyle gelirim kardeşimle vs. birisiyle otururken karşımda birinin öpüşmesi beni rahatsız eder. Böyle şeylerin gözden biraz daha uzak yerlerde olması kesinlikle herkes için daha iyi olur.
+1 yılSulandim desene suna avanak gibi milleti izlicegini onunden yeseydin
10 YorumlaHaklısın yatak odası sanki
210 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafamı çevirim ben sinir ettiler sen çağırırım 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Altyazı lütfen
Cevap sahibi+1 yılBelki sinir olursam garsona şikayet edebilirim 😂😂😂
- +1 yıl
Teşekkürler :D
tahrik olurum
eve gider içli içli ağlarım30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kucağıma alıp öpüyordum bilmiyordum rahatsız olduğunuzu
10 Yorumla
+1 yılHaklısın bende olsam aynısını yapardım helal 😂
10 Yorumla
+1 yılbeni bozmaz..
çünkü onlar yeterince bozuklar..10 YorumlaKafalarina sise i dirseydin
10 Yorumla
+1 yıltoplum icinde boyle seylere hic gelemem..
10 YorumlaYobazlık etme knk 😏 burası özgür bir ülke
20 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyosam bakmam
14 Yorumla
Soran+1 yılöpüşme cilveleşme seslerinden demi rahatsız olmazsın midem kalktı açıkcası benım
- +1 yıl
çok mu yakındın rahatsız olursam giderdim ya da yerimi değiştirirdim. Onların yaptığı kendilerine göre doğru olabilir, bazılarına göre yanlışta olabilir
Soran+1 yılben niye gidiyorum onlar gitsin ayrıca zaten yasakmış ki garson kovdu bunları :)
- +1 yıl
yasak mı bilmiyorum :D bende yapmam dogru bulmam ama yapana da karışmam bakmam olur biter :)
Bende aynısını yapardım, haklı bir tepki. 👏
00 Yorumla
+1 yılBizi ispiyonlayan sen miydin ayıp ayıp :/
00 Yorumla
+1 yılBende o ne ya haya diye bisey kalmadi
10 Yorumla
+1 yılYobaz değilim rahatsız olmam
20 Yorumla
+1 yılO kadar genişlerse ben bir şey demem
10 YorumlaEvet
20 Yorumla
+1 yılHaklısın valla