Tat olarak hangisi güzel? Ikinci olarak da hangisi daha çabuk sarhoş eder? Tekila da vodka gibi kokteyl şeklinde birşeylerle karıştırıp içiliyor mu 😊
Tekila
Votka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tekilayi bir turlu sevemedigimden vodka.
Azi cogu yok. Mesela dun yarim sise Bacardi Oakheart ictiydim yilbasi ayagina.
Gece 4'den sonrasi yok, halbu ki icerken hemen hemen hic etkisi olmamisti.
Mesela rom boyledir. Hemen etki yapmaz, sinra birden saglam vurur ama mesela vodka gibi adami cok yamultmaz. Sarhossundur ama yuruyusun falan pek etkilenmez vesaire.
Vodka direkt adami uyusturur. Yani ucuncu shotta hissedersin etkisini hafiften. Ensede falan karincalanma baslar.
Tekila o kadar uyusturmaz, indanin uykusunu getirmez hemen.
Yeni votka o an sarhos yapiyo diyosun bana da ilk ictigimde oyle olmustu on dk icinde etkisini gördüm 😂 peki tekila gec etkisini gösterdigi icin mi sevmedin? Direk sarhos olmak mi istiyosun 😀
Tadi iyi gelmiyor. Yavan. Vodkayi da pek icmiyorum artik o da bildigin seyreltilmis saf alkol gibi zaten.
Viskiden sasmayacan.
Et yerken sarap icerim genelde.
Iste bir de rom, ama hakkaten sagi solu belli olmuyor romun.
Tad olarak tekila daha guzel sek icilen vodka bildigin zehir gibidir ayrica shot seklinde alacagin icin tekila daha gec kafa yapar ama saglam kafa yapar 😊
Tekila shot daha erken kafa yapmaz mı o zaman sonucta votka o sekilde icilyo visne suyuyla falan iciyorum ben onu :)
Yerinden kalkana kadar kafa yaptigini dahi anlayamiyosun ki yerinden kalktiginda sendeliyorsun direk 😅
tatlım içme sen bos ver kafan karısık bellı. sarhos ol sk guzel degıl
Cevap
10Cevap
ikisininde alkol oranlari ayni neredeyse ama votkayi sek icemediginden tekila daha cabuk sarhos eder
Tekila da votka gibi limonla visneyle falan iciliyo mi ya da bildigimiz tuz limonla sek mi iciliyo :)
tekila karistirilmiyor diye biliyorum kokteyl koyuyorsun icine sadece tekila kendinden aromali
Ee ne demişler;
seks
Hardbass
Vodka
Repeat
Votka içince maymun oluyorum.
35lik 50lik ne demek votka da? Alkol oranı mı boyutu mu
Boyutu kendini kontrol et yanlız 😃
Tabiki de tekila daha cabuk sarhos eder
Nasil iciyorsun tekilayi
Bilemedim şimdi.
viski.
12 yillik Gleenfitch falan. Lagervuner miydi neydi oyle bisey ictiydim bir kere, o da uberdi.
Single maltlar hep iyi oluyor zaten
@Ragnar_Lodbrok Nickin gibi adamsın.
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9bff-a52ee9ae68d3.gif
Biri long digeri shot hangisine vakit varsa
Votka 1 shotla gidersin :)
35 lik 50lik ne demek?
Alkol orani
Miktar olarak da 50lik daha fazla degil mi
Öyle ama boşvet vodka içme
Tekila en güzeli 😊
Yeşil takılmak güzel
O ne oluyo :)
Sigara yok alkol yok
Votkaaaaa
35lik 50lik ne boy mu alkol oranı mı? Ben iki kere 35lik ictim ama 50 daha mı saglam :)
Hepsi sağlam 😂😂
Vodka 😚
tekla
Tekila.
Tekila
tekilaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar