yeni evlendim . eşim eski evliliği hala sorun oluyor yeni evliyiz . . .. ben onla tanıştığımda sorunları vardı evliliğinde . zaten hep sorunlu bir birliktelik olmuş . kadın daha önce birliktelikler yaşamış benimkine resmen kendini kakalamış . eşim acımış çünkü çok ağlıyormuş üzülüyormuş evlenelim diye evlenmiş ama mutlu olamamış . sonra benle tanıştı aşkı sevgiyi tattı . benim ilk erkeğim ilk sevgilim oldu . sonra boşandı benle evlendi . kimse anlamıyor . kadın gidip eşimin ailesine beni aldattı o kız elimden aldı diyormuş beni kötülüyor . biz netten tanıştık . onla netten tanıştı vs diyormuş . çok üzülüyorum bu duruma . mutlu olamaıyorum . çocuk düşünüyoruz . strese sokuyorum eşimide .sülük gibi yapışıyor . beni bir keresinde dövdü . mahkemeye verdik . gitmiyor . ne biçim insan anlamadım .
Cevabın nedir?
Kusura bakma da, birincisi kadınlar alınıp satılan birinci el, ikinci el mallar değildir. Ha sen kendini o kefeye koyuyorsan senin bileceğin iş. İkincisi senin bu söz ettiğin dini anlamdaki zina konusuysa o kadın ne kadar or*spuysa sen de o kadar or*spusun o vakit. Birbirinizden bir farkınız yok. O kadın evlenmeden önce başkalarıyla birlikte olmuş. Zina sayılıyor. Sen de evli bir adamla sen bekar olduğun halde birlikte olmuşsun, bu da zina sayılıyor. Eğer evlenemeseydin, ve bu adam seni bıraksaydı, bir başkasıyla evlenmek istediğinde sen de b*kire olmayacaktın, ve doğal olarak olan olmuş geçmişi geriye çeviremem deyip evlenecektin. Yok bir farkınız yani. O yüzden birilerini or*spu diye aşağılayıp durmayın artık, çünkü bu dediğiniz para karşılığında yapılan bir şeydir. Ve bu olayın mutlulukla ilgisi olduğunu da pek sanmıyorum. Kadın da hırslı biriymiş demek ki. Eğer eline koz geçsin istiyorsan çocuk yap. Aslında bu tarz olaylar yüzünden çok eşliliğe olumlu bakar oldum..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vallahi sizden tutun da esinin ailesine kadar herkes suclu bence.
Herkesin vardir illa ki sucu.Daha az ya da daha fazla.
Sizin de,esinizin de,esinizin eski esinin de.
Olan olmus yalniz...verdiginiz kararin,evliliginizin arkasinda durmalisiniz kari koca.Bir karar verildiyse arkasinda durmali her halükarda.Kendinize sebat edin...zamanla asarsiniz bu sorunlari.07 Yorumla
Soran+1 yılrahat bırakmıyor . ben suçlu değilim valla . oda kadın olsaydı onla bunla yatmasaydı kendini kocasına saklasaydı eşim onu boşamazdı asla .
Soran+1 yılgeçmez . o hep böyleymiş . zoraki şekilde evliliği 8 ay sürmüş sadece . ama 4 yıllık ilişkisi varmış onla
Soran+1 yıladar o delirmiş
Burası etme bulma dünyasıdır. Yuva yıkanın yuvası yıkılır.
Sen yanlış yapmışsın.
Birisinin evliliğinde problem var diye onların boşanmalarına vesile olmuşsun.
Ve masum olduğunu düşünüyorsun ama vicdanın öyle demiyor.
Bak kardeşim bu senin yaptığın hata bir insanın ortada kalmasına sebep olmuş.
Yuva üzerine yuva kurulmaz bunu ailen anne baban öğretemediler mi?
Korkarım seninde akibetin bir yabancının eşinin karşısına çıkıp onunla evlenmesi ve seni terk etmesi ile son bulacak.
Kader hiçbir kötülügü haksızlıgı es geçmez.
Sadece zamanı gelince kader çarkı döner ve böykelikls hak edene hak ettiğini peşinen dünyada verir.87 Yorumla- +1 yıl
öncelikle yanlış yapmışsınız. eşinizin evliliğinde problem varken onun hayatında olmanız düpedüz kahpelik. sonuçta orda bir yuva devam edyor. birde utanmadan karısını suçluyorsun. rabbin sana huzur mutluluk vermez bunu kafana sok. Evli erkekler zaten birini kandırmak için hep aynı yalanı söylerler. mutlu değilim mutlu değilse boşanıcak ondan sonra yeni bir ilişkiye başlıcak. karısına yapan sizede yapar unutmayın. Etme bulma dünyası.
- +1 yıl
@esradilay bende bir zamanlar yuva yıkmıştım şimdi vicdanım çok pişman pişmanım sevmiştim ama o da ei olduğunu ama sevmeyerek evlendigini soylemisti tabii sonradan ortaya çıktı yalani çok sevmiştim hatalarını yok sayıyordum evlenmedik sonuçta o sua n başkasıyla evli eski esi de başkasıyla evlendi bana sorarsanız pişman misin evet şimdiki aklım olsa inan hic yapmazdim
+1 yılevli biriyle ilişki yaşamayı tasvip edemem ama sonuçta o evlilik bitmiş ve artık sen bir yuva kurmuşsun. diğer kadın bunu kabullenmek zorunda, eğer hukuki yollardan uzak tutamıyorsanız imkanınız varsa yaşadığınız şehri değiştirmelisiniz.
15 Yorumla
Soran+1 yıluzak tutuyoruz ama gitmiyor . eşime edpsiz mesajlar atıyor gel yaşayalım sevişelim diye tahrik etmeye çalışıyor . benide dövdü bir kere saçımı tuttu kendimi koruyamadım
- +1 yıl
işte bunun için işinizi, telefonarınızı, yaşadığınız şehri değiştirmeniz gerekiyor.
Soran+1 yılzaten farklı şehirdeyiz .
- +1 yıl
ama işte onun bilmediği bir şehre gitmeniz lazım ki izinizi bulamasın.
Soran+1 yılya araştırıyor buluyor . eşimin iş yerinden buluyor .bir şekilde allah belasını versin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
Kadın evlenmeden önce birileri ile birşey yaşadıysa o onun hayatı esin de onunla bilerek evlenmiş. Ayrıca inan bana hep erkeklerde aynı yalanlar. Aramız zaten bozuk vs. Ve yuvayı yılan kadın da zaten araları bozuk diye kendini teselli eder erkekler hep böyle benim eşim de beni 7 hafta sevgili olarak kaldığı bir kadın için boşadı. Şimdi evlendiler. Düşünüyorum benim ne suçum var. Benden başka herkes suçlu çünkü.. esin ona acıdım evlendim demiş ama kendi acınacak halde farkında bile değil. Birinin yuvasını yıkarak nasıl mutlu olabilirsin ki. Kadın uğraşıyorsa çok cani yanmıştır haliyle sende bu koşullarda mutlu olamazsin
40 YorumlaKusura bakmayın. Evli bir adamla birlikte olup diğer kadının namusunu sorgulamak size düşmez. Bütün erkekler evlilikte mutsuzum yalanına sığınır. Belki de sen olmasaydın o evlilik bir şekilde devam ediyor olacakti. Bile bile evli olan bir adamla hukuki süreçte bile olsa ilişki yaşıyorsan. Aynayı kendine çevir bence. Bence çocuk falan yapma cocugada yazık olur arada. Unutma yuva yıkanın yuvası olmaz... Er ya da geç sende aynı döngüyü yaşarsın.
70 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. ezik ezik..bişey olmaz sen dalgana bak..yuva yıkmayla alakası yok insanlar anlaşacak diyede bişey yok..zamanla söner nefreti kendine dönüp bakar..
04 Yorumla
Soran+1 yılsanmam acayip takıntılı biri . o asla gitmez . iyiki çocuğu yok
Soran+1 yılsanmam eşime takmış alahın cezası
Ben hiç uslubunu begenmedim açıkcası o ne kadar kötü olursa olsun sen kötü sözler etmemelisin tamam kadın kötüymüş ama kocasını elinden aldın.
65 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim bak kocasını dediğin adam onun kocası asla olmamış . koca olmak bir nikahla olmuyor . ben kızlığımı verdim ona o benim kocam . zaten nikahımda var. ben onunum . kendi onla bunla düşmeseymiş . ne güzel oh ne ala memleket ya . git yat yat birinle sonra bul temiz birini evlen yok yaa . yok öyle yağma . ben namusumla bekledim . ben hak ettim o değil . allah gördü zaten ilahi adalet yerini buldu
Soran+1 yılaman yok onla uğraşamam . oda uğraşmasa keşke . beni suçluyor kendine bakmıyor allahım ya sokakta yakaladı beni dövdü . eşim delirdi . gidip dövücekti beni o halde görünce ben tuttum . onla görüşmesini istemiyorum kesinlikle . allah belasını versin
- +1 yıl
Yazilanlari tesadufen okudum, ne tuhaf bir durum.
Ozet: kocan evli ve " mutsuz" seninle bir chat esnasinda ranisiyor " asik" olup karisini bisekilde bosuyor ve seninle evleniyor.
Adam neden daha once bosamamis da seninle tanisinca bosamis?
Kadinin gecmisi seni neden rahatsiz ediyor?
Kadinin gecmisiyle su an kocanla olan iliskisinde baglanti varmi?
Kizligini kim sordu, bu olmazsa olmazmiydi kocan icin?
Sen kiz ciktim bei almalisun namusumu temizle dedinmi evli adama?
Bakin belki hakli sizsiniz ama evli bir adamla bile bile sanal alemde flort edip ayirip evlenmek gercekten ahlak disi birsey suclu hem siz hem esiniz. O adamdan yar olmaz, sizdende ona olmaz. Bakire cikmis olmaniz yaptiginiz ahlaksizligi ortmez! Beyinde biter bacak arasi gecici degilmi artik kiz degilsin!
Kadinin sucunu ben okuyamadim istedigiyle yatar evlenmeden once kime ne bunun icin evlendiginde yuvasinimi yikmali!' - +1 yıl
@Guldenguli ustadim bravo dokturmusun
+1 yıleski karısıyla evliyken kocanla birlikteliğe başladığın için öyle oluyor
210 Yorumla
Soran+1 yılbanane ya evliyse evli ilk erkeği bile değil ona mı acıyacam
- +1 yıl
o ne demek ilk erkeği bile değil, bu onu küçümsemeni gerektirmez.
Soran+1 yılbanane . benim o adam . ben ona kızlığımı verdim . onu aşağılamıyorum asla . ama saygı duysun .
- +1 yıl
anlıyorum bu konuda canın yanmış fevri davranıyorsun. kocanda onun gibi işte kendini sana saklamamış
Soran+1 yılolabilir o erkek . sonuçta bir kadın istedikten sonra bir erkeği baştan çıkarmak kolay .
- +1 yıl
o erkek diyerek kendini aşağılıyorsun farkındamısın
Soran+1 yılhiçde değil . herkesin altına yatıp mutlu evlilik beklemeyin . bakın sonra üzülüyorsunuz . allahın adaleti var
- +1 yıl
kocan gibi mi herkadının üstüne çıkıp mutlu evlilik bekleme canım bak sonra böyle üzülüyorsun
Soran+1 yılvalla benim üzüldüğüm nokta eşimle yeni evliyiz ve tadını çıkaramıyoruz . buna üzülüyorum yoksa çok mutluyum . çok aşığım
- +1 yıl
canım üzgün olmasan burada bu soruyu sormazsın.sonuçta kocam başka kadınla yatmış ve sen bunun ceremesini çekiyorsun demekki neymiş kadını erkeği yokmuş kocanın eski karısı namussuzsa senin için kocanda öyle
+1 yılEnteresan ve trajik bir durum, kadın hala vazgeçmiyor bile bile kendinide sizleride harap ediyor, mutlu olsaydı adam zaten senle değil şu an onla evli olurdu, bunu anlaması için zaman gerekecek sanırım
00 Yorumlaiyi halt ettin aferin sana. senın de yuvanı yıkacaklar bılıyor musun
82 Yorumla
Soran+1 yılbenime rkeğim o . iilkim . o kadının kim bilir kaçıncısı . öyle yuva olmaz zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadın tam bir şerefsiz adıymiş, senın işin zor valla eşini o pislikten uzak tut yıne tuzak kurar bırlikte olup videolarını bile sana yollarsa şaşırma.
014 Yorumla
Soran+1 yılyapar . allah korusun pis şıllık . onun yüzünden düğün yapamadık . saldırdı bana sokağın ortasında .
Cevap sahibi+1 yılsımdı sende suçlusun o da suçlu ama o kadın şirret sanırım
Soran+1 yılsuçluysak suçluyuz evliyiz artık
Cevap sahibi+1 yılorası oylede senın eşinde ne buyuk suç o nıye oyle bırıyle evleniyor peki
Soran+1 yılacıdığı için . ısrarı için . kadın onu çok seviyor diye . o zamanlar cinsellik cazipte gelmiş olabilir . bir şekilde tahrik etmiştir işte
Cevap sahibi+1 yılo zaman eşine dıkkat et o kadın cinselliği yıne kullanabilir bu kadara adiyse yapar yani, en iyisi o kadına oyun oyna .
Soran+1 yılartık kullansada fayda etmez . yaşı kemale erdi zavallının .ondan çok daha genç ve güzelim . eşim beni aldatmaz
Cevap sahibi+1 yılşuna artık emınım bır kadın bakıre olarak evlenmedıyse ilerde eşiyle sorun çıkıyor , öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yıltabıı ama benım anlamadığım bu erkekler nasıl kabul ediyor başta, benım hoşlandığım çocukta buna benzer bir kızı unutamamış, kız başkasıyla birliktelik yaşamış ama çocuğa hiç anlatmamış ta kii ailesiyle tanıştıktan sonra söylemiş çocukta bunu başta kabul etmiş aşıkmış bu na sonrada başka şeyler çıkınca ayrılmış ama bu çocuk bu kızı unutamadı.
Soran+1 yıloda onun karekteri . ama evlenseydi belkide o kızdan bıkıcaktı . aslında belki evlenip gerçekleri görmesi gerekirdi .
Cevap sahibi+1 yılaynen keşke evlenseydi , de anlasaydı , ama onun aptallığı ne diyelim kadınlar çok tehlikeli işte ne yapıp edip kandırıyor
Soran+1 yılaynen aynen . bak benim eşim çok iyi biri aslında .ama birşey görmemiş daha önce . o kadınla olmuş cinselliği onla tadmış . o yüzden ona alışmış biraz da onun çabası ve ısrarıyla evlenmişler . sonra işte pişman olmuş . beni sevdi masumiyeti benle tanıdı aşık olduk . evlendik . bunu yediremiyor
- +1 yıl
Neyin kafası bu o tehlikeli kadınlardan biride sen degilmisin banane falan diyosun actigin baslikta suclumuyum yazıyor kendinle çelişiyosun mantık işte herzaman ustün gelmiyor bide vicdan denilen bişey var dimi o susmuyor işte Yaptıginin ne islamda nede vicdanda yeri var burda ilk hanımı yadırgayanlar birde ondan dinleyin kocasını lutfen bayanlara sesleniyorum resmiyette ve dinen nikahlı olan insanlardan ayrı olsalarda uzak durun boşansınlar o sureci atlatsınlar sonra ilişirsiniz öbür türlüsü edepsizliktir kendine nasıl yakıştırdın ne farkın kaldı o yadırgadıgından
- +1 yıl
... heryerde, eger hakliysan mutlu olursun, ki cok zor gibi
kendin diyorsun sülük diye kendisinda şeref olsa böyle davranmazdı
03 Yorumla
Soran+1 yılpis şerefsiz işte
Soran+1 yılöle valla kandırmış bastırmış nikahı . 4 sene peşinden koşmuş . ama eşim sonra pişman olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de ben mi suçluyu diye soruyorsun ne kadar yüzsüzsün oros-buuuuuuuuuuuuuuuu herkez hak ettiği yerdedir iyi olmuş senin gibi ezik kltağa
40 Yorumla
+1 yılee tabi dünyadaki bekarların kökü kurudu sende aşkı onda buldun hayatının erkeği sende haklısn
66 Yorumla- +1 yıl
işte bu kafadaysan çokta yadırgama yaşadıklarını
- +1 yıl
işin o kısmıda var tabiki eşin baştan niye almış orasıda bir hata herekste bir hata var yahu...ama bilerek siteyerek çamura bulaşanda sensin gibi geldi sanki
- +1 yıl
kadının ne olduğu seni ilgilendirmez bence evli olup olmaması ilgilendirmeli seni yanlış kanaldan kendini aklıyorsun...iyi veya kötü sonuçta kocan onu TERCİH etmiş ve EVLENMİŞ...sende EVLİLİĞİ BOZMUŞSUN...kadın öyel böyle bu kısmı seni ilgilendirmez...vurguları büyük yazdım anlaman için iyice
- +1 yıl
tamam işte hatadan dönmedi sen girdin aklına boşver yaşasana yahu ;) burda en karlı erkek olur bir sna bir ona ohh
- +1 yıl
ne o dediğini yaparm...nede öyle biriyle evlenmiş bir adamı baştan çıakrtıp kendi koynuma alırm...böyel bir aptallığı bir 150 sne yaşarsam belki yapabilrim kapişş ?
- +1 yıl
sen denileni anlamıyorsn..yazık yaş aralıklarımızda aynı biraz daha olgun beklerdm hehe mehe falan...git oyna hadi işim var
salla gitsin takma bile sen kocanı şımart ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğim günden beri rahat yok . onun yüzünden düğün yapamadık . ailelerimizi çağırmadık bile kendimiz evlendik
Soran+1 yılsanmam kayıcağını . onla evlendiğine pişman olmuş zaten evlenince . aslında benle ilgiside yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem