Buz yanığı kızarıklığı?

Ya çoğu yerde görüyodum buz sivilcelere iyi gelir diye ve benim geliyodu da bikaç kere sivilcelerin şişliğini en azından almıştı neyse işte 2 gün önce alnımda iki nokta halinde çok minik sivilce çıkmıştı ama bir tanesi sivilce gibi değil şişlik gibiydi bakınca alnım şiş gibi duruyodu ben de çok rahatsız oldum hem o şişliği alsın hem sivilceyi geçirsin diye buz uyguladım ama acelem vardı ve buz ne kadar soğuk olursa okadar şişkinliği indirir mantığıyla direk bez falan olmadan buzu bikaç saniye beklettim normalde bikaç dakika bekletirdim ama çok soğuk olunca dayanamadım neyse bikaç saniye beklettim bıraktım tekrar yaptım öyle tekrar tekrar bisürü yaptım sonra kıpkırmızı oldu alnımda o iki sivilcenin olduğu yer birazdan geçer heralde diye bekledim 2 gündür geçmedi kızarıklık zaten sinirden sivilceyle oynadım olmayan sivilceyi de patlatmaya çalışıyorum ama yok sivilce gibi değil renksiz pütürcük bişey patlamıyo asla ve buz uyguladığım yer kıpkırmızı alnım zaten o dediğim sivilceye benzer şey yüzünden şiş gibi duruyodu iyice şiş duruyo şu an deliricem ya kapatıcıyla kızarıklık gidiyo ama o geçici bir yöntem yani her zaman kapatıcı kullanamam şu an böyle resmen iz gibi duruyo daire şeklinde nolur biri söylesin ya başına falan geldiyse geçiyo mu ne zamana geçer
Buz yanığı kızarıklığı?