Kozmetik sektöründe pazarlama yapan bir iş yerim vardı. 2 milyon rakamla battım. borcumun çoğunluğu hatta çok büyük kısmı iş yapılan insanlara olan borçlar. 3 aydır kıyıda köşede yaşıyorum. Bir öğrenci evinde düpedüz sığıntıyım. Eviliyim 2 yaşında bir oğlum var. Eşim ve çocuğum kayınpederimin yanında 3 aydır onlardan ayrıyım. Bu sayfada hayata sıfırdan başlayanların öyküsünü çok okudum. Ailemde ve çevremde bana destek olabilecek kimse yok. Lütfen bana bir akıl verin. Yeniden hayata tutunmak istiyorum. Ailemle oğlumla bir araya gelip bir hayat kurmak istiyorum. Konya dışında bir şehirde ailemle kalabileceğim bir yer ayarlayıp onlarla beraber olduktan sonra borçlarımı ödemeye başlamak istiyorum. Borçlu ölmekten çok korkuyorum. Lütfen bana yardım edin. İş imkanı ve kalacak yeri olan bir yerler biliyorsanız lütfen yardımcı olun...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
İstanbul veya izmire git önce çocuğunu ve eşini götürme küçük market tarzı bir yer aç küçük parayla toptancılar zaten 1-2 haftalık ödemeyle ürün verirler.. küçük bir yere gitmayle borcunu ödeyemezsin hareketli olan yerleri seç
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel diyorsun da ben battım diyorum elde yok avuçta yok ne ile açacan o yerleri
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 978 cevap paylaştı. Hocam bol bol oturup yazmıssında buradan o istedgin aklı alamazsın burada kimse basarılı degil basarılı olanda henüz basarısızlıgı tatmamıs batıp cıkmadan bir adamdan batıp cıkma hakkında bilgi almak saçma olur
15 Yorumla- +1 yıl
Üstadım haklısın bende bunu diyorum işte burda gerçekten sıfırdan başlayan insanlar var. İbretlik hayat hikayeleri var. Onlardan biri yol gösterir mi umudu benim kisi.
- +1 yıl
Umudumu da kaybedersem bişeyim kalmayacak zaten..
- +1 yıl
Niyet hayır olsun da hocam İnşallah Rabbim akıbetinide hayır etsin. Şimdi öncelik ailemle birlikte olmak. Sonra ne ödeyebilirsem..
- +1 yıl
Yerinde olsam küçük bir şehre gider esnafın yanında çalışırım
219 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünüyorum uygun bir yer bulur bulmaz gideceğim küçük bir düzen kurunca ailemi yanıma alacağım. oğlumu çok özledim.
- +1 yıl
Bence direk onları da al git
- +1 yıl
O illa ki en güzeli ama elde yok avuçta yok kış günü bilmediğin memlekette küçük bir çocukla ne yaparım
- +1 yıl
Peki kendin nasil kalıcaksın
- +1 yıl
Aradığım asıl bu ya zaten öncelik yatılı bir yer bulmam lazım bir kaç ay sonra eşyalı bir küçük ev tutup onları yanıma almak istiyorum
- +1 yıl
Mesela oda kiralanıyor ya oyle bir şey olabilir ya da saçma gelebilir ama çok ilana fenl geldim mesela resepsiyonluk işi felanfa fena değil pansiyonda kalırsın
- +1 yıl
Evet geçici olarak dediğin şeyler mantıklı. Bide tarım işçisi olayı varmış seralarda çalışanlara ailesiyle birlikte kalacak yer falan veriyorlarmış. Onlara göz gezdiriyorum ama bulamadım henüz.
- +1 yıl
Cok mantıklı mesela adamların çiftlikleri oluyor ailece ise alıyor biri aşçı biri bahçıvan gibi o tarz bir şey
- +1 yıl
bir başlangıç olur diye düşünüyorum. İşin açığı beni oralara gitmeye iten asıl hayalim. Sahil bölgesinde ki seralardan sebze meyve alıp iç anadoluya satmayı düşünüyordum. Tabi bu bir hayalden öteye geçemedi işin çıraklığından başlamak için bir fırsat olabilir diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Dene sen kaybetmeyi bilen birisin en dibe batmayi basarmışssan en yukarılara çıkarsın da ayrıca kendi işimi kurdum demişsin aynı stratejiyi tekrar uygulayacaksın en baştan geçen bir kadın vardı ya haberlerde kadın mantar yetiştirerek 2 ayda 40000 tl kazanmış aklıma senin hayaline örtüşüyor diye direk bu olay geldi
- +1 yıl
Mantar işini çok araştırdım pazarlamasını yapabilirsen illaki üretimi olan herşeyin hele ki gıda üzerineyse kesinikle piyasası bitmez. Ama onada sermaye lazım işte. Onun için önce kazanıp birikim yapmam lazım. Ve oğlumun yanında olmam lazım :(
- +1 yıl
O kadın garaj gibi bir yerde üretim yapmış yanlis hatırlamıyorsam bir devlet destek veriyor diye biliyorum
- +1 yıl
Arştırıyorum destek işini ama devlet değil bana destek zırnık vermez şu saatten sonra. Ankara da beştepenin kapısında 2 gün bekledim ben muhattap bulamadım yardım edecek. Destek işini ilerleyen zamanlarda eşimin üstünden değerlendirebiliriz. Çok sağol güzel önerilerin için.
- +1 yıl
Umudu kesme sen hayatta risk alan her zaman kazanır bir gün gelirde allahın izniyle inşallah durumun iyiye giderse anlatcak cok şeyin olacak ve öğretecek rica ederim:)
- +1 yıl
nickim gibi bir umudun kaldı zaten :) İnşallah herşey ailemle oğlumla çok güzel olacak
- +1 yıl
İnşallah 😊😊🙈hadi bakalım bol bol dua
- +1 yıl
Rabbim senden razı olsun 👋
- +1 yıl
Sendende🙈iyi geceler
- +1 yıl
Hayırlı geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Beni bul sana ne yapacağını anlatacağım belkide yardci olacağım
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar