Can bonomo'nun şarkısından duymuştum ve burda sormak istedim :)
Cevabın nedir?
tasavvufla ilgili bir durum , manevi yükseliş sırasında dervişin takılı kaldığı makamlardan biri , dışarıdan deli sanılır
132 Yorumla- +1 yıl
Ama içeriden çok başka şeyler :) o hissi bilirim... manevi bir yükseliş yaşamadım fakat meditasyon yaparken ayrı bir his oluyor içimde dışardan ise görenler direk gülüyor pff teşekkürler yorumunuz için ablacım
- +1 yıl
ooov my god :D seni bayanlarla karıştırdım :D aklım nerdeyse artık hahah :D kusura bakma
- +1 yıl
hahahah :D
- +1 yıl
😅😅😅😅😅😅😅 çok güldüm
- +1 yıl
@geberomero Tam yorumu yazmayı bitirdim sonrası karanlık hahah :D ben epifizma'yı kadın sanıyordum artık nası sandıysam :D meğer erkekmiş hahaha :d
- +1 yıl
@epifizma Bu arada nick'inde bir bilgi varmı? yani epifiz 3. göz demek parapsikolojide 3. gözle ilgili bilgin var mı yoksa öylesinemi yazdın?
- +1 yıl
Ben de görüş yazıyorum diye başkalarının görüşlerine görüş diye yorum yazmışım 😅😅😅😅
- +1 yıl
@geberomero hyahhah :D Hahat kısa beyinler uçuyor :D
- +1 yıl
Sen ne kadar ilgilisin parapsikoloji ile🤔 teleknezi falan neyin🤔 ne kadar ilgilisin öyle şeylerle..
- +1 yıl
@geberomero Şuanda telekinezide rahatça hafif nesneleri hareket ettiricek seviyeye geldim fakat hala öğreniceğim çok şey var hedefim telekinezide bişeyleri uçurma derecesine gelicek kadar güçlenmek ve kendimi uçurmak :)
- +1 yıl
Ve şuanda tamamen içindeyim yani hiç bişey imkansız değil herşey frekanstan ve sinyalden ibaret hesabı daha algılarımı değiştiremedim fakat doğru yolda yürüyorsan ne kadar yavaş olduğun önemli değil...:)
- +1 yıl
Hindistanda kendilerini uçuranlar varmış.. ama keşke başka savaşa engel olarak hayallerin olsaydı 😅 bombaları bozmak falan 😅
- +1 yıl
@geberomero Elektrokinezi var bumbaların elektriğini filan alıp etkisiz hale getiriyorsun ama benim en kötü olduğum alan o :d
- +1 yıl
Ayrıca ben seni görmüştüm sanki... hafızam ve 6. hissim yanılmaz :) (bazen yanılır :D)
- +1 yıl
😅😅 çalışırsan yaparsın onu da 😅 ya da acaba elektriğin mi az 🤔 😅😅
- +1 yıl
@geberomero O yüzden kızlar benden elektrik alamiyür hahahaa :D
- +1 yıl
😅😅😅😅 kendine şarj aleti al
- +1 yıl
@geberomero Alkışlıyoruz :D insan kendisi başlı başına bir şarj aleti ben fazla üstüne düşmüyorum :D ayrıca 18 yaşındaki bir gençte bumbaları bozucak kafayı bulamazsın :D
- +1 yıl
Demek üstüne düşsen yapacan.. neyse az daha büyü sen 😅😅
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
HAHHAH Aslında evet hfdkjshfk ama "yaşta değil başında taşıdığın akılla büyü" bir laf var ablacım :) ben yaşta küçük olsamda parapsikolojiden öğrendiklerimle birazcık olgunum :)
- +1 yıl
Kusura bakmayın sizin yorumu da işgal ettik 😅😅
- +1 yıl
Zihin olarak olgunum... zihin olmazsa yaşın önemi kalmaz
- +1 yıl
@geberomero ehuheue biraz öyle oldu ssjsj
- +1 yıl
Evet biraz olgunluğun var.. boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye.. seviyelisin.. takdir ettim seni..
- +1 yıl
@geberomero Teşekkürler ablacım :)... yakında öyle güçlenicemki... tabi Allahın izniyle olucak istanbulda'ki kadına şiddet oranları düşücek!.. inanıyorum... ve güveniyorum... ÖzgürPsişik kaçar :)
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Allah muvafak etsin.. güle güle 👋🏻
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Google hazretleri daha iyi cevaplardı 😅
11 Yorumla- +1 yıl
hahahh :D yapay zeka gerçek zekalarla yarışamaz ablam ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. Akıl sağlığını yitirmiş 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ablam :)
- +1 yıl
kendini tanrıya adamıs kısı
10 Yorumla - +1 yıl
Deli denir
10 Yorumla