Siz olsanız ne yapardınız dayanılabilinilir mi?

Şimdi ben 18 yaşında üni 1. Sınıfım annem ve babam evlat ayrımı yapıyor ne konularda sorun yazarım neyse maddi durumunuz şükür iyi ama bu bana gram dokunmuyor babam ve annem abime geçenlerde 1200tl ye mont almışlar biricik oğullarına ben para istedim mont için babam yok kartın limiti dolu bilmem ne ve abimin arabası var bense sürünüyorum yollarda havalar buz neyse babam sadece okul harçlığı veriyor arkadaşlarla buluşmaya para vermiyor ben de istemiyorum o kadar gurursuz değilim bildiğiniz beni kullanıyorlar yurtdışına gitme imkanım var üni okumak için yaklaşık ya 3 buçuk ya da 6 yıl kalacağım annemle babam yok seni çok özleriz felan hepsi yalan tabi yurtdışına gidersem para yollamak zorundalar ya kesin ondan di mi artık cidden bıktım EĞER İNTİHAR ETMEK GÜNAH OLMASAYDI HİÇ DÜŞÜNMEZDİM
Güncellemeler
+1 yıl
Ve babam anca elaleme para döküyor bana gelinceye yok cidden artık bittim bir de diyorum sen burda okul gel işyerinde çalış çok bekler deli miyim ben okuduğum bölümün mesleğini yapmayayım bu yüzde. Yurtdışına gidip kendimi geliştirip kimseye muhtaç olmak istemiyorum o babamı enayi yerine koyup babamınsa evladından çok değer verip para döktüğü akrabalarında suratına bile bakmayacağım İnan'ın bıktım
Güncellemeler
+1 yıl
Liseyi özelde okudum tek ben değil ablamla abimde ve ikisi eşit ağırlıkçıyıdı ben sayısalcıydım ve gerçekten çalıştım gördüler babam nedense sürekli benim başıma kakıyor yok seni özellerde okuttun hangi baba yapar bunu ya maşallah azarlamaya gelince evlat oluyorum almaya gelince olamıyorum bazen düşünüyorum acaba ÜVEY miyim diye
Siz olsanız ne yapardınız dayanılabilinilir mi?