Ciddiyim. Şimdiye kadar kimseyle çıkmadım. Yakışıklı çocuk dediklerim oldu tabi
Ama evlilik sonra çocuk sorumluluk işi. yapmam ki ben. çok mu garibim?
Ama evlilik sonra çocuk sorumluluk işi. yapmam ki ben. çok mu garibim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Garip değilsin bendeki olayda kısıtlanmak kaygısı abi evlilik bu boru değil tribi nazı niyazı çekemem ben hele çocuk pışlamak bana göre hiç değil benim çocuğum işim karım ise ise cebimdeki param bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama garip değilsin bu zamanda normal derim...
Çok zor iş birey yetiştirmek. Anne olmak. Yapamam yavruma yazık olur. Koca desen İnanılmaz sinirli biok kadar da huysuz Nazlı bişiyim adama yazık. Ben insanları kendimden koruyorum ( son cümle sanırım bozuk oldu)
salla bak keyfine iş güç edin kariyer yap maddi açıdan dik ol yeter kimse evlenmek zorunda değil ben mesela şu atmosferde hatun takımı çok bozuk biriyle tanışıyorsun yemediği halt kalmamış sorsan namuslu ama gel gelelim ki namus yoksunu bu ortamda şahsen evlilik bana ç*k boktan geliyor namus kavramı olan bir insanım evleneceğim insanın namuslu olmasını kimseyle bir halt yememişini istemek zor geliyor hatu takımına dolayısı ile bende evlenmem birader motor takımıyla ne işim olur biriyle yatmış kalkmış turlü ceviz kırdıktan sonra gider japonyadan abd den de evlenirim ya en azından dürüst olur kızlarımızda dürüstlük yok kahpelik var...
garip değilsin sadece evlilik sonrası gelecek sorumluluklardan çekiniyorsun o kadar ama şöyle bir şey var evlilik dediğin kurum sevdiğinle bir olup sorumlulukları paylaşmaktır hayatla yüzleşmektir ve aşkın meyvesini tatmak yani çocuk sahibi olmaktır
Sorumlulukdan kaçmak... olabilir
Bende bazen evlenmek istemiyorum sırf alacağım üstüme yüklenecek sorumluluklar yüzünden ama diyorum ki bir gün aşık olduğum kadınla evlenip ondan kız çocuğum oldu mu dünyalar benim olur diyorum ve evlenme arzum artıyor :D
Vermicem vermicem kuruyup gitsem de vermicem (hiç komik değil tabi) fikirlerin değişir küçükken hepimiz diyordum😂
Diyorduk*
Büyük konuşmayayım tabi ama istemiyorum
Bende düşünmüyorum 1 kere çok istedim ama artık istemiyorum
Cevap
18Cevap
illa evleneceksin diye bir kaide yok zaten rahat bırak kendini hayatını yaşa böyle istemsiz düşüncelerle hayatını zehirleme lütfen
erken bir karar vermişsin. ilerde birine aşık olduğun zaman evlenmek için gün sayarsın
O ne ola ki?😅
bende öyle derdim bir kaç sene önce tabi duygularım falan yoktu o zamanlar :D
Gayet doğal bu hayatta illa ki öyle kural yok ki kendin için yaşamak en doğal hakkında
kim evlenmek isterki.. evlenmek şarttir herkes cesaret edip makl mülk çocuk sahibi olamaz.
Normal. Ama büyük konuşma. Öyle biri karşına çıkar ki😂👍
Biz evlenmek istiyoz da noluyo bulunamıyoruz sen en güzelini yapiyon takmıyon kafana ne guzel
Yazık kendine acımıyosun bari pınarına acı kurur gider
Bunu demezsem içimde kalırdı
Bu konuya odaklanan beynini... neyse
yok korkaksın çok var senin gibi boşver takma kafana
Hayır garip diğil. Bende seninle ayniyim
Evlenen dininin yarısını kurtarmış gibidir.
bven de düşünmüyorum ):
@slezny00 ay gülücük işaret iyapıcaktım hyanlış olmuş :) güzellikle alakası yok
Bende ayni sen gibiyim asla dusunmuyom gereksiz
Ben isterim ama kız yok yalnızız işte
Neden dusunmuyon gizli uye
Bilmem. Ben bir aile Kurucam... komik
Tabi ki hayat senin hayatin..
Büyük konuşma derim gadasi
Yasin kac.
20 yaşındayım
Boyle diyenler genelde erken evleniyor😁 bende oyle diyodum 17 yasinda evlendim
Ikizim 🙌🏻