Allah böyle adamlardan herkesi uzak tutsun.
"Evli ablasinda yatıya kalan bekar kız " deyince aklınıza ne geliyor?
Allah böyle adamlardan herkesi uzak tutsun.
Birincisi gördüğü her dişiye acaba gözüyle yaklaşan abaza adam başlığı. Aklında ahlak yoksa belinde ne arasın. Yalız arkadaşım Şunu da bir aklımıza koyalım evlendiğin adamın hiç bir akrabası senin akraban değil. sadece manevi akraban. ablamın kocası abim değildir ablam boşanır eniştelik biter ama ablan her zaman birinci derece akrabandır.
yoo kardeşim değil baldızım gözüyle bakarım en fazla kardeş gibi sahiplenmeme gerek yok. Baldız diye göz dikecek de değilim
Kardesim yok ama teyzem evliyken ve ben bekarken evinde kaldim. Evliyim simdi, bekar kuzenim bende kaldi. Ne var bunda ki
Valla ablama giderim ve bekarım😁Gidince en az 9 gün kalırım enişte kizmiyordur inşallah şimdi aklima geldi.😂😂😁
Cevap
15Cevap
baldızım benım kardeşim değil. Evimde kalmasıda uygun değildir. Ben bacım olarak görürüm orası ayrı. Ama doğru bulmuyorum
Baldız baldan tatlıdır türkiş fetiş klasigi töbe töbe
küçük kız kardeş ablasını ziyarete gitmiş diye düşünürüm
Ablasını özleyip onun evinde yatıya kalibidir bide yeğeni varsa da gider yatıya kalabilir. kalan ne kadar saçma insanlar var ya bel altı ne alaka ya
sonuçta ablasında kalabilir ablasına yardıma gelmiştir işi vardır kalacak yere başkasına mı gidecek ablasında kalacak tabi
Baldız baldan tatlıdır diye iğrenç bir söz var ya
Bunu başka anlama yoran kişinin sorunları vardır araştırmak lazım, bu nasıl bir kafadır ya
Kalabilir normal bisey bu , ama evde ablasindan daha seksi falan olmaya calisirsa enistenin ister istemez akli kaymaya baslar , baldizlara nasihatim akilli olun adapli olun
Ablasını özleyen kardeşi ablasında yatıya kalmış diye düşünürüm
Otlakcı derim 😂 şaka bir yana çok uzun oldumu problem
baldız geliyor ne gelecek. baldız kardeşin felan değil ayrıca
Yine de mecburi olmadıkça kalinmamali
Ablasını özlemesi çok mu uç ihtimal
baldız baldan tatlı deyimi nereden geldi öyleyse
Kız kardeşinin yanında kalmış biri aklıma geldi
Sende milletin aklına durup durup sokma.
çivisi çıktı bu dünyanın
Tövbe estağfurullah
Yuh ya
saçmalık
çok saçmaa
Kalamazmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar