Diğer Mesaj atmıyor ama hikayeme bakıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden böyle yapar ki gece attım sabah erken saatte gördü.. Güncellemeler+1 yıl Güncel Mesaj atmıyor ama hikayeme bakıyor? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RomantikOktay Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Belki senden bir adım bekliyodur 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Beni Kıran o ama ben kırmadım ki kirsaydim mesaj atardim Yorumla RomantikOktay +1 yıl İşte farklı bir durum bu o da kendisine göre haklı hissediyo olabilir kendisini veya kırıldığını düşünmemiştir Yorumla Soran +1 yıl Düşünmemis olabilir evet Yorumla RomantikOktay +1 yıl Ne yapıp kırdı seni Yorumla Soran +1 yıl Özelden mesaj atayım mi Yorumla RomantikOktay +1 yıl Olur Yorumla
GoLD35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Uyku hali olur öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki senden bir adım bekliyodur
Beni Kıran o ama ben kırmadım ki kirsaydim mesaj atardim
İşte farklı bir durum bu o da kendisine göre haklı hissediyo olabilir kendisini veya kırıldığını düşünmemiştir
Düşünmemis olabilir evet
Ne yapıp kırdı seni
Özelden mesaj atayım mi
Olur
Uyku hali olur öyle