İşkur üzerinden gidicem birazdan görüşmeye ne sorarlar?
Nasıl olacak eğitici kurs üzerinden giriyorum bilgisi olan geçmişte katılmış olanlar varm ı?
Nasıl olacak eğitici kurs üzerinden giriyorum bilgisi olan geçmişte katılmış olanlar varm ı?
Kendinizden bahsedin. sizce musteri memnuniyeti nedir. hedefleriniz. neden bizimle calismak istiyorsunuz. satisi arttirmak icin ne yapardiniz. musteriyle problem yasadiginizda tepkiniz nasil olur. kendinizi nasil motive edersiniz. yoneticinizden olumsuz geribildirim aldiginizda tepkiniz ne olur
Kendinizde olumlu ve olumsuz gordugunuz ozellikleriniz. vs vs
Anladım ilk aşamayı geçtim diyelim hangi magazasına gönderiyorlar bize yakın magaza mı yoksa kendi seçtikleri bir yere mi?
Hic birsey olmicak.. tipine bakip alicaklar ise.. bir soru birsey yok.. kendini anlat derler sadece. Tamam biz size donus yapcaz derler.
Keske iskur uzerinden gitmeseydin.. iskurla gidenler 6 ay az maas aliyor. Normal giren personeller fazla aliyor. ve sigortalari iskurdan.. ve yillik izin kullanamiyorlar belli sure..
Normal bir şekilde nasıl giricektim ki bir tanıdıgım yok acıkcası ben böyle girebilirsem de sevinicem.
Ve bişey sorucam istedigin şubede başlayabiliyor musun onlar mı söylücek şubeyi?
Tipte falan sıkıntı yok benim :D
sigortanın nerden oldugu beni etkiler mi? Ben normal sigorta olsun prim yatsın yeter banka borcum var o yüzden
Evine yakin yere verirler.. sigorta is kur uzerinden az yatiyor. Maas da az aliyorsun diye biliyorum.. ben direkt gidip cv mi vermistim.. ertesi gun beni mulakata cagirdilar.. mulakattan 15 dk sonra daha eve gitmeden. telefonla arqmislardi.. 5 6 tane belge saydi kadin 2 gune tamamla dedi.. iskurdan giren arkadaslarim vardi.. ben onlardan yuksek aliyordum hep
Neden ayrıldın çok özel olmazsa iş konusunda mı bir sıkıntı çıktı?
Ayrilmadim. magaza sorumlu yardimcisiyim. Hala devam ediyorum
Ben 1 saat sonra görüşücem normal olarak almalarına ikna edebilir miyim acaba nasıl olacak ve 6 ay beklicek miyim mecbur normale geçiş olmuyor mu?
şu an aklıma girdin.
Ama evime yakın vereceklerse sorun yok benim için 100 lira için riske atmam sonucta 2-3 aydır boştayım
Sizi neden işe alalım diyebilirler bir arkadaşıma sormuşlar
Çünkü ben sizi seçtigim için :D
Eğitici kurs derken? Meslek edindirme kursu falan mı?
Cevap
0Cevap
Ben orta okul mezunuyum tanıdık biri olursa işe alınırmıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar