`Sevgide özgürlük,saygıda mecburiyet vardır` sözüne katılıyor musunuz ?
Evet
Hayır
Ben şöyle iza edeyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuna kadar katılıyorum.Birini sevmemek ve hatta nefret etmekte özgürüz.Fakat sınıf ayrımının olmadığı bir toplumda yaşıyoruz,herkes eşit ve kimsenin hakkı bir diğerinden fazla değil.Herkes birbirine saygı duymak zorunda.
evet kesinlikle katiliyorum, saygi cok önemli
Sevgi ve saygıyı göstermede vardır bu dediklerin bence. Dışarıdan saygılı gözüküp aslında hiç saygı duymuyor olabiliriz. Aynı şey sevgi için de geçerlidir. Ama genel anlamda katılıyorum.
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak
kadar sevmekmiş
Cevap
4Cevap
Kesinlikle katılıyorum..Birini illaki sevmek zorunda değiliz fakat muhakkak saygı duymak zorundayız...
katılıyorum alyansları bıle ustuste koydugumuzda aralarında bosluk kalıyor herkesın sevgısınde ozgurluk olmalı
saygıyı bile hakk etmeyen kişilerin var oldugu dünyada söz konusu bile degil bence.kendime saygımdan muhattab olmam olur biter:))
herkes kendı taktığı uydurma krallığındakı sözlerı önemser söyledıklerının doğru tarafıda var olmayan tarafıda...
kesinlikle kimseyi sevmek zorunda değiliz ama karşımızdakine insan olduğu için saygı duymalıyız
evet katılıyorum..sevmek zorunda değiliz ama saymak zorundayız .
hayır katılmıyorum. saygı duymak zorunda da değilim kimseye. muhattap olmam olur biter.
Diyen doğru söylemiş bence.
aynen haklısın adamım sonuna kadar katılıyorum :)
Kesinlikle...
Katiliyorum!
evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar