Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Henüz mikroskobik düzeyde dahi bir canlı yaşamına uzayda rastlanmadı ama uzayın çok küçük bir bölümünü gözlemleyebiliyoruz. Ama dünya dışında başka yaşam yok demek, okyanustan bir bardak su alıp okyanusta balık yaşamadığını iddia etmek gibi olur.
Ama her veride bizlerle paylaşılmıyor ki, belki kendilerine saklıyorlar belli başlı şeyleri, gizli projeler yürütüyorlar?
Herkes kendine saklıyor zaten de yarın bir gün uzaylı istilası gibi bir durum oluşursa ülke meselesi olmayacak bu.
Haklısın bu konuda. Bizimle paylaşmak zorunda değiller. Bilgiyi kendimiz edinmeliyiz, onun içinde ülke olarak belli durumları aşmamız gerekir.
Nasa geriizekali, milyarlarca dolar para harcamaya gerek yok, versinler bana 100 bin dolar ben onlara marsta su olup olmadığını söyleyeyim diyen bir yobazın milyonlarca müridi var bu ülkede, ağzından çıkan her sözü ayet kabul ediyorlar. bu tür zihniyetle dediklerini yapmak imkansız ama umarım dediğin gibi olur.
Benimde ülkeden çok büyük bir umudum yok şuanlık.
Olabilir ama düşündüğümüz kadar gelişmiş olduklarını sanmıyorum. Tek hücreli canlılar başka gezegenlerde de oluşmuş olabilir.
Bencede illaki bir canlılık olmalı başka gezegenlerde.
Yaşadığımız evrenin devasa çarpı sonsuz olduğu kesin! Gizemli. Gizemi beni biraz korkutuyor.
Gizeminden korkmamak pek mümkün değil ama bilgi kirliliği de çok. Kimsenin dediğine inanamıyorsun.
Evet. Bir topluluğu kandırmak bir insanı kandırmaktan daha kolaydır.
Çok fazla komplo teorisi var.
Eveeet! Komplo teorileri sevmem. İnsanlar komplo teorilerine gerçek bilgiymiş gibi yaklaşıyorlar ve bu çok zoruma gidiyorlar. Adı üstünde, TEORİ!
Ama fikir atılıyor da insanların onu teyit edebilecekleri bir yer yokki, varlıklar kendilerini açık seçik belli etmedikçe ispat edemezsin.
Roswell kazasını unutmamak lazım.. Olması muhtemel ama agnostik bakmak daha iyi bu durum için. Var olabilir de olmayadabilir de
İzmir'de de bir olay yaşanmış ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Hepsini biliyorum. Roswell kadar büyük olmayabilir ama her şeyde halka lanse olmuyor anında.
tebrik ederim onun filmi var mutlaka izlemeni isterim
Savcılık tespiti gerekli öyle olsaydı ve basına illa ki yansırdı..
https://youtu.be/CskMZLQPTgw bir de linkteki ise gerçekçi gelmedi
bu deyil ve rosvel yaz o yılı yaz izle o teklnoji mümkün dünyada
Kesinlikle var arada geliyor sohbet okey oynuyoruz falan onlarla iyiler ya
Cevap
32Cevap
bu resmin asılsız olduğu ispatlandı dünya dışı varlıklar olsa bile ufo dedikleri bu ucubeler gibi olduğuna inanmıyorum
Bencede görüntü olarak daha estetik olmaları gerekir o kadar teknolojileri varsa.
Stephen Hawking e göre var. Hatta iletişim kurarlarsa ölü taklidi yapın falan dedi
Aynen biliyorum o durumu.
uzaylılar olmasa Ronaldinho'nun yeteneği başka türlü açıklanamazdı
Ona bağladın yani?
Daha başka kanitlarda var
Mesela?
Kızların başını döndüren yakışıklılığım
Ay ne kadar büyük kanıt. 😱
Koskoca evrenin sadece insanlar için yaratılmış olması çok saçma değil mi?
Bencede. Zaten onsekizbin alem olduğu söyleniyor. İllaki başka varlıklar vardır.
Uzaylıların varlığını açıklamıyorlar çünkü toplum olarak buna hazır değiliz,
Büyük şok yaratır.
İnsanlar zaten şu sıralar neye inanacağını şaşırmış durumda, bide uzaylı çıkarsa beyinleri yanar :D
Aynen error verir direkt.
varsada dünyaya gelmezler çünkü bizim ilkel yani acımasız bozguncu kan dökücü oldugumuzu görmüşlerdir
Yardım eli uzatsınlar.
biz yardım istemiyoruzki isteyen kim? herkes haz peşinde şu sitede adam akıllı bir soru sor kaç kişi cvp verecek.. eger haksızlıga ugramasa kazıklanmasa insanlar iyilik ve adaletide takmicaktı
Adam akıllı sorulara ya da kültürle alakalı sorulara cevap veren çok çok az. Hatta yine o sorularada genelde erkekler cevap veriyor.
bir filozof diyorki insanlara barıncak bir yer ver ve karınlarını doyur saçma işlerle uğraşmaya başlarlar.. insanların aklını başına getiren şey acı çekmesidir acı çekmek bir erdemdir ama insanlar acı çekmeye korkuyor.. dünyadaki en iyi yazarlara filozoflara vs bak.. ya büyük bir fakirlikten gelirler ya esir düşmüşlerdir ya da aile faciası yaşamıslardır.. acı çekmek bizi yalnızlastırır ve düşünmeye iter..
Çok düşününcede insan bazen kayboluyor ya.
düşünmek yetmez sadece yanında düşüncenide diğer düşüncelerle kıyaslaman gerekli bu yüzden okuman gerekir..
insanı yanıltman veya düşünceler içinde kaybolmasını engelleyen tek bir mekanizma var oda mantık=akıl süzgecidir
Bilgi çok önemli ve öğrendikçe büyük açlık yaratıyor. Fikir sahibi olmadan düşünmek zaten saçma.
bilgi şu an dünyadaki en pahalı şey ve batı buna sahip olmak için deli gibi harcama yapıyor neden biliyor musun? bilgi tanrının yaratma metodudur.. tanrının en kudretli güç olmasının sebebi bizim aklımızın alamayacağı kadar büyük bir bilgiye sahip olmasından kaynaklıdır.. mucize , melek, cin , kader vb gibi kavramların hepsi bilimseldir ve bilimsel karsılıkları vardır.. dinler bunu mitolojik hikayeymiş gibi anlatıyor ama batı bunun farkına vardıgı icin dünyadaki en zekileri kendine topluyor..
Hayır zekileri geçtim adamlar istihbaratta bile metafizik varlık kullanıyor. Teknoloji üzerinden başka ülkelerdeki insanları denetliyor, rüyalarına varana kadar takip edip, belli başlı kişilerin peşine düşüyorlarmış.
teknolojiye hakimlerde metafizik kısmı komplo teorisi ve insanlara göz dagı verme olayı sadece kimse metafizik kısmına hükmedemez tanrı hariç
Niye ruhani varlıklar ile iletişime geçen insanlar var, onlar vasıtasıylada başka ülkelerde olan biten hakkında bilgi sahibi olamazlar mı sence?
o kısımlar muamma psikolojiden kaynaklımı gercek mi kimse ispat edemedi.. yoktur diyemem ama vardırda diyemem çünkü beyin bazı hormonların yoklugunda veya aşırılıgında cok farklı calısıyor bize bilimsel kanıt lazım birde bu konuya kuantum fizigi gözünden bakarsak evrendeki her sey muazzam bir matematik döngüsü içindedir hiç birimizin aklı sınırsız olmadıgı icin o matematige mudahale edipte yer zaman kavramını asamıyoruz.. evrenin sırrı enerji (görecelik kuramına göre) zaman ve yerçekiminde gizli kimse bunlara mudahale edemedi henüz..
Yani bakış açısına ya da inanmak isteyip istememek konusunda değişir fikirler.
hani ortacag papazları derdi ya insan bilim yapmakla tanrıyı oynamak istiyor diye aslında bir bakıma haklıydılar.. batı bilimi evreni ele geçirmek için istiyor tüm gezegenlerdeki kaynakları kullanacaklar.. şimdi sen uzaylısın ve dünyalılara göre egonu aşmışsın barışcılsın aklın daha üstün ve dünyayılara göre daha çok evrenin sırrına hakimsin ve dünyalı bu sırrı ele geçirince seni yok etmeye calısacaktır kesin sen olsan dünyaya el uzatırmısın?
Bu şekilde tabikide uzatmam. Benim kastım şu kötü olaylar içindi yoksa teknoloji ya da bilim paylaşsınlar diye değil.
başta dediğim gibi insnlar iyilik istemiyor o erdeme sahip değiller henüz o seviyeye gelsek dunyayı kendimizde tamir edebiliriz.. ama ırkçılık.. dinler.. siyaset vs bizi parçalıyor.. düşünsene dünyadaki tüm bilim adamları 100 sene ortak bir yerde birleşip çalışma yapsalar evrende gezemezmiydik?
Ya zaten halen geri dönüşü olabilecek seviyedeymiş dediklerine göre, dediğin gibide ortak çalışma olsa çok şey başarılırda maalesef insanlar git gide daha beterleşiyorlar.
çünkü teknoloji sayesinde insanları aptallastırıyorlar insanlara hep bir şeyin çılgınlıgı aşılanıyor.. ahlak dışı filmler objeler sıradanlasmaya basladı.. hani demin metafizikten bahsettik aslında metafiziği bırakıp bilinç altına yönelmemiz lazım çünkü teknoloji sayesinde bilinç altımızı yeniden programlayıp bizi köle yapıyorlar.. çoğu filmlerde dizilerde hatta reklamlarda subliminal yani bilinç altı programlama teknikleri kullanılıyor.. sebebide kapitalist dünyanın kölesi olmamız için.. Şu an bilime hakim olan dünya için calısıyoruz.. dikkatini bir noktaya daha çekeyim ayrıca dünyada en bozguncu toplumlar bilimde en ileri toplumlardır..1. 2. dünya savasını müslümanlar cıkarmadı veyahut asyalılar cıkarmadı.. hep kapitalist ülkelerin işiydi...
Haklısın tüm dediklerinde. Ama farkındalık yok işte insanlarımızın çoğunda.
ben neden evlenmedim biliyormusun? idealist olmak için.. amacım önümüzdeki yıllarda baya bir kitap yazmak hep dünyanın gidişatına değinmek.. tabi dinleride tartısıcağım kitaplar olacak.. şuana kadar boş bir bardak gibiydim dolup tasmayı bekledim.. mesela dünyadaki ekonomi sisteminin acilen komunizme dönmesi lazım çünkü bu müsrif yaşam bizi her seyin bitmesi noktasına getirdi.. dünyadaki madenlerin 40 yıl ömrü kaldı.. neden marsa jupitere arastırmaya gidiyorlar sanıyorsun? oralardaki madenleride talan etmek için..
Bende komünizmden yanayım, sistemin o zaman daha iyi olacağına inanıyorum. İnşallah istediklerini başarırsın, ideallerine ulaşırsın.
kahin baba vangaya göre önümüzdeki 70 sene sonra dünyaya komunizm hakim olacakmış :D gerçi bende öyle düşünüyorum
O kadın bir başka ya, ne kadar değişik bir durum yaşadıkları.
o kadın ve nostradamusta bir genin farklı oldugunu düşünüyorum neden mi? aynı olay bizim hz yusuf diye inandıgımız peygamberdede varmış.. hz yusufu rüya tercümanı diye anlatırlar ama kuran rüyadan değil görüntüden bahseder.. görüntüden kasıt vizyondur.. yani Allahın ona verdiği mucize sayesinde yusuf geleceği televizyon gibi gözünün karsısında görebilme yetisine sahipmiş.. şimdi hz yusufa bahşedilen bu mucizenin onda yaratılıstan gelen farklı bir gene sahip oldugunu düşünüyorum.. ayrıca yusuf yahudiydi.. yahudiler avrupada bolca yasadıgı için baba vanga nostradamus gibi kiisilerin yusufun soyundan gelipte ondaki gene sahip olabileceğinide tahmin ediyorum.. çünkü bazı seylere Allah yaratılış olarak bize izin veriyor.. örneğin allah burc suresinde yıldızlardan bahseder astronominin dogru oldugunu anlatır.. yani yaratılan herkes enerjiden yaratıldıgı icin gezegenlerin manyetizması burc olarak insanları etkiliyor.. ama bize bunlara bakarak falcılıgı yasaklamıs..
Baba vanganin bide küçükken yaşadığı bir olay var, ona olayı bağlayanlarda var. Hani hortum oluşmuş galiba sonra vangayi almış içine sonra fırlatmış filan...
aslında varya sana sırrımı söleyim.. her seyi modern fizikle kıyaslarsan evrenin sırrına giden yolculuğu anlayabilirsin.. örneğin izafiyet teorisi derki madde yoktur madde = enerjinin katılasmıs hali.. yani odunu yakarsın ısı enerjisine dönüşür ama asla kaybolmaz.. biz insanlarda madde kökenli yaratılmıs olsakta hepimiz birer enerji parcasıyız bir gün öleceğiz enerjimiz farklı bir yere göçecek.. yani her seye enerji gözüyle bakarsan gözündeki perde kalkar matrix filmindeki neo gibi olursun :) aslında biz Şu an yazısırken etrafımızdan sagımız solumuzdan yukarıdan asagıdan her yerden matematik formulleri akıyor.. içimizden her saniye binlerce moleküllük kara madde geçiyor.. düşünce gücümüzle evrene mudahale edebiliyoruz bilim buna kelebek etkisi diyor.. bir düşünce düşünürsün ama o düşünce pasifik okyanusunda fırtanaya sebep olabilir veyahut düşündüğün şeyi kendine çekersin.. hani ata sözünde deriz ya 40 kere söylersen basına gelir diye..
Dediklerine katılıyorum ama ben o kadar adapte olamıyorum düşüncelere. Mesela kendimi sadece enerji olarak düşünemiyorum. ya da söylemlerin kader olarak geri dönebileceğini hayata geçiremiyorum.
dogum ve ölüm harici her sey bizim elimizde biz ne istersek onu kendimize çekiyoruz yani Allah bizim için onu yaratıyor.. eger biz sapkınlıgı ve bozgunclugu istersen onu yaratıyor (ama yaratmasından hosnut olmadıgı icin peygamberle kitaplar göndermiştir) eger hidayet (önyargıdan kurtulma) istersek onu yaratıyor ve biz kendimizi iyiliğin ve gercekliğin içinde buluyoruz.. eger niyetin neyse onu dilemeye devam et eninde sonunda kavusursun..
İnşallah bende kavuşurum o istediklerime hayırlısıyla.
ben gördüm gece yalnızken yemin ederim ufoyu gördüm :/ :(
Nerde?
ben karadenizde oturuyorum oralar ormanlık ıssız yerler bilirsin misafirlikteydik ben balkona cıkayım dedim hava alayım diye kafamı yukarı bir cevirdim ucak sesi gibi geliyor bir baktım yuvarlak birsey yukarı doğru yukseliyor bak yemin ederim vallahi gördüm sonra birden kayboldu yukarıya doğru :/
Gerçekten ufo olduğunu nerden biliyorsun?
yahu hava tertemizdi yuvarlak ışıkları yanıp sonuyordu vallahi gördüm ya hatta korktum baskalarını çağırmak istedim ama cagırmadım :/
Olabilir. Ne diyim.
inanmazsın diye söyledim :/
İnanayım istiyorsan inanırım sana.
bak gerçekten gördüm yemin ederim
Tamam daha fazla yemin etme.
bak ama yemin ederim gördüm ya neden inanmıyorsun :/
Tamam inandım.
yok ben inandığına inanmadım dalga geçiyor gibi söyledin :/ :(
Kardeş gece gece sana laf anlatmakla uğraşıp seni ikna edemem ki. Sen istersen kabullenirsin. İyi geceler.
kardeş mi
kalbimi kırdın ama :(
Nolmuş?
niye kardeş dedin ki
Küçüksün işte.
20 yasındayım küçük müü :/
Evet benden küçüksün, kardeş demem normal.
kardeş denmez kardeşim denir
şimdi bana inandın mı :(
İstediğimi diyebilirim.
kardeşim demeni istiyorum ablacım
ablacım gerçekten gördüm yemin ederim inan bana ya
Kardeşim inanıyorum hadi git yat. İyi geceler.
sen benim yatmama neden karısıyorsun ablacım :( :/ sabahlıyıcam ben inandığına yemin et ablacım :(
Yürü git şurdan ya sorunların mı var nedir, dalga geçiyor resmen.
Kalbimi kırdın yakıstı mı sana ablacım dedim sana yakıştı mı :(
ABLACIM SANA DİYORUM sana ya sana :(
Cevap versene abla cevap versene :(
Uzayda bulunam canlı formlarının hepsi uzaylıdor zaten.
koskoca evrende tek bizim yaşıyor olmamız imkansız kesinlikle varlar👽
Binlerce alem var yalniz degiliz
Nerden biliyon
Aynen.
Sağol desteğin için.. Gel eleştirelim 😚
@İtfaiyeci_Sem Sana destek olmamıştım.
😂😂 hadi be... neyse buda bir tesadüf.. gel sen yinede
@İtfaiyeci_Sem Seni görmüştüm başka soruda, millete yorumlardan iyi yürüyorsun yani.
Sen beni bide canlı gör
@İtfaiyeci_Sem Gerek yok.
Anliyom seni haklısin elbet..
Olmadığının ispatı var mı
Ne olduğunun nede olmadığının ispatı yok.
Yaniii.
Var knks mesela bizde uzaylıyız 😂
Olabilir kanks. :D
şimdiye kadar kanıtlanmadı
Aynen tam kanıt yok.
Nasa sürekli süphe üzeri olabilir diyor ama bu kesin sayılmaz.
NASA'nın sakladığı da çok şey var diyorlar. Hatta eski bir Abd başkanının torunu farklı iddialar ortaya atmıştı.
eger National Geographic kanalında izlediysen ABD'nin Aya ayak bastığı dahi şüpheli, örnek: Ayda hava yok muhtemelen rüzgarda olmaz ama ABD Bayrağı dalgalanıyir Fotoda ve buna benzer birkaç detail.
Nasa olayı çok karmaşık zaten. Hatta dediğin gibi aslında uzaya gönderdiklerini iddia ettikleri bir ekip kaza geçirmiş ve ölmüş diye lanse edilmiş basında ama aslında gönderilmemişler bile, yıllarca insanlardan saklanmışlar vs. Hatta ufoların bir kısmının insan yapımı olduğu, Hitler'e dayandığı vs. söyleniyor. Var oğlu var yani.
aynen katılıyorum
selamu aleyküm kardeş isteksiz yorumuna ortak oldum nasa herşyin bilincinde ve var herşy ama başka güçlerde var ayrıca dünyalı haric 4 ırk barındırıyo içinde görmek dahi istemezsin
@GhostRider59 Nasa devlet desteği aldığından kendini mecmuren haklı gösterme çabasında yoksa deveten yardım kesilir.
@GhostRider59 Reptilian filan durumundan mı bahsediyorsun?
aynen öyle hemfikir olduğumuza sevindim iran casus uçağı düşürdü teknolojisi farklı iran düşürünce amerika sesini kesti ve soru sahibinede cevabım onlar yok illumunati irtibat kurur oda neden öfkeden şiddetten çok mutlu olur bilmedin konuya girme soru sahibi 😊😊
@GhostRider59 Bilmeyebilirim ama soruyorum, öğrenmeye çalışıyorum en azından. Ben biliyorum iddiası ortaya atmadım ki. Tavrın değişik çok bilen yorum sahibi.
mesajlar bana geliyor bu arada :)
Kusura bakma, arkadaş buraya yazmış diye bende mecburen yazdım.
sorun değil :D
Var ya da yok ne yapcan evlilik mi yapcan
Ne alakası var, illa konuyu saptırmak zorunda mısın?
Yoo sadece fikrimi soyledim niye bozuldun bu kadar sanane hem uzay bilimi felanmi okuyon
Ters davranmak en büyük hobin galiba.
Dorulari konusmak diyelim suna
Üslup sorunun var kastım o.
Bende diyorum ya insanlarin boyle ozellikle toplum icinde yuzune karsi bozunca herkez ayni tepkiyi veriyor kaba uslup sorunu vs... ornek senin gibi
Herkes böyle dediğine göre bide dönüp kendine baksan ve özeleştiri de bulunsan belki faydası olur diycem de sen bunuda ters anlarsın.
Simdi o kadar yazcaklarim varki bu cumlene yazsam kizcan yazmıyım en iyisi
Peki
Sukur sustunnn tek kelime 😊😊😊
Niye kurcalıyorsun ki şimdi illa konuşayım mı yani, tersime mi gitsin?
Senin uyku gibi uyuma gibi ozelligin yok mu yatip uyusana
Sen yat uyu.
Ben çalışıyorum uyumamam lazim... Bayan gizli
O zaman benimle uğraşma.
Halinden memnunsunki cevap veriyon... Geldiyse uykun benden izin
Ayyy izin vermesen gidemezdim zaten.
Gidersin tabi... Neyse ins uzaylilar vardir nasil inaniyorsan ins sana uzayda en guzel gezegende dugun vs biseyler yapar bayan uzayli
Bide Kocaeli'denmişsin ama gıcıksın şaşırtıcı şekilde uzaylı bay.
Niye kocaeli den olmak sucmu...
Yok suç demedim. Kocaeli'den olmana şaşırdım sadece.
Bende sasiriyom kocaelindensin ve uzayli ariyon garip
Uzaylı aramıyorum ya altı üstü bir soru sordum, gördüğüm muameleye bak.
Dimi haklisin
Evet.
😒 ne yapcam simdi uykum kacdi bu sebebden skntidan
Ya dalga mı geçiyorsun? :D Hani çalışman gerekiyordu o yüzden uyumuyordun?
Est niye dalga geciyim uyucam demedimki uykum vardi kacirdin sadece
😉😉😉
Uykunun kaçması iyi bir şey ama senin açından.
Dusuncen icin tsk.. sen neden cekiniyorsun da boyle gizli soru soruyorsun
Rica ederim. Çekincem olduğundan değil, alışkanlıktan daha çok.
Bence deismeli bu aliskanlik 😉
Değiştirmeye çalışıyorum yavaş yavaş soruları cevaplarken.
Deissin 41 sinirlari icinde illaki görürüm uzay sever arkadasi o zaman 😉
Hiç sanmıyorum. :D
😕😕 deniycez... Bu arada sende uyuma nöbeti beraber bitirek isde sanirim yarin onemli bir isin yok
Pardon da neden ben uyumuyormuşum, nöbeti tutup parasını alan sensin. :D
Ya hersey parami insanlik oldumu ne olmus yani
😉😉😉 dimi
Sen bana lafları söyle söyle sonrada insanlık öldü mü de...
Dimi haklisin diycem ama demiyim ben zararli cikarim... 😊 fena yagmur yagiyor konuyu deistirek... Anlastik sanırım zaten sabahciyz
Niye zararlı çıkıyormuşsun? Hem arkadaşların yok mu yanında?
Su anda yok 😕 sen kabul ediyorsun dimi o konuda anlastik 😉
Hayır o kadar dayanamam uykusuzluğa.
😕😕 tahmini ne kadar ya da su anda ne durumdayiz
Bilemiyorum.
Ceza diyorsun o kadar lafdan sonra haklisin dimi
Derince körfez hangisi
Aynen çok önyargılı yaklaştın ilk zamanlar.
bir Derince ve Körfez mi var Kocaeli'de sanki?
Eee baska nere var buralar bana yakin da 😊😊😊 izmit olur dimi mesale
Sen o zaman Derince ya da Körfezdesin onu anladıkta. Bir sürü ilçe var.
Dimi doru diyosun sen peki ozel olmassa
Söyleyemem. Önemi de yok zaten.
tamam... 😒
:D Tamam.
Vaybe... Ne yagmur basladi
Yağmur güzel ya. Yağsın. Sen ne iş yapıyorsun ki bu kadar rahatsın? Dışarda değilsen sıkıntı olmaz.
Benmi yapiyoz biseyler
Hayırdır, o nasıl bir cevaptı, sanki gizli saklı şeyler yapıyorsun? :D
😉😊 ben bunu sana sordum say
Ben senin gibi bir şey demedim ki.
Neyse bayan isimsiz veya uzay meraklisi sohbetin için tsk ederim... Ben kave felan icerim hakkin gecdi helal et.. Kusurumuz olduysa affola hersey için tsk ederim gorusuruz demiyorum bayan isimsiz iyi gecelrr
Anladım seni. Rica ederim. Helal olsun. Sende helal et. İyi geceler.
Tabikide iyi geceler
Uyku tutmassa gene bekliyorum... tamam 😊😊😊
Dün gece helallik istedin, kendin kestin konuşmayı, şimdide beklerim diyorsun. Belkide meslek sordum diyeydi ama neyse. Bakarız.
Meslekle ne alaka anlamadim
Ben dün sordum ondan sonra sen muhabbeti kestin. Diyorum ki belki rahatsız oldun soru sormamdan.
Yok ya ne alaka vallahi cok ince dusunmussun ama aklimdan bile gecmedi neyse bakicanmi duruma
Bilmiyorum şuanlık bir şey diyemem.
Bisey demiyosun ki yazicaksin sadece 😊 tamam spor sonrasi gorusuruz artik ins... Kızgınlığın gitmis olursa
Kızgın değilim. Sadece başım ağrıyor, geçerse ve uykum olmazsa yazarım.
Oksijen orani yuksek havada su anda ac pencereyi 1 dk derin derin nefes al emin ol iyi gelicektir...
Tamam yaparım dediğini.
Uyudunmu
Hayır.
Son durumun nasil?
Fena değil. Sen nasılsın?
Iyi isde sporumuzu yapdik yükleme tamam simdi dinleniyoz... Basinin ağrısı gecdi ins
Geçti evet.
Guzellll sevindm x bayan
İyi x bay.
Okumuyorsun sanirim bayan x
Yani. Hayırdır sen bana soru sormaya başladın şimdide?
Rahatsiz olduysan sormam bayan x ya da bayan 41 li mesajlara cevap vermiyorsun burdan soralım dedim
Sen cevaplamadin ya ben neden cevaplayayım. Mesajlara cevap vermiyorsun derken?
Kisasa kisas diyor sun... tamam sordunda ne cevaplamadim bayan x
Dün gece sormuştum ve cevaplamamistin. Olabilir rahatsız olabilirsin, sonuçta aynı ilde yaşıyoruz, haklısın kendince, çok detaya girmemek lazım. En iyisi bir konu bulup üzerine konuşmak.
Ya bunami takildin limanda çalışıyorum gumruk puantor olarak 😊
Takılmadım, anlayış gösteriyorum.
Tsk ederim bayan x sabah kac gibi uyaniyorsun 😕
Değişiyor. Keyfime kalmış.
Himm cevabimi aldim.. iyiymis
Ne anladın acaba bu dediğimden.
Onemli degil 😊😊 bayan x
Bide su x kaldirsak olurmu ki acaba
Şimdilik kalsın x.
Ne zamana kadar axaba
Ne kadar konuşcaz ki ne zamana kadar dedin?
Sanada bagli durum ben memnunum halimden
Sanmıyorum muhabbetin devam edeceğini.
Yani haklisin sanirim
Aynen öyle.
Adin x kaldi o tamam ilce olarak neresi odami x kalcak
Evet. Zaten bugün son konuşmamız.
Himm tamam
Peki.
Bugun neden son diye sormuyorum bir sebebi vardir diycen senidd ilgilendirmez
Ya zaten normalde dün gece sonlandirmistik konuşmayı. Bugün sürpriz gibi oldu.
Bumu son konusma sebebin
Ya şöyle bir şey var, hani muhabbeti devam ettirsek bile bir yere varacağı yok, ayrıca her gece burada da olmam, zaten dün son verdiğimize göre muhabbete, demekki böyle gerekiyor.
Normal mesaj moduna donsen... Bide memnun deilsen doru diyorsun dedigim gibi benim acimdan problem yok he tabikide her gece konuscaz diye bir durum yok
Anladım. Peki.
Peki derken biraz acsan yani kabul anlamindami
Neyi kabul edicem anlamadım? Ben öylesine dedim.
Yok bisey tamam bayan x...
Tamam bay x. Dinlendin mi biraz bari?
Evet.. Gayet iyiyim... Su adini soylesen artik olmazmi
Kalsin diycek simdi
Adımı boşver ya ne önemi var.
Var desem israrci olsam
Ne önemi var diye sorarım? Açıkla o zaman.
Açıkliyim kisa olabilir belki ama benim icin artik en azindan adini ogrenmem gerektiği kanatindeyim.. Cokmu zor bisey istedigim
Açıklayıcı bir şey olmadı. Sorduğuna göre öğrenmek istediğini bende anladım zaten.
Ne inatsim ya... bayan x tamam soyleme ogreniriz elbet acele etmiyek
Peki acele etme.
Etsekde deisen yok zaten mecbur... Uykun geldimi
Hayır gelmedi daha.
Bu guzel madem sabah keyfi uyanıyor sun erken yatman diycem ama zaten gece yarilanmis misali 😊
Ben su anda seni takip ediyormuyum acaba. 😕😕😕
Hayır takip etmiyorsun.
Nasil edicem et dedim
Bilmiyorum. Dedim ya muhabbet çok sürmeyecek, niye takip etmek istiyorsun ki?
tamam... O zaman surmeyecek madem etmeyelim
Eee napıyorsun şuan? Sizde uyumaya fırsat olmuyor mu?
Benmi oluyor ya da fırsat gibi durum yok bana kalmis oturuyoruz serim işlemi var onlari takip ediyorum
Hımmm anladım.
25 29 yaziyorya tam olarak?
26...
Iyi bunu çok sukur direk soyledin ne yapcan aciklama beklemedin 😊😊😊
Aynen söyledim.
Uykun geldiyse iyi geceler diyim simdiden tel elinde uyursun pesinen soylemis oluyum
Yoo uykum yokta sen uyu istersen ya da işin varsa vs. illa yazmana gerek yok bana.
Cam basinda serim izliyom yaptığım bisey yok gerektiginde telsizle mudahele ediyom yanlis serimde... He rahatsiz ediyosam bayan x ayri
Rahatsız olmuyorum. İyi geceler demek isteyen sensin.
Ya ne alaka ya sen herseye kiziyon oyle bisey demedim deme taraftarida degilim zten
Sen ne yapiyorsun peki su anda
Kızmıyorum ama kendin yapıp bana yapmış muamelesi yapıyorsun. Bir şey yapmıyorum, sorulara bakıyorum sadece.
tamam bende bir sey yapmiyorum.. yanlis anlasilma diyelim x... hanm
Tamam öyle diyelim.
Burda surekli bulmak için seni takipmi etmem lazim ki oyleyse buna musade etmeni istiycem
Takip etme, ben sana mesaj yazayım, oradan istediğin zaman yazarsın.
tamam olur oyle yapalım
Var ama kanıtlayamayız
Aynen kanıtlamak pek mümkün değil.
nasa 51. bölgeye bakın gerçekten var
İncelemiştim. Sağol. :)
Ben uzaydan yaziyorum yemin ederim
:D Merhaba uzaylı. ✋
Hepimiz uzayliyiz cunku uzaydayiz zaten. sasirma uzayli dostum
Şaşırmadım ki uzaylı arkadaşım. :D
Yani teknik olarak farkli bir gezenendende olsa akraba sayiliriz nerelisin uzayli aa bende uzayliyim
:D Hemşoyuz her türlü.
Evet ya hemso kelimesi gelmedi aklima :)
:D Neyse ki benim aklıma geldi.
:))
Aslında o uzaylı benim mayk
Hoşgeldin uzaylı. ✋ :D
Selam uzaylı. Görmediğimiz şeylere inanmaya meyilli değiliz dünyalılar olarak. :D
Tamam olur. Aramıza katıldın sayılır zaten. ;)
belki yes, belki no... kesin bişey söyleyemem.
Evet dicektim hayra bastm🙈
Olabilir böyle şeyler. :D
Neyse😂
Vardı da biz mi sakladık
Saklamış olabilirsiniz. :D
Çok mühim.
umarım vardır
Neden böyle bir şeyi umarak söylüyorsun?
etrafımızda ve siz bilmiyosunuz 😂😂
Siz biliyor musunuz cidden? :D
iyide ben şaka yapmıyorumki anlatırım utkun tutulur
Anlatabilirsin, millette faydalanmış olur bence.
burda anlatmam biri japon biri kapalı hayranım var gelirler şimdi alay ederler
Ben kızarım onlara sen anlat. :D
boşver ya japon olan çok baskın doğruyu söyledim halde yerden yere vuruyo vazgeçtim
Doğruları söylemekten vazgeçmez insan. Doğru olduğuna inanıyorsan, dile getirmelisin.
iyide sana bir resim atarım dünyan şaşırır 😂😂 yalan deyil ve sen bir bayansın bedenin kaldıramayabilir epilepsi olabilirsin
Hımmm baya etkileyici demekki de sen nasıl ediniyorsun bu bilgileri?
ben edinirim çok şükür hatta hazinede gösterdiler uzaylı deyil ama burayı kaz dünyada rahat yaşa dediler ben altınıda istemedm ve telsiz veya hiçbişey olmadan milyonlarca uzajlıktaki canlıya mesaj gönderebilirim
Şu Mersin Tarsus'taki kazıyı biliyorsundur illaki. O konuda ne düşünüyorsun?
evet çok yazık ettiler o kisiyi vererek
Kişi derken?
yer yüzüne bir insan bırakıldı
Değişik olaylar yine. Sağol cevap verdiğin için.
rica ederim yanlız o kardeş yorumu silmiş bişey daha kaçırdın
Görmedim demekki.
silmiş işte görmedin ayrıca bunlar telefonuma kadar kurcalıyolar herşeyi
Anladım kastını sanırım.
benim kastım neymiş
Emin değilim ama ruhani bir şeyden bahsediyor olmalısın.
hayır zaten onlar zannetmemizi istiyolar rahat hareket etmeleri için hatta onlarla ortak çalışıyolar bu durumu anlaman çok güç yani bir kek malzemesini düşün ve bir araya gelişini bunlarda aynı bunların bedenleri var görünmez cihazları var senin evine bile girer çıkar kapı kullanırlar aniden belirirler
Bilemiyorum o zaman.
evinde hiç kapı açılıp kapandı gibi olmadımı
Hayır.
hmm korktun sanırım
Yok ciddi diyorum olmadı.
yok yani niyetim seni korkutmak deyil
Ya o manada demediğini anlayabiliyorum.
yani kaçırdığınız çok sey var
Olabilir ama dediğiniz gibi herkesin kaldırabileceği şeyler değilmiş zaten.
fiziksel anlamda görsen bedenin dayanamaz die beyin reasiyonların için dedim beden sallanmasını bilirmisin bilmezsin altına kaçırsan kurtulursun benim yaşadıklarımın birtanesini yaşasan ömür boyu tımaranade seni yatırmaya yeter
Haklısın, herkes herşeyi kaldıramıyor.
aynen öyle merak ettiğin bişey var mı
Ne gibi?
herhangi bişeyden hayattan veya uzaylı 😊😊
Bir anda sorunca aklıma gelmedi doğru düzgün bir şey.
ben sorayın sana kapalımısın? ve kuran okurmusun
Hayır kapalı değilim de ne alakası var ki? Aklıma iki soru geldi, biri kahinler hakkında ne düşünüyorsun, ikincide Mars hakkında hani yaşam var mı vs olayları hakkında ne düşünüyorsun?
allaha inanan kahin varsa tabi söyledi doğru ve marsta yaşam var ama çok zayıf
Anladım. Peki rüyaların gerçekleşmesi konusunda ne düşünüyorsun?
Bide astral seyahat.
astral gerçek bu konuyu anca özelde konuşabilirim
Gerçek olduğunu kabul etmen bile yeterli. Çünkü uygulama olarak yapmayı düşünmüyorum. Araştırmıştım ama fırsat bulmuşken senin gibi birine sormak istedim hakkında ne düşünüyorsun diye.
ruhun çıkıyo ve farklı gezegenlere gittim hatta bunlardan kızım var kızımı dolaşmaya gittim ikitane ay uydusu birisi kocaman çok yakın dünyaya
Hımmm astral seyahatta yapıyorsun yani. İyi adaptasyonun vardır o zaman.
çok şükür hiçbişeyim yok neden öyle dedin
depresyon anladım
evet çok güçlü tahmin edemiceğin kadar çok şükür
Kötü manada bir şey demedim ki, hani astral seyahat için odaklanmak gerek, gerçi alışınca kolaylaşıyordur. Ben olsam o kadar adapte olup bir şeyi düşünemem. Onu demek istedim.
anladımda ben yanlış anladım kusura bakma 😊😊 adapte olmana gerek yok biri seslendiğinde hemen gidiyosun allah izin veriyo hatta çok kişinin yanına gittim bu dünyada kilere bile
Ama işte sen alışmışsın ya da gücün var buna meyillisin. Yeni deneyen biri baya zorlanır adaptasyonda.
yok ben bu dünyaya nasıl getirildiğimi bu bedene girmeden önceki halimide biliyorum ve yaradanıda çok şükür kuranı okuyomusun die sormamın nedeni kuranda allah c. c sesi var bu bedene girmeden öncede çok kişiye gittim
Senin durumun o zaman baya baya farklı.
ne gibi mesela ama ben ispatlarım sanada ama nasıl olur demek düser
Ben sana ispatlayamazsın demedim ki, diyorum ki her insanın yaşayabileceği şeyler yaşamıyorsun ve daha özelsin demekki.
yoo güzel allahımın bir kuluyum tek özlem çektiğim ilahim var çok özlüyorum çok 😔😔😔
Yanlış anlamış olabilir misin acaba? :) Allah'ım huzur versin. İman gibisi yok.
yok özel deyilim normal allahımın kuluyum özlemimi dile getirdim allahım için gerçekten çok özledim çok seviyorum allahımı 😔😔😔😔
Ne mutlu sana o zaman.
sende iyi kul ol yüce allah c. c kullarını dolaşmaya geliyo ve kimse yaradanımı görmüyo anneme gösterdim burda dedim şurda duruyo dedim göremedi oysa annem 5 vakit namaz kilar ispatlamak için nur doldu dmi dedim evet dedi tek gösterebileceğim oydu allah c. c yine gelsin çok özledim 😔😔😔😔
Dedim ya iman gibisi yok. Allah'a çok şükür ki inançsız biri değilim. :)
allahım işte yüce yaratıcım bir kul yaratıcısı olmadan yaşayabilirmi yaşayamaz motorumla gezerken bu özlem daha cok oluyo ağlıyorum bazen diyorum çok kıymetlisin yaratıcım diyorum keşke yine gelse nuru bedenimi yine delip geçse 😔😔😔😔
Sen özünü temiz tut, imanını kuvvetlendirmeye ve Allah'a dua etmeye devam et, inşallah dileklerin hayırlısıyla gerçekleşir.
dua ediyorum oluyo da bu şeytana bişey bulamıyorum ben hz muhammedimizi gördüm ve torunlarını ve hz fatıma annem imam ali babamdı tekrar hz muhammedimizi gördüm çok güzeldei hz muhammedimizi ve torunlarıni görünce cesaret buldum dışarı çıktım açtım ellerimi allahım ben dünya gözüyle cebrail a. syıda görmek istiyorum dedim birden sessizlik oldu çok güzel duygular sezdim tarifi yok tm görecektim pis şeytan defol git dedi bana
Kötülerden ve kötülüklerden Allah korusun bizleri inşallah.
amin namaza başlıyacaktım başlayamadım ailem şeytana dönüştü ve tekrar üst odaya gittim ağladım arkamda belirdi ve haaaaahahahahaaaa diye güldü aileme dedim şeytanı bile mutlu ettiniz dedim sen rüya görmüşün demezlermi o gülüşü sana bu dünyada rahat yok der gibiydi
Yinede kendini zorla, bir kez başarırsan eğer devamıda gelir inşallah.
amin ama doğmadan önce bunuda dediler şeytan seninle çok uğraşıcak dediler birçok kez ruhum çalınmak istendi uzaylı ve dünyadakiler denedi ve dedim allahım ben gidiyorum dedim biri ayak bileklerimden tuttu bedenime oturttu ben önemli biri deyilimki benimle uğraşmalarını hiç anlamadım
Bir şey diyemiyorum çünkü bende bilemiyorum neden olduğunu.
ben biliyorum cehenneme gidecek çok kişi var tek korkum güzel allahım cehennemine koyarda gözünden düşersem allahımın gözünden düşersem koca cehennem cennet gelir ben çıkmam ve hz fatıma iyanıkken bizi dolaşmaya gel oğlum dedi bir ağlama tuttu 😔😔😔
Korkma, sen kendine bak. İmanın varsa sıkıntı olmaz çok yanlış bir şey yapmazsan. Bol bol dua et, Kur'an oku.
okuyorumda ruhumu çalmak istemeleri çok şaşırttı beni
O kadarı aşan bir durum. İlmi yüksek birilerine görünseydin belki faydası olurdu.
ilmimi benim bildiğimi bilen yokki çok şükür orta okul mezunuyum göz ucunla bilgisayarı öğrendim öğrenmeden iş teklifi aldım hatta bunu yazan ortaokulmezunu cocuk demiş inanmamış bilgisayarcı diyer adamın yüzünü görecektin hatta ağar hastalara çözüm var bilen yok bildiğim ne teknolojiler var bilsen hatta 7bin tlye son model araba alıcaksın lastik yok motor yokdüşün bulutların üstünde çay keyfi yapıcaksın
Anladım başkasından bana fayda yok diyorsun.
aynen öyle yüce allah c. c dua ettiğimde iş konusunda başıma iş yerinde olay gelmesin die dua ettiğimde zor görünen yeşil kalkan oluysuyo ama işte dediğim şeye çözüm bulamıyorum birde burdan bir kız evlen de evlen deyip durdu bişey gönderiyo bana ama bir gece yakaladım dedimki seni kim gönderdiyse gönderene geri git dedim gitti durum garip
O zaman sen mücadele edeceksin.
inşallah allahım güç verir ve sen astral yapmak istiyomusun
İnşallah. İstemiyorum. Zaten adaptasyonum baya kötü. Hemde gerek yok bence.
korkma allahımdan istedimi olur hatta sende şaşırırsın
Şahsen ben normal hayattan çokta bir şey anlamış biri değilim, çok derinlere dalmaya niyetimde yok, bulanırım sonra ve gerek yok, böyle daha iyiyim, en azından idare ediyorum.
valla allah c. c den istedimi bişey çok güzel hatta allah koruyo
Tabikide Allah korur ama bazı şeyleri de bizim irademize bırakıyor ya, o yüzden ben şahsen istemem.
her konuda allah c. c yaslan korkma
Korkmuyorum, Allah'a olan inancımdan ötürü zaten.
birde allaha iman eden uzaylılarda var
Varlıkların müslümanlarının olması normal.
evet çok güzel bişey hatta
Birşey diyemiyorum o konuda.
olsun mu
Bilmem.
Var biziz
Siz?
Evet Kuran’da bahsi geçiyor
Bende duymuştum bazı programlarda.
kuranda sadece o yok daha güzel bişey daha var
Yani bu gezegende bir biz yokuz..
Hayır tabiki
Fotodan da belli oldugu gibi var 😎