Arkadaşlar daha önce golden retriever cinsi köpek beslemiştim malesef büyük bir cins olduğu için egzersiz vs birde apartmanda zor oluyordu. Şimdi daha ufak bir cins köpek almak istiyorum ama hangisini alacağım konusunda kararsızım. Başlıkta ki iki cins hakkında bilginiz varsa ya da daha önce baktıysanız görüş olarak bırakırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😊🐶 Not; görselde ki beyaz köpek Maltese Terrier sarı olan ise Toy Poodle
Toy Poodle daha tatlı duruyor. Sana yardımcı olabileceğim tek konu bu, haha. Ailem köpek beslememize izin vermiyor. Fakat eğer besleyebilme imkanım olsaydı Toy Poodle beslerdim.
Ikisi hakkında da güzel yorumlar var toy Poodle için zeka sıralaması da ikinci olarak bahsediliyor ve her ikisi de koku ve tüy dökmüyormuş kız kardeşimle beraber besleyecegimiz için kararsız kaldım o maltese için ısrar ediyor :))
Ne dediğinin farkında mısın sen? Burada sadece açık bayanlar mi soru sorup fikir alışverişi yapabiliyor sitenin öyle bir kuralı mi var? Kendimi pazarlayacak ne gibi bir paylaşımda bulunmuşum? Boşuna kıskançlık yapıp burdan saçma sapan yorum yapma lafının arkasında olsan zaten bu yazıyı anonim yazmazdın 😀😀
Ya siz nasıl bu kadar güzelsiniz kolay kolay kız beğenmem ama nutkum tutuldu ya nasıl bir güzelliksiniz ya yani her anne güzel kız doğurur da sizin anneniz çok abartmış ya
En İyi Cevaplar