Kapatılmalı din dersi ve ahlak dersi okulda değil ailede başlar bunu söyleyen kişide bir din öğretmenidir ordan bizim okula gelen arkadaslarim olmuştu hepsi kurtulduk diye seviniyorlardı dısardan dindar diye goruyorsunuz ama icerde küfürler sapıklıklar hepsi var amacından saptıgı için kapatılmalı orda bizim okula gelen arkadas neler neler anlattı ha birde kız erkek ayrı okumamalı karışık olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 829 cevap paylaştı. Beyin yıkama olayı yoksa zararı yok ama gereksiz bilgi veriliyorsa kapatılsın örneğin Evrim inkar ediliyorsa ya da kader olayını abartılıyorsa olaylara çözüm yerine dua ile tedavi gibi olaylar gösteriliyorsa kapatılsın zaten memleket cahilden geçilmiyor birde diplomalı cahil çoğalmasın
012 Yorumla
Soran+1 yılKardeş İmam Hatip'te de normaş dersler bulunuyor biyoloji Tarih
Soran+1 yılHocam İmam-Hatiplere çevrilemesinde nasıl bir sakınca var anlayamıyorum
- +1 yıl
Ya kardeş bu sene biyoloji ve fen derslerinden evrim konusu kaldırıldı ve bunun sebebi dini yorumlayan bazı zihniyetlerin bilimle ters düşmesi sen hasta olduğunda hasteneye değilde camiye mi gidiyorsun tamam dinimiz yaşamayalım diyorsundur yaşayalım ama doğru yaşayalım Hz. Ömer in sözünü söyleyeyim sana dini bilmeyen yaşadığını din zanneder ve imam hatipler de genç kardeşlerimizin Zihni'ne gereksiz manipülasyonlar yapılıyor din yaşanır öğrenilmez kardeş
Soran+1 yılSen namaz kılmayı bilmeden kuran okumayı bilmeden nasıl dini yaşıyacaksın hocam bu okullarda bu çocuklara bunlar öğretiliyor doğrusu ile
Soran+1 yılYa hocam klişelerle gelmeyin bana inanin bu kaç oldu orda doğsaydın ne olurdun
Soran+1 yılbir şeyi ezberlemişsiniz hep bir ağızdan aynı şey
Soran+1 yılİnan bana cevabını imam hatipte öğrendim ama anlatsam da anlamazsın çünkü beynin boş şeylerle dolu
Soran+1 yılEyvallah Allaha emanet olun
+1 yılKapatılsın diyen zihniyetler, ne dertleri varda kapatılması yönündeler? Gerçerli sebepleri mi var ya da ahlaksızlık mı yapılıyor? Kız meslek liselerinden bin katlı iyi. Hatta Anadolu liselerinden de daha iyi bir eğitim sistemine sahip hem dinini hem ahlakını hem de birden fazla dil öğrenmiş oluyorsun saçma düşünceye sahip insanları anlamıyorum
327 Yorumla- +1 yıl
Biz özgür bir ülkeyiz diye bağrınıp duranlar, özgürsek eğer imam hatiplerin kapatılmasını neden istiyorlar. Dinini, imanını, güzel ve ahlaklı bir şekilde okuyan insanların neyi batıyor ya? Ne öğretiyorlar Anadolu lisesinde ne var sa imam hatip lisesinde de o okutuluyor, hem dil hem iman neyi zorunuza gidiyor ya
Soran+1 yılAllah senden razı olsun en çok beni mutlu eden şey nedir biliyor musun kapatılsın diyen insanların cahilce yorumlarına karşın sizin bu mantıklı cevaplarınız
- +1 yıl
Ne demek kardeşim adamlar takmış siyaset gidiyorlar ya, hiçbir mantıklı cevap verende yok. İnsanın ahlaklı bir şekilde okuması dinini öğrenmesi neyine batıyor adamların çözmüş değilim. Biz böyle daha güçlüyüz.. eğer böyle şahıslar olmasaydı şimdiye çok daha güzel imanı güçlü bir devlet olurduk. Allahım dinimizi imanımızın vatanımızı milletimizi bozanlara fırsat vermesin inşallah.
- +1 yıl
Güzel de bana şunu söyle ne öğreniyorlar hayata dair ha boşuna tantana yapmayın dini yaşamak isteyen zaten kendi arzusu ile yaşar sen bunu ders diye işlersen gençler okul bitirmek için giderler okudu olur adları diplomalı olsun. Bir meslek liseli aç kalmaz sonuçta altın billezigi koluna takmış ama sen inancını ders ve meslek için öğreniyorsan çıkarcısın demektir ve boşuna dini ve inancı kullanarak manipülasyon yapma
Soran+1 yılBire ahmak madem her mesleğin bir okulu var imamlar nerde yetişsin istiyorsun
Soran+1 yılManüplasyonu siz yaparsınız
Soran+1 yılSen daha ne düşündüğünü bilmiyorsun az once evrim veriliyorsa sıkıntın yok diyordu şimdi ne diyor
- +1 yıl
Anadolu lisesinde ne görülüyorsa aynısı görülüyor. Birden fazla dil öğreniyorum. Meslek liseli insan da kalmaz allahına bağlı kitabına bağlı olan da. Sonuç olarak bu dünyanın bir de diğer tarafı var değil mi beyefendi? İmam hatipe giden hiç bir şey olamaz mı sanıyorsunuz? Bizde zaten dinimizi kendi arzumuz ile yaşıyoruz ama sizin gibi kemalist zihniyetlere bunu bir türlü anlayamıyoruz. Sen kapatılması için bana mantıklı bir şey söyle ondan sonra sana yorum yapıcam bak 😉
- +1 yıl
Bak hele kafa Nur topu gibi faşist ve ırkçı benim için insan olsun yeter tamam mı sizin gibi insanları ayrıştırmıyorum ben imam hatipler mili Eğitimin sucu ve bu arada bacım sen kırbaçlanmak ya da taşlanmak istiyorsan İran veya Arabistan'a gide bilirsin sana hakları tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk tür hadi yallah
- +1 yıl
Öncelikle imam hatiplilerin sadece imam olduğunu söyleyenler siz bir gibten anlamıyorsunuz. Doktorundan avukatina milletvekilinden savcısına, dekanindan rektörune heryerde imam hatip mezunu var önce bunu diyenler bir burayı terk edip gitsinler. imam hatiplerin sınavlarda net oranı düşük diyen cahillere gelecek olursak imam hatiplerin net ortalamasından daha düşük netleri olan okullar var meslek liseleri endüstriler vs. Bunlar da mı kapatılsın beyinsiz herif
- +1 yıl
Atatürk'ün de dediği gibi bu ülkede din ve vicdan özgürlüğü var. insanlar istedigi dini istediği şekilde yaşar istediği okulda okur unutma
- +1 yıl
Fazla merak iyi değil demişler. Aldıysan lafını defol git burdan. Atatürkten bahseden adam daha adamın sözünden haberi yok. Sen ancak doğru yolu bulursun o zaman hadi yallah
- +1 yıl
Yaparım anca burdan öyle defolup giderdin. Noldu konuyla alakamız kalmadı? yedin tabi lafları aldın cevabını. Sonuçta biz ne öğreniyoruz değil mi. Sana daha fazla ağır konuşmadan kapa çeneni defol git.
- +1 yıl
Sadece Allah büyüktür odan başka da ilah yoktur Okay?
Soran+1 yılBiz baharı hesap gününde görücez kardeşim senin düştüğün zilleti anladığın zaman varya hah işte o zaman
Soran+1 yılNormal liseler imam hatipe çevrildikçe he yer imam hatip oldukça sen kuduruyorsun kardeş ama elinden hiçbirşey gelmiyor anca boyle forumlarda imam hatiplilere laf sokmaya çalışıyorsun onada ne Zekan ne de kültürün yetiyor malesef geçer ya sıkıntı yapma
Soran+1 yılHocam Allaha emanet ol seni yorduk gece gece hakkını helal et senin görüşüne saygım var aynı hassasiyetide senden beklerim imam hatipli olsakta olmasakta sende bende kardeşiz müslümanız türküz İyi geceler yolun açık olsun Allah yar ve yardımcın olsun
+1 yılOlumlu bakmıyorum. Özellikle de normal bir lise olup sonradan imam hatip olmuşsa... Erdoğan Bey'in planı hep bunlar...
35 Yorumla
Soran+1 yılİmam-Hatipleri Atatürkün açtırdığını biliyor muydunuz
- +1 yıl
İlk olarak Atatürk'ün olacak sonrasında ise Atatürk açtırmış ise doğru eğitim verildiğine eminim. Şimdiki sistemin ne için olduğunu, amaçlarının ne olduğunu Çomarland'in çomarları hariç herkes biliyor.
Soran+1 yılStanpolis burda konu dinciler değil İmam-Hatipler ayrıca genellemden uzak şekilde yorum yap lütfen bana İmam-Hatipli olan bir tane dinci örneği verebilirmisin
Soran+1 yılİşi siyasetle karıştırmayalım lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılAmacından sapmışları, insanların beynini yıkayanları da var, çok düzgün eğitim verenleri de var, isteyerek giden öğrencileri de var, zorla giden, orda adeta işkence gören öğrencileri de var, çalışkanı da var, serserisi de var. Genel olarak normal lise gibi diyebiliriz, sadece din dersleri ağırmış, öğrenciler zorlanıyormuş diye biliyorum, aslında din eğitimini en başta ailede sonrada okulların dışında farklı bir eğitim kurumunda verseler (Kur'an kursu gibi) daha iyi olur, ya bu ülkenin eğitim sisteminin kökten değişmesi gerek.
00 YorumlaGüzel, dinini daha ayrintili ögrenmek isteyen imam hatibe gidiyor. Cogu ülkede benzer okullar olur zaten. Almanyadada özel katolik okullar oluyor. Devletin böyle bisey yapmasi daha da iyi ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğim tek şey imamhatibe gidenlerin çoğu baskıyla gidiyor imamhatiplteki kızlar tenefuslerde bahçe duvarından etek altını gösterme yarışına girmiş durumda imamhatipli erkekleri saymıyorum yokluğun bu kadarı kadın erkek mesafeli olurda bu kadar sıkar ülkedeki okulların %90 ı imamhatip olursa millet birbirini... neyse kapatılması lazım imam hatibe gitmek ayrıcalık olması lazım
00 YorumlaAçılması ve çoğalması gereken okullar ama isminin sonu imamhatip olan her okulda çok mükemmel olmadığı kesin diğer liselerden farkı olmayanlar da var
10 YorumlaOrtaokulda imamhatipteydim lisede imamhatipe gitmeyerek en doğru şeyi yapmışım
20 Yorumla
+1 yılİmam hatip i amacına yönelik çok nadir insanlar var bu yüzden kapatılsın , belli başlı imam hatipler kalsin , okul bulamayan it kopuk nerde varsa imam hatipte
10 YorumlaNe lisesi olduklarını bilmiyor musun
26 Yorumla
Soran+1 yılHocam soruyu anlamamışsınız sanırım
Soran+1 yılDevamlı kapatılması istenen yerler bunlar sizin görüşünuz nedir
- +1 yıl
Öyle yazsaydın anlaşılırdı. Neyse, şimdi bu liselerde bir kere dini eğitimi çok iyi bir şekilde veriliyor gibi gözükse de aslında çok iyi bir eğitim verilmiyor. Ama genel itibariyle ülkedeki milletin durumunu da göze alırsak iyi sayılabilecek bir eğitim diyebiliriz.
Üniversitelerde ilahiyat fakültelerinde ise lisenin daha üst seviyesi olarak veriliyor. Ama burda da tam olarak verilmesi gereken eğitim verilmiyor. Kaldı ki bir de burada ayeti, hadisi inkar eden bazı öğretmenler derslere giriyor. Yani sadece bunu bilmek bile durumun be olduğunu anlatıyor.
şu an ki iktidar iyi birşeyler yapmaya çalışıyor ama çok yavaş ilerliyorlar.
Kapatılma konusuna gelirsek; dini eğitim verilen bir okulun kapatılması saçma olur. İmam, müezzin yetiştirilmesi lazım. Bu da buradan geçiyor. Zaten müslüman bir milletiz.
Soran+1 yılAllah Razı olsun Hocam konuyu en iyi şekilde ozetlemişsin
Eğitim kalitesi olmayan siyasi bir düşüncenin arka bahçesine evrilen amacından uzaklaştırılmış başarısızlık oranı müthiş olan bu okulların azaltılması gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılHaddinden fazla imam hatip lisesi ve orta okulları açıldı gelecek zamanda ülkenin ihtiyaçlarından çok çok fazla imam hatip mezunu olacak ve ülkede büyük bir istihdam sorunu oluşacak ve inanın memleket için çok büyük bir problem olacak bu insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılorda okuyan cocuklara sorsaniz her biri kurtulduguna sükreder
140 Yorumla
Soran+1 yılOrda olduğu için binlerce kez şükür edenlerde var sen emin ol
Cevap sahibi+1 yılhahaha sen öyle san
Soran+1 yılİmam-Hatipliyim ve bundan gurur duyuyorum duyuyoruz siz böyle düşündükçe biz daha fazla kenetleniyoruz
- +1 yıl
İmam hatipliyim ve olmaktan, okumaktan gurur duyuyorum. Aldın mı cevabını. Sizler öyle sanmaya devam edin..
Cevap sahibi+1 yılben annesine babasina yalvaran cocuklari gördüm uykusuzluktan ne hale gelmisler zayif ve halsiz kalanlar intihar etmek isteyen cocuklar yazik bu cocuklara sabah ezanindan baslayip yatsi namazina kadar ders calisip nefes alamiyorlar
o cocuklari siz görseniz acirsiniz
Cevap sahibi+1 yılhem bence siz imam hatipli liseli olamazsiniz
normal liseli okuyan sabah namazindan yatsi namazina kadar hapsedilmiyor
dedigim gibi aglayan annelerine babalarina beni kurtaran kendini denize atmak isteyen cocuklari gördüm ve tanidim
anlatmayin bana masallarinizi herkese sizin gibi saf olup kendini kullandirmaz ve beynini yikattirmaz
Soran+1 yılHanımefendi siz imam hatibi yurt felan sanıyorsunuz galiba size tavsiyem kapatılmasını istediğiniz OKULU bir araştırın orası okul tıpkı diğer liseler gibi 8le 3 arası
Cevap sahibi+1 yılhayir imam hatiplerden bahsediyorum
sabah namazindan baslayip aksam yatsi namazina kadar cocuklara ders calisdiriyorlar
imam hatip liseleri bunlar
Soran+1 yılBen İmam Hatip mezunuyum gayet özgurum asıl siz hapistesiniz şu zincirlerinizi kırın artık
Cevap sahibi+1 yılyoo gayet özgürce yasiyorum saglikliyim zengin ve mutluyum
hemde dinsiz
sasirmayin
aglayan imam hatip liselerine giden intihara kalkisa cocuklari bir an evvel
oralardan kurtarin
gözlerini kaldirip etrafiniza bakin.
Cevap sahibi+1 yılbakin zincirlemeden bahsediyorsunuz bunlar araplarin kullandigi kelimeler
bu zamanda insanlar atilan zincir mi kalmis
ahahah ne güldüm ya ne zinciri be kardesim neyin hayalini kuruyorsunuz
zincir mi kalmis bu zamanda cok komiksiniz fazla hayal dünyanizda yasadiginizdan
Soran+1 yılEbu Cehilde Zengindi Mutluydu Özgürdü senin gibi Allah Katında tek din İslamdır. Bunu savunmak ve gerekirse canını vermek ebedi yaşamdır ben duymadım imam hatipte olduğu için intahar eden tek duyduğum sokaklarda uğuşturucu içen ve yahut daha kotusu dinsiz olup yaşlandımi intahar eden
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmayin ama ben ezbereylen insanlarin beynini yikamak isteyen insanlarin
görüslerini ciddiye alamam sizin gibileride
disarda ki cocuklari alin kenara sorun mutlular mi degiller mi
ben size anlattim
cocuklar kurtulmak icin yalvariyorlar resmen
intihara kalkisanlar var
Soran+1 yılSiz böyle düşünün hanımefendi siz sadece gulerisiniz biz icraat yaparız her yer imam Hatip olacak daha çok daha çok işin komik yanı nedir biliyor musunuz siz hala guluyor olacaksınız
- +1 yıl
Gerçekten tam cevap olmuş 🤗cuk diye oturdu
Cevap sahibi+1 yılsiz anlayamasiniz insanlarin halinden bence siz kendi beyninizi bir kontrol edin
daha sonra zincirleme olayini cözün beyninizde zincirleme olayi diye bir sey gercekden varmis mi
ve tekrar neden cocuklarin imam hatip liselerinden kurtulmak icin gün saydiklarini ve neden
sabah namazindan baslayan dersler araliksiz yatsi namazina kadar ayakda tutmalar saglikli mi degil mi diye arastirmalar yapin ve cocuklarin neden intihar etmek istediklerinide arastirin
Cevap sahibi+1 yılumarim hayal dünyalarinizdan uyanip reel hayati arastirirsiniz
imam hatip liseliler gibi beyniniz yikanmissa zor olacak sizin icin tabi ki
Soran+1 yılTamam abla sen um biraz daha asıl ben umarim gafleten uyanırsın
Cevap sahibi+1 yıltürkce yazmayi da ögretememisler size abicim
yazik gerceklere yüzünüzü cevirip gözlerinizi yumuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılhadi abicim sen simdi git arastir sabah namazindan yatsi namazina kadar araliksiz ders cocuklar icin saglikli mi degil mi diye
daha sonra o cocuklarlan disarida görüsüp aglayip sizlayanlari görürseniz sasmayin
ama robotlasmi imam hatip liseliler de sizin gibi olabilir tabi ki at gözlügünlen reeli göremezler
acinasi durumdasiniz farkinda olamiyorsunu bu dahada aci abicim- +1 yıl
Dinsizleri rahatsız ediyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan onur duyuyoruz. 🙂 hadi şimdi uza
Cevap sahibi+1 yıldinsiz oldugumuzu nerden anladiniz dinsiz olsak bu kadar insanlik adina cümleler kurmazdik
ama siz acinacak durmdasiniz beyniniz yikanmis insan sagligindan anlamis degilsiniz
gercekleri anlatiyoruz tek tarafli at gözlügünlen bakark yorumlar yapiyorsunuz
acinacak durumlar sizin kisi
Cevap sahibi+1 yılyasanmis reel e bakin ezbere anlamadiginiz kitaplari okuyarak beyninizi yikatmayin
ama herkes kendi bilir
dedigim gibi ve son kez söylüyorum
insan disi sagliksiz egitim sistemi yasaniyor imam hatiplerde
bizzat sahidiz buna cocuklar sagliksiz yetismis uykusuz kalarak cocuklar mutsuz intiharlara bile kalkisiyor
Soran+1 yılGörüşünüze saygı duyuyorum
- +1 yıl
bişeyler çoğalsın kapatılmasın insanların neden istediği gibi okula gitmesine hayat şekli almasına müdahale ediliyor hayır ben en çok tuhafıma giden imam hatipler kapatılsın diyenlerin çoğunun demokrasi lakırdısını ağızlarından hiç düşürmüyor oluşlarıdır ne diyelim ironik fazlasıyla beyin terk vücud su bulunca yaşıyor 😃 hadi abla sen öyle sanmaya devam et tamam mı. Fazla ağır konuşamayacağım artık 😉
Cevap sahibi+1 yıl@hasanaleynask tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıldedigim gibi bu cocuklari birer birer yoklayin
bakalim sizlere neler anlatacaklar
daha sonra yorum yapin- +1 yıl
Rica ederim ben zaten içindeyim ve anlattığın gibi şeyler hiç bir şekilde olmuyor , senin bol bol araştırmanı ve bizim dediklerimize kulak asmanı tafsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@hasanaleynask *tavsiye atarli davranmayip inansaniz bunlara sorun olmayacak
ben annesine babasina yalvaran cocuklari gördüm uykusuzluktan ne hale gelmisler zayif ve halsiz kalanlar intihar etmek isteyen cocuklar yazik bu cocuklara sabah ezanindan baslayip yatsi namazina kadar ders calisip nefes alamiyorlar
o cocuklari siz görseniz acirsiniz- +1 yıl
Atar? Dediklerinizin tamamen yanlış olduklarını. Sizin bahsettiğiniz yurtlar olabilir imam hatip değil
Cevap sahibi+1 yıl@hasanaleynask
kesinlikle imam hatiplere giden cocuklardan bahsediyorum
Soran+1 yılAblacım genelleme yapma bak biz de orda okuduk ve gayet memnunuz neyse siz artık uyuyun sizi yorduk kusura bakmayın gule gule İyi geceler
Cevap sahibi+1 yılneyse siz görüsünüzden vazgecmezsiniz cünkü herkes kendi bildigini okur
ben reel de yasanmis olaylari anlatiyorum havadan sudan zincirden anlasilmayan arap yazilarindan degil
disarda ki insanlarin yasadigi bizzat sahit olmus birisi olarak size aktardim ve tekrar kapatilmasi yanindayim imam hatiplerin
cünkü beyinler yikaniyor, cocuklar sagliksiz sabah namazindan baslayip yatsi namazina kadar asker hayati yasiyor yazik degil mi o kücücük bedenlere ve o asagilanmalari sagliksiz mutsuz kalmalari intiharlara tesebbüs etmeleri ama sizin kelime yetmezliginden anliyorum ki fazla bilginiz yok bu konularda anlatamiyorsunuz orda ki hayati hic sadece fikirsiz kendiniz bir spor kulubün hayrani gibi imam hatip imam hatip diyorsunuz neyse sizinlen görüs paylasmaya degmez cünkü görüs seviyeniz düsük öyle de mutlusunuz
ama sizin gibi daha genis görüslü insanlar oldugunu unutmayiniz fazla arastiran birer sonuclara varan profesörler var size anlatsinlar imam hatiplerin ne kadar zararlari oldugunu- +1 yıl
Kesinlikle ve kesinlikle yanlış biliyosunuz. Böyle bir şey yok. Tekrar araştırmanızı tafsiye ediyorum. Ve sizin dediklerinizin de hiç bir inandırıcı tarafı yok
Soran+1 yılTamam ablacım öyle olsun ama ne yaparsın biz çoğaldıkça siz azalıyorsunuz
Soran+1 yılGörüş seviyeniz düşük ne demek yaaa 😊😊😊😊😊😊
Cevap sahibi+1 yıldemek istedigim abicim görüs acinizi genisletin sadece ben ve benim görüsüm dogru demeyin
o cocuklari görseydiniz sizde acirdiniz aileler tarafindan zorla okutturuyorlar yazik gercekten yazik cocuklarin beyinlerini yikamaya hic kimsenin hakki yok abicim- +1 yıl
Çok kibarsın herkesin kendi görüşü diyelim konuyu kapatalım artık Okay? Yoksa konu çok uzuyor değil mi ablacım?
Cevap sahibi+1 yılhele ki anlisilmayan yazilar ezbere okunup anlamini bilmediklerini onlara dogru olarak aktarmak
daha sonra bu en acisi sabah namazindan baslayip yatsi namazina kadar sadece okumalan gecip hic uyku uymamis gözlerinin alti mosmor kemikleri sayilacak kadar zayif cocuklara cok yorulmus bitkin halde aglayanlar var intihara kalkisanlar bizzat sahid oldum bu cocuklara abi
Cevap sahibi+1 yılhaklisin teyzecim sizin tesettürünüz bozulmasin görüsünüz acilir amam aman fazla reeli görürüsünüz
kusura bakmayin ama ben ezbereylen insanlarin beynini yikamak isteyen insanlarin
görüslerini ciddiye alamam sizin gibileride
disarda ki cocuklari alin kenara sorun mutlular mi degiller mi
ben size anlattim
cocuklar kurtulmak icin yalvariyorlar resmen
intihara kalkisanlar var
Gereksiz bence. Sırf okul okumak icin gidiyorlar
39 Yorumla- +1 yıl
Başındakini neden takıyorsun?
- +1 yıl
@hasanaleynask kapalı olup o. Olan var acık olup namaz kılan var. İmamhatip lisesnde ogretmenlik yapmıs olan birine gelip onlar dort dortluk musluman diyemezsn. Hepsi ogrencimdi amenna ama aralarnda oyleleri var ki gorsen sasarsın. bastakiyle alakası yok yanl. kimse basında ortu var diye edepli olmuyo. ben takıyorum edebimde var sukur karakterim de. Yorum kotu degil algınızı degistirin.
- +1 yıl
Ben kimseye 4 dörtlük müslüman demedim. Evet imam hatipte okuyan nice kötü giyinen nice kötü konuşan insanlar var. Aile zoruyla gelen var. Sizin yapmanız gereken onlara dinini bağlamak onlara o. Demek değil. Sen ona düzgünce ahlakın, dinimizin güzelliğini anlattın mı? Onu dine bağlamaya çalıştın mı? Hayır. Sizi nasıl imam hatip liselerine alıyorlar anlamıyorum. Edebi öğretmesi gereken öğretmenden duyduğum lafla şok oldum. Sen o. Lafını kullanırsan ben seni bir öğretmen olarak da görmen bir müslüman olarakta. Senin güzel ahlakı öğretmen lazımken duyduğumla şoke oluyorum. Sizin gibi zihniyete sahip öpretmenler oldukça zaten öyle kız çoğalır merak etmeyin.
- +1 yıl
@hasanaleynask dini ogretmekle gorevli olan öğretmen ben degilim. Gerektiginde din dersi de veririm. Ama edebi ogretmeye calıstıkca basına neler gelir anlamazsın. Ne yasadgmı bilmeyen bir yabancı olarak yorumlarnz cesurca. Yardım etmeye calıstıgın ogrenciden ya kotuluk gorursun ya da darp girisimi görürsün. Kimse bilmeden yargı yapamaz. Gereken hakeden ogrencimi el ustunde tutarım. Butun ogrencilere esit de davranırım. Ama tutup da dinini ogretecek deilm aile baskısı puan düşüklüğü getirdi o ogrenciyi oraya. Bilmeden konusmaya kalkmayın sakın. Teroristle arkds olan öğretmen de gördük rüşvet alan öğretmen de. Benim öğretmenliğimi yargılayck en son kisi sizsnz.
- +1 yıl
Ben gördüklerimi söylüyorum siz yazdınız değil mi o. Lafını başkası değil. Güzel ahlakı öğretecek olan sizsiniz. Siz öğrencilerinize ne kadar girişken olursanız onlar da size o kadar bağlı olur. Gerekn hakeden öğrencinizi el üstünde tutarsınız ama diğer öğrencileri sadece kendinizden soğutur nefret ettirirsiniz. Bir öğretmenin öğretmesi gereken şey adalet, sevgi, eşitlik, saygıdır. O. Yapmış çok kişi var evet ve benim hocalarım o kişilerin hepsini kapatıp onlara güzel ahlakı yaptığının yanlış olduğunu, namazın tövbenin güzelliğini anlattı. Rabbimin ne kadar büyük olduğunu. Allah affedicidir affı severdir. Yaptıklarına bakıp öğrenci ayırarak öğretmen olduğunuzu sanmıyorum bayan öpretmen. Şimdi gidip öğretmen olduğunuzu zannetmeye devam edin 😉
- +1 yıl
@hasanaleynask okuldaki tavrım ve burdaki tavrım tamamen farklıdır öğrencilerimi anne gibi severim her birine ayrı ayrı ugrasırım gece gece ogrencimi hastaneye goturmuslugum vardır ogretmenligi sizden ogrenecek degilim gorevimi de en guzel bicimde yapıyorum merak etmeyin. Sanmıyorum ayrıca iyi bir de ogretmenim. Sizin gibi insanların toplumu etliledgi baya acık secik ortada. Aman imamhatipler kaptlmasn. ne alaka da pardon hani okuyacak dinini ogrenecek adam heryerde ogrenir. Kimseyi germıyo yani illa imamhatipten çıkan ogrenci ahlaklı olacak su olack bu olcak yok yani.
+1 yılAmacından sapmış okullar.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda soruyu birisi anladı teşekkürler hanımefendi 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılTopu kapatılsın.
10 Yorumlatamamen gereksiz
112 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHocam Müslüman bir ülkede yaşıyoruz bundan daha doğal birşey olabilir mi modern medreselerdir imam hatipler ayrıca şuna cevap verebilir misin İmamlar nerde yetişiyor
Soran+1 yılSizce bu bir ölçü mü bilimde sanatta tamamen dünyevi şeylerdir ayrıca sizin o çok hayranlık duyduğunuz ABD ya da bütünüyle ele almak gerekirse Batı bizi yani İslam dünyasını rahat bırakmıyor ki entrikaların sonu gelmiyor ki son olarak islam osmanlıda 3 kıtaya yon verirken de İslamdı Şimdi de aynı bizden bilimi çalıp götürdükleri için mi muasır medeniyet oldular güldürmeyin beni
Soran+1 yılBen Allah'a iman ederim Hocam din adı altında yonetilenler hristiyanlardır papanın cennetten arsa sattığı dindir din adı altında yönetim ve Allah katında tek din İslamdır
Soran+1 yılHocam bir toplum içinde bir kaç tane şarlatanın bulunması o insanların hepsinin yanlış yolda olduğunu gösteriyor mu siZce
+1 yılGereksiz fazla
00 YorumlaKapatilsin
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden geçerli bir sebebiniz var mı
Soran+1 yılSenacım insan dinini evinde yaşayabilir ne demek ya? O zaman camilerde kapatılsın. Sen okulda matematik öğrenmeden evinde yapabiliyor musun buda oyle birşey
Soran+1 yılTabiki öyle birşey yok ama eğer sen bir dalda uzmanlaşmak istiyorsan yani uzmanlıktan kastım daha ileriye gitmek istiyorsan o alanda çalışmalısın bu insanlarda öyle yapıyor inan bana sen cami imamları gokten mi iniyor sanıyorsun burada yetişiyor bu insanlar
Saçma.
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılimam oluyolar =)
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin 😊
- +1 yıl
şaka yaptım ya sende hemen inandın cerrah oluyolar
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise iste
00 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBoş ve yersiz..
00 Yorumla Hic bişey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler