120 kişilik hac kafilesini umreye götüreceğim diye kandıran sadi Erkılıç , Brezilya'daki Rio karnavalına götürmüş ve 'kötü bir niyetim yoktu sadece biraz eğlensinler istedim' demiş.
120 kişilik kafileyi umre yerine Rio Karnavalı'na götüren Sadi Erkılıç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yorumları okudumda dürüstlükten adamlıktan dem vuranlar ve sahtekarları kınayanlar şimdi utanmadan bu sahtekarın yaptığını alkışlıyorlar. iste gerçek yüzleri birde insanlıktan dem vururlar ama müslümanlar aldatılınca hoşlarına gidiyor. böylesine iki yüzlü olmak ve çifttestandart uygulamatan hiç mi utanmıyorlar? yazık çok yazık.
Aman zaten o umrecilerin çoğu defalarca gidiyor çoğu önceden gitmiştir adam ondan göt0rmüştür. Umreye gideceğğn paraya falanca yere yardım et desen 5 kuruş çıkarmaz.
😲😨😰😱😢😭😭😭😭😭 Bu nebiçim bir ahlaksızlık yaa!!! Yahu be adam a be gafil seni karnaval diye afrikanın ortasında aslanların önüne bıraksalar neyapardın! ya da kutuba donmuş okyanusun ortasına! Sonrada "kötü niyetimiz yoktu eğlensin diye yaptık oraya gitmek için can atan birsürü aslan/kutup ayısı sevenler var" denmeli 😠
En İyi Cevaplar