Serkan kiremit ı tanıyan bilen var mı? Sanırım metafizik uzmaniymis cinleri varmış?

Geçen burda bir soru sordum. Serkan kiremit yorum yaptı. ( kendi adıyla değil. Ki zaten kendi adıyla olsa da tanımıyordum tanitana kadar)... bana dedi ki;"sende musallat var vs. " Irsı imiş benden de cocuklarima geçermiş. İşin uzmanına git dedi. O sırada da kendi adını söyledi. Bende araştırdım ki cinlerle konusuyor onlara abilerim diyo. Ben ;"kaça yaparsınız bu işi?" dedim ;" 10 bun TL ye yaparım ise yaramazsa da düzelme olmazsa 5 kuruş para almam." Dedi. "Ben 10 bin TL lik adam değilim." Dedim. "Şifa isteyen her türlü bir yolunu bulur parayı da bulur." Dedi. Tövbe est. Ya? Bu ara bu tarz insanlar çok çıkıyor karşıma. Nedir bunun sırrı ya? ( he şunu da soylim ben cinlerle konuştum ve gördüm. Bu benim isteğim Dışında gelişti. Herşey Allah in izni ile olur. Her işte galip Allah tir. ✌ bu tarz kişiler kendilerince doğru şeyler yapıyor olabilir ama bu işler menfaat ile yapildiginda sıkıntı bence. Bu adam için de ilerde sıkıntı olabilir. Bu işlerle uğraşan bir arkadaşım çok pişman. doğru olmadığını söylüyor. Bu adamı tanıyan bilen var mı? Siz ne düşünüyorsunuz bu tarz kisiler hakkında? bir de karşıma sürekli bu tarz kişilerin çıkması tesadüf olabilir mi?
Serkan kiremit ı tanıyan bilen var mı? Sanırım metafizik uzmaniymis cinleri varmış?