• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

İstanbul trafiği nasıl çözülür?

istanbulsevdasi
istanbulsevdasi Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Soru net ve açık açık sizce İstanbul trafiği nasıl çözülür ?
İstanbul trafiği nasıl çözülür?
Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sevgifırtınası
    sevgifırtınası Takip Et
    Master Yaş: 48
    +1 yıl

toplu taşıta binmek ne kadar akılllıca sizce?

metrobüs kondu yol darldı iyice. Zaten dardı 4 den 3 e 3 den 4 de cıkan bir yol var.

toplu taşıt kullanalım diyen arkadaş Sabah 7-10 akşam 5-8 arası tıka basa dolan ve o yorgunlukta falan ayakta gitmek kadar sacma birşey var mı_? adım atamadan hele önümüz de kış. Yazın zaten o kadar kalabalıkta klima yetersiz kışın artık millet iyice pişeecek.

Millet arabayla nedne gidiyor biliyor musun? cünkü oturarak gitmek istiyor

metrobüs ucuz mu sizce? benzin 5 liraya yaklaştı niye? cünkü herkes toplu tasıtla gitsin diye.

Daha fazla kazanc olsun diye. 2 halde de daha fazla kazanc oluyor zaten

bir kişi aktarma dahil gidiş geliş 10 liraya yaklaşmışsa neden ayakta eziyet ceksin?

Öyle kimsenin sabahın köründe kalkıp da lüks pesinde arabam var havaları atma diye birşey yok.

Zaten araba artık ayda 300-500 liraya alınıyor.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• nochoose
    nochoose Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Toplu taşıma kullanmak lazım. Şimdi millet yakınıyor. Devlet arabadan ve benzinden çok vergi alıyor diye. Eee o halde insanlar bir arabanın içinde tek kişi seyehat ediyor.

Bizim millette araba zenginlik göstergesi olduğundan otobüse, metroya binmek aşağılık birşeymiş gibi geliyor. Şimdi sen araçla 2 saate gidebileceğin yolu metroyla 20 dakikada gitsen hem trafikte sıkıntı kalmayacak, hem de senin cebin rahatlayacak. Ee bunu adama söyleyince benim kapıda arabam varken toplu taşıma kullanmam diyor. Hem de trafikten yakınıyor. S*ker misin? Sabaha mı bırakırsın?

Garibim bir de 3. köprü yapılınca herşey rahatlayacak sanıyor. Hergün İstanbul trafiğine binlerce yeni araç yapılıyor. Sen 20 tane de köprü yapsan, insanlar bilinçlenmedikçe/kullanmadıkça yerin altına londra metrosu da kursan trafik olur. Sıkıntı kafalarda.

6
    5 Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

Arkadaş o metrobüste gidip gelirken milletin ayakta eziyetini görmuyormusun sen ? avcılardan mecidiyeköye gidene kadar bitiyorsun zaten sen neyin trafigini yaşıyorsun kafan mı iyi?

zenginlik mi? arkadaşıom ayda 500 e araba alıosun artık ne zenginlik forsu ? 5 lira benzin sen ondan bahset

neymiş trafik işte cıkmasın kimse?

oturarak gitmesin yani eziyet insan gibi gidip gelmesin bu mu ya?

sen yola bakıcan arkadaş koskoca e5 5 den 3 hatta 4 den 2 ye düşüyor yoluna bakıcan.

Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

ortaya da 3 seritli bir metro tamam E5 bitti.

ne ya millet rahat gidip gelmesin mi? amacınnı anlamadım ben ?

3ncü koprü mü?_

sen sanıyorsun ki işe gidip gelirken trafige o tırlar koca arabalar sebep oluyor ?

biraz mantık lı ol. İstanbul icindekiler yapıyor trafigi. sehirlererası degil. adam avcılarda calışıyor kadıköyde oturuyor 2den de gitse 1 den de gitse zaten trafik var.

sen diyorsun ki 3ncu kopru arkadaşım 3ncü köprüye girecek kadıköyde oturana enayi derler.

Yorumla
    • sevgifırtınası
      sevgifırtınası
      +1 yıl

neden daha fazla cebinden para versin?

kimse metroya otobüse binmiyor.

Biraz gör olayları ya. sacma sapan acıklama yapıyorsun.

metrobüs yapıldı baktın ilk zamanlarda olmuyor göremiyorlar işte. Basit bir durakta bile 20 kişi mi olur ya. Bak havaalanından devam etseydi alttan kaarak ya da bir yerlerden metro giderdi. ama yok. 2013 de metro yapılacka deniyor. metrobüs yapılalı kac sene oldu ?

neyse ya. sen devam et. kafana göre.

Yorumla
    • nochoose
      nochoose
      +1 yıl

#1 Metrobüs 2 dakikada bir geçiyor. Yani millet denyoluğundan o kadar sıkışıyor. 5 dakika beklersen oturarak seyehat edebilirsin.

#2 Ayda 500'e hangi arabayı alıyorsun? Milletin altınsa C180'ler, 3.18'ler, A4'ler. Benzin 10 lira olsa ne değişecek?

#3 Trafiğe çıksınlar çıkmasınlar demiyorum. Ama Londra'da ya da Tokyo'daki gibi heryere metro olunca insanlar metro kullanıyor. Fakat Kartal'dan Kadıköye 20 km kuyruk olsa dahi metro bomboş gidiyor.

Özet: Boş konuşma.

Yorumla
    • nochoose
      nochoose
      +1 yıl

Metro yerin altından gider sığır.

Yorumla
  • Spence
    Spence Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

İstanbul nüfusu 15 milyon kadar. Yani tek başımıza bir ülkeyiz. Herkes toplu taşıma kullanamaz imkanı yok. E kullanılsa bile toplu taşıma sayısı da bir hayli artacak o da yetmeyecek ve daha çok trafik işgali olacak bence. Trafik sorunun tek çözümü diğer şehirleri de geliştirip, belli başlı büyük şehirlere insan akınının durdurulması.

2
    2 Yorumla
    • fableman
      fableman
      +1 yıl

sondakı cümleniz çok mantıklı fakat çinin nufusunun kaç milyar bunu herkes biliyor dünyanın önde gelen gelişen ve halada gelişmekte olan ülke ama işin tuhaf yanı orda trafik die bir sorun yok:)herkes işe bisikletle gidiyor

Yorumla
    • Spence
      Spence
      +1 yıl

Bizim ülkemizde parklarda bile bisiklet yolu yok :)

Yorumla
  • esesfsvs
    esesfsvs Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

1. nüfüs oranı kontrol altına alınmalı

2. artık kontrol de edilemiyor , özel araçlarla belli yollara çıkılmamalı

3. toplu taşıma

4. yeni köprü viyadük yollar , yapılmalı

5. bunlar da olmazsa uçan taksi lazım artık , en garanti yol

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

57

Cevap

• outx88
    outx88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

yıllardır toplu taşıma bik bik diyoruz ama...

1- istanbula londradaki gibi metro ağı kurmak en az 10 sene ister,

2- daha fazla otobüs alınamaz, zaten duraklardan yolcu almak için 10 tane otobüs sıraya giriyor.

3- benzin ne kadar pahalı hale gelse de biz türkler benzine acımıyoruz.

demek oluyor ki istanbulun nüfusu artık kaldırmıyor arkadaş. bu şehre daha fazla bina yapmak, toplu konut, site vs inşa etmek bu şehre ihanettir. kaldırmıyor artık anlamadınız mı hala? insanların buradan gitmesi gerek. 20 milyon olduk şu şehirde ve 6 milyon çocuk olsa, 6 milyon da yaşlı olsa 12 milyon insanın sabah akşam bir yerlerden bir yerlere taşınması gerek.

olmuyor arkadaş işte, bazı şeyler olur teknoloji ve para bile çözemez. o da insan faktörüdür.

1
    0 Yorumla
  • istblue34
    istblue34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

1.Devlet yollara parkedilen arabalardan gelir etmekten vazgeçip işlek yerlere adam akıllı otoparklar yaptığında 2.araba satışının kısıtlanmasıyla 3.her önüne gelene ehliyet vererek ist trafiğine çıkmasına engel olduğunda 4.metro ağını tüm yurda yaydığı anda belki bir nebze daha rahat trafik olacaktır istanbulda ama kesin çözüm ist için konuşuyorum büyük deprem olduğunda bu insanların yarısı yok olduğunda trafik sorunuda bitecektir

1
    0 Yorumla
  • speriamo
    speriamo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 41%
    +1 yıl

yolların şerit sayısını arttırmak gerek, bu şu anda imkansız gibi... ya da araba sayısını azaltmak gerekir bu da imkansız... veyahut kişiler arabalarıyla yan sokaktaki markete gitme alışkanlığından vazgeçmeleri gerekir ki bu en imkansızı... tek çözüm bana göre bu.. link

1
    0 Yorumla
  • askinvavhali
    askinvavhali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Ehliyet almak zorlaştırılır , alkollü araç kullanan , trafik kurallarını 3den fazla ihlla eden insanlardan ehliyet alınır, tolu taşıma araçları daha fazla özendirilirse, bozuk araçların trafiği girişi daha da zorlaştırılır, şehir merkezleri sanayiden arındırılırsa yeni yapılan projelerle birlikte daha da azalır diye umuyorum

1
    0 Yorumla
  • _Robin
    _Robin Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Çözülme üstad..

Bitmez bu çile.. mk..

İstanbul'a has bir durum olmasıda ayrı bir cila..

Ha, kendıne has bir 'trafiği olmasıda ayrı bir yaşanmışlık' tadı verıyor..

Neden diye sormayın, vardır illa ki bir 'anı'nız'..

Çözüm aslında öok basit, apaçileri , ve hava basan tüm beyni jöleli akranları atacaksın bir güzel..

Şahsi araç satımına derece getireceksın..

Yapacaksın biletleride ucuz, toplu taşımaya yönlendireceksın..

Bu millete de 2. arabayı satmayacaksın..

Yeter ulan..

1
    0 Yorumla
  • kayıpküpe
    kayıpküpe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

köprüleri kaldırsınlar.iki yakada kendi haline yaşasın bakın bidaha trafik oluyomu.

hergün burdan oraya 3 milyon ordan buraya 3 milyon insan geçiyo.oturun oturduğunuz yerde aq.

1
    1 Yorumla
    • istanbulsevdasi
      istanbulsevdasi
      +1 yıl

Bende bunu dusunuyorum o kopruleri kaldirmak gerek ama soyle bir sey Avrupa yakasinda yasiyan kisinin isi Anadolu yakasinda bunu cozmek gerek. Anadolu yakasinda yasiyan kisinin isi Avrupa yakasinda asil sorun bunda.

Yorumla
  • alexi34
    alexi34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

kolay,cıkartılacak iki kanun bu işi halleder,zor gibi görünüyor ama gercekten kolay,ingeltere bunu yapıyor mesela,köprü geçişlerinde araç içinde 1 kişi varsa 50 tl alacaksın,2 kişi varsa 30 tl,3 kişi varsa 15 tl,4 kişi varsa 5 tl :) bu bak o gereksiz keyfi kullanıcılar kalkınca nasıl rahatlıyo

1
    0 Yorumla
  • scare
    scare Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı.

paris metrosu link

istanbul metrosu link

2
    0 Yorumla
  • ParovStelar2
    ParovStelar2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ortalama bir araç trafikte 8 metrekare alanı işgal edip 3 toto alanı kadar yeri hareket ettiriyor. İstanbulda ortalama motorlu araç sayısı 7.2 milyon. Ortalama araç başına 3 toto desek eder sana 57,6 milyon metrekare başına 21,6 milyon toto. Olacak iş mi? Bak metrobüse 1 metrekare alana 20 toto. 4 saat trafikte kalmışım, karbondioksit salınımının dibine vurmuşum umrumda mı yeter ki totom rahat olsun.

1
    0 Yorumla
  • Lacroix
    Lacroix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ne toplu taşımasından bahsediyorsunuz kardeşim istanbulda çoğu kişi binmedigi halde kuçak kuçağa gidiyor insanlar japon usulu iki katlı yol yapıcaksın toplu taşımaları iki katına çıkar ama bunların olması için önce devlet menfaatlerinden ve para yemekten vazgeçip çalışması lazım

1
    0 Yorumla
  • Italoman
    Italoman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

Hergün İstanbul'un bu trafik keşmekeşini yaşayan biri olarak önerilerim şunlar:

-10 yaşından büyük araçlara sıkı kontrol getirilmesi,

-Yurdu yeniden demirağlarla örmek ama bu kapitalist vurgun sisteminde nasıl?

-Bisiklet yolu yatırımlarına hız vermek, Çin'deki gibi bisiklet kullanmaya teşvik,

-Antidemokratik gibi görünse de tek-çift plaka uygulaması,

-Tek kişinin araç kullanmasına kısıtlama getirmek.

1
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansıması
    HayatAynaSnYansıması Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Bence çözülmez , İstanbul un nüfusu kadar da araba var nasıl çözülsün ama E 5 genişletilebilirse çok rahatlar .

1
    4 Yorumla
    • istanbulsevdasi
      istanbulsevdasi
      +1 yıl

Doğru valla E-5'i genişletmek lazım. bu arada 3. köprü yapılsa dahi yine çözülme ister 4,5,6 olsun yine çözülmez.

Yorumla
    • HayatAynaSnYansıması
      HayatAynaSnYansıması
      +1 yıl

Çözülmez abi köprüyle olcak iş değil çünkü E 5 istanbulun kalbi ve diğer şehirlerinde çünkü E5 ten bütün şehirlere ve semtlere gidiliyo , bu yüzden de kilit . Metrobüs varya ilaç oldu :D halk nerdeyse ayaklancaktı , zaten dar ne lazım , trafik sıkıştı çalışmalarınızdan falan diye :>) ama bak şimdi metrobüsler hiç boşalmıyo ve metrobüs olmasa o insanların yüzde 60 ı özel araçlarıyla girceklerdi E5 e .>)

Yorumla
    • istanbulsevdasi
      istanbulsevdasi
      +1 yıl

Hiç sormayın hocam 2 Hafta önce Cuma günüydü Metrobüse bindim bindiğime pişman oldum :) Valla İstanbul'da hayat durdu, artık daha da yaşanmaz.

Yorumla
    • HayatAynaSnYansıması
      HayatAynaSnYansıması
      +1 yıl

Evet bende bunu her fırsatta söylüyorum :D İstanbul öldü diye , hele o metbüsün köprüleri , yere düşsen üstünden geçerler ya :D

Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

Deprem olacak İstanbulun yarısı haritadan silinecek, haliyle doğal seleksiyon olup nüfus azalacak... Haliyle ekonomi çöktüğü için sağ kalanlarda köyüne memleketine dönecek. İşte İstanbul o zamandan sonra yaşanılacak yer olacak...

1
    0 Yorumla
  • romantic0686
    romantic0686 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Anadolu yakasının trafiği cozumlek uzere Üskudar sancaktepe metorsunu ve kadıkoy beykoz metorsunuun bıtmesı gerek tabı asırı arac artısı olmamlaı bı de. Avrupa yakasıı ıcın daha zor ısler gerek bakırkoy beyluk duzu gereklı sarıyer besıktas metrosu ondan sonra bagcılar bakırkoy gereklı sonra aksaray taksım metrosu bunları bıterse rahatlar

1
    0 Yorumla
  • 06bolero
    06bolero Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

bir gün gece bir ekip kuralım ve gezebildiğimiz yere kadar tüm araçların lastiklerini patlatalım en azından bir günde olsa İstanbul trafiği çözülür ne olcak herkesin altında araç

1
    0 Yorumla
  • Heaviness
    Heaviness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.

Çözülmez ancak çözüm yolları var.

1.Kadın şöforlere ek eğitim.

2.Toplu taşıma gelişecek hâla 90lardan kalma otobüsler yollarda

1
    0 Yorumla
  • FrikikFikri
    FrikikFikri Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Merkezi icin konusursak

Got kadar sehre 20-25 milyon adam sigdirirsan boyle sorunlar hep olur.

Diyecekler yol yapsinlar:

Eee metrolarin metrobuslerin otobuslerin durumu ortada nefes almalik yer yok

1
    0 Yorumla
  • Frosdth
    Frosdth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Kodumun binek otolarını satıştan kaldırarak. Yemek yiyecek parası yok araba alıp kapı önünde bekletiyolar.

1
    0 Yorumla
  • bilenbilmeyen
    bilenbilmeyen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 53%
    +1 yıl

Sen bir İstanbul'dan ayrıl, bu çözüm bulamadığın trafiği bile özleyeceksin.

2
    0 Yorumla
  • WhyPchWhy
    WhyPchWhy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Çinlileri getirmişler demişler söye bakalım nasıl çözülür demişlr. Yıllarca düşnsem bu trafiğe çöüm bulamam demiş

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.

İstanbulu dümdüz edecek ve yeniden yapılandıracaksın ancak bu sayede çözülür...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yahu 1 saaat az uyuyup işe gidebilirler..

13 milyon ruh hastasının yaşadığı bir şehirde ulaşımda çözülmez adamın arabası bozuluyo başka bir adam gelmiş araban bozuldu diye adama sövüyor heyy allahım istanbulmuş

1
    0 Yorumla
  • KuRSuN_06
    KuRSuN_06 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.

sanmıyorum çözüleceğini hergün yeni bir araç çıkıyo trafiğe

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

tokyo metrosu link

istanbul metrosu link

0
    0 Yorumla
  • georgian001
    georgian001 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Toplu taşıma tek çözüm ama mevcut alt yapı ve toplu ulaşım ağı o kadar yetersiz ki çarpık kentleşme yüzünden çok zor ilerliyor. radikal kararlarla istanbulun yarısını yıkmak lazım...

1
    0 Yorumla
  • Melisakımbu
    Melisakımbu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

ODTÜ'yü oraya taşıcaksın.tayyip Bir sürü yol geçircek ordan öyle çözerler :D :D :D :D

2
    0 Yorumla
  • azıncourt
    azıncourt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Trafikdeki tüm kadınların ehliyetlerin alınacak,kesinlikle trafiğe çıkmalarına ızin verilmeyecek.iste çözüm :-)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

istanbul trafigi çözümez devlet istese bile bizim halkımız mal gene bok eder istanbulun her tarafına metro yapsana kimene para yok derler herkez özel arabasıyla yurt dışında iş adamları bile metro ws toplu taşıma araçlarını kullanıyor

1
    0 Yorumla
  • Kararsız12345
    Kararsız12345 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

devlet bile çözemiyor bunu burdaki yorumlarla mı çözülecek :)

1
    0 Yorumla
  • antuan95
    antuan95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

abi soruyla alakasız olarak profil resminden ötürü saygımı iletiyorum sana

1
    0 Yorumla
  • erhanck21
    erhanck21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ya giden gidoyr işte ne yapsınlar bilader buradakiler

1
    0 Yorumla
  • TheLongMan
    TheLongMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Mesai günleri sabah akşam köprüden geçen bir aracın akaryakıt masrafı ile her iki yakada iş yerine yakın kiralık ev tutmak gibi mesela.

1
    0 Yorumla
  • SatanistFare
    SatanistFare Takip Et
    +1 yıl

çözülmez büyük şehirlerin en büyük sorunlarınadn birisi bu ama herkes toplu taşımaya binerse bir nebze azalabilir :D

1
    0 Yorumla
  • qapriz
    qapriz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

çok zor bir soru :) trafiğin bir kısmını köprü benzeri desteklerle yerden uzaklaştırıp dağıtarak

1
    0 Yorumla
  • Efe84
    Efe84 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Araba yerine işe gidiş dönüşlerde sadece toplu taşıma kullanılırsa trafik diye bir problem kalmaz.

1
    0 Yorumla
  • nedesembilemedim3
    nedesembilemedim3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

boşanmaları sebebi evlilikler diyerek

trafik sorunu ise araba kullanmamak çözer diyorum

1
    0 Yorumla
  • IMycobain
    IMycobain Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne çözülüyor ya kim çözecek küçücük Eskişehirde bile 15 dklık yere 45 dk da gidiyoruz

1
    0 Yorumla
  • robinhood06
    robinhood06 Takip Et
    +1 yıl

Metroyu ve toplu taşıma araçlarını yaygınlaştırarak.

1
    0 Yorumla
  • İzmirErkeki
    İzmirErkeki Takip Et
    +1 yıl

Tokyo 36 milyon kişi , ama trafik sorunu yok nasıl olucak ?

1
    0 Yorumla
  • fastangel
    fastangel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

yada araba vergisini sadece istanbu icin pahalandırakcaklar kimse lamaz o zmn :D

1
    0 Yorumla
  • ghost100
    ghost100 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

insanların toplu taşımayı daha fazla kullanmasıyla..tabi buna ek olarak toplu taşıma arttırılmalı

1
    0 Yorumla
  • MortalDance
    MortalDance Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Amerika İran sorunu çözülür, İstanbul trafiği sorunu çözülmez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Leyla ile mecnun gibi 3-4 tane dizi yapacaksın millet dışarı çıkmaz.

Ve trafik sorunu çözülür

2
    0 Yorumla
  • zihuatanejo
    zihuatanejo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bunun ıkı yontemı var... brı zor bırı cok basıt

zor olan..tamamen sehrı yenıden yapılandırmak

kolay olan ıse...benzının lıtresını 15 tl yapmak

1
    0 Yorumla
  • yakari1461
    yakari1461 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

uzak doğu ülkelerinin bazıları çift kat yollar yaparak çözmüşler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

istanbul nüfusunu başka şehirlere katdırarak başka nasıl olcaktı

1
    0 Yorumla
  • serap3535
    serap3535 Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

dışarı çıkmasın vatandaş :)

2
    0 Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.

arabaları komple kaldırarak.

1
    0 Yorumla
  • bahardacancicek
    bahardacancicek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

'hadi gel köyümüze geri dönelim' şeklinde.

2
    0 Yorumla
  • zelyha
    zelyha Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

o çözülürse kıyamet kopar.

1
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

Köyü'ne dönsün herkes

2
    0 Yorumla
  • yamanOO
    yamanOO Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.

kimse çözemez :) :) :)

1
    0 Yorumla
  • Oneal
    Oneal Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Gökyüzündende trafik aksa yine çözülmez

1
    0 Yorumla
  • hell85
    hell85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

devlet çözemedi sen mi çözücen

1
    0 Yorumla
  • xaupr
    xaupr Takip Et
    +1 yıl

Uçan arabalar ne zaman icat edilirse.

1
    0 Yorumla
  • atesh
    atesh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48
    +1 yıl

çözülüyor yavaş yavaş, kimse darbe yapmasın yeter

1
    0 Yorumla
  • steplana
    steplana Takip Et
    +1 yıl

O değil de marmaray çok ürkütücü :/

1
    0 Yorumla
  • ysahil
    ysahil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

İstanbula göç önlenerek

1
    0 Yorumla
  • 11sorunsuz11
    11sorunsuz11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

en öndeki arabayı kaldırırsak açılır :)

1
    0 Yorumla
  • DaimonSearless
    DaimonSearless Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

bayanlarin ehliyetlerini alsinlar yeter.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > İstanbul trafiği nasıl çözülür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İstanbul'daki trafik sorunu nasıl çözülür? 7 cevap verildi
İstanbul trafiğiyle nasıl baş edilir? 15 cevap verildi
Birileri İstanbul trafiğine çözüm bulabilir mi? 16 cevap verildi
İstanbul trafiğine dair çözüm önerisi olanlar lütfen detaya? 5 cevap verildi
İstanbul trafiğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? 12 cevap verildi
İstanbul trafiği ne zaman çözülür? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨