Merhaba arkadaşlar kizlarsoruyorda yeniyim sizce 14 derece havada ne giyilir? ya da 15 derecede ne giyilir? 14 derece soğuk mu 14 derecelik havada ne giyilir arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.14 derece havada ne giyilir?
Kısa kollu şortla da gezebilirsin mont da yetmeyebilir havanın derecesine göre yargılayamayız nem ve rüzgarda çok önemli yani hissedilen sıcaklıktan bahsediyorum mesela antartika da havanın derecesi 80 ama rüzgar ve nemde hesaba katıldığında hissedilen -240 dereceye kadar çıkıyor
Pantolon ve sweet git içine. Üzerine de hırka ya da mont al mutlaka. 14 derece sıcaklık soğuk olur, üşürsün mutlaka. Sıcak gelirse de montu çıkartırsın.
Hava soğuk olsa da mini giymek isteyeblerdenmisin sende?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Havanın derecesi değil senin o dereceye nasıl yaklaştığın önemlidir. Eskimo birini getirir isen 14 derecede çıplak gezer. Afrikadan birini getirir isen 14 derece'de mont ister :D
Atına bir kot pantolon üstüne bir tişört onun üstüne de ince bir swet al hava sıcaklarsa sweti beline bağlaya bilirsin ama illa ben ceket ya da mont alıcam diyorsan uzun kollu bandının üstine bol tişört giyebilirsin...
En İyi Cevaplar