• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Evlilik kader midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Evlilik kader midir?
Evlilik kader midir??
Evlilik kader midir?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • guvugjvug
    guvugjvug Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik yüzde yüz kaderdir. Çünkü kalbine şunu sev diyemezsin. Kalp kendi seçer. O yüzden yüzde yüz kaderdir. Mesela hiç yakışıklı bulamadığım birine zamanla aşık oldum neden önceden aşık değildim kader bu sanki biri Emir veriyor kalp seviyor. Yüzde yüz kaderdir evlilik.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Canoo124
    Canoo124 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayır değildir internete evleneceğin Allah sana yol çizer tercih senindir örneğin kumarcı vardır birde iyi biri vardır gidip kumarcıyı seçersen ömür boyu onunla haram yemeyi sen seçmiş olursun ve günahını sen çekersin ölüm yeri saati kaderdir fakat evlilik senin elinde olan birşeydir bende bu soruyu çok tartışmıştım fakat sonuç bu

0
    40 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman bu hadisi inkar ediyorsun sen

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Cüzzi irade ve külli irade diye birşey varhttps://m. youtube. com/watch? v=ij5cEivkNAQ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off onu biliyoruz zaten ama bazı şeyler Allah'ın yazdığı şeyler değişmez herşey bizim irademiz değilki o zaman ecelimizi getirmeyelim seçimlerimizle olur mu böyle şey ya

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

İnternete yaz nihat hatipoğlu anlatıyor dinle ben zaten ölüm saati yeri değişmez diyorum kader deyip dua etmeyide bırak o zaman sen kader diye sigara iç ölecem de kader diye kılını kıpırdatma var mı böyle birşey ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bundan bahsetmedim herşey kader değil zaten kaderimiz çabamıza bağlı tercihlerimiz seçimlerimiz kaderimizi şekillendirir ama evlilik konusunda sanki biraz irademiz dışında yani kısmet nasip derlerya zaten evliliğe bir anda evlilik insanın başına gelebilir

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Karşına çıkanlar kaderdir de seçimde senin elinde günahını sen çekceksin sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır bu konuyu biraz yanlış biliyosun sen istediğin kadar seç sen bilmeden yine kaderindekini seçiyosun

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Sen yanlış biliyorsun biraz araştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben araştırdım sen hadisleri inkar ediyorsun ne yazıyo bir bak sorumdaki resimde ne yazıyo

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ne hadisleri inkar edeyim ya sen bile tereddüt edip sormuşsun bende cevabını verdim o zaman bildiğin gibi yaşa senin doğrun sana doğru benim doğrum bana Allahın hadislerini inkar edip karşı gelmek ne benim ne senin kimsenin haddine değildir sen kader deyip önüne gelenle evlen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik kader midir araştır bakalım sen kafandan uyduruyorsun evlilik kaderdir bunla ilgili sahih olan bir hadisi inkar eden kafir olur

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Sen araştır çok cahilsin Kimin kafir olup olmadığına sen karar veremezsin haddini bil madem o kadar eminsin niye soruyosun kendin bile emin değilsin gelmiş burda laf kalabalığı yapıyosun komiksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İslam hakkında bişey bilmiyosun hadis inkar edenin hükmünü bilmiyorsun özgürce yaşamak senin hedefin tesettüre de inanmıyorsundur kesin

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ben Allahın hadislerine vs inanıyorum Allahın emir verdiği namaz tesettür vs herşeye inanıyorum asıl sen Allahın hadisine bu kadar güvensen sormazsın Dindarım diye geçiniyosun fakat kulaktan duyma şeylerle gelme buraya oku araştır biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bak burda konu evlilik sen evlilik akder değildir diyosun emin konuşuyosun hadisi yok sayıyosun

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Seçtiğin insan senin elindedir senin iradenlerdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman bu hadiste yazanları yok sayıyorsun yani kimin kiminle evleneceği kader değil mi ama bir tek sen böyle yazdon soruda diğerleri hep evet dedi

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ya kardeşim git araştır ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam şu soru da ki diğer cevaplara bak herkes araştırmadı birtek sen araşırdın emin emin konuşma daha yaşın kaç senin ne biliyorsunki gençler zaten hep böyle ayetten hadisten bir haberler şu hadisi bir araştır sen bakalım inkar etmeden önce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaderi inkar ediyorsun gelmişsin burda İslam hakkında konuşuyorsun

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ya ne diyosun sen bana dinden bahsedip hadisten emin olup gelip buraya paylaşmışsın ben eminim hiç olmazsa sen kararının arkasında bile değilsin soruyosun millete madem o kadar eminsin sorma kimseye şimdi kes çeneni git araştırma yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben araşırma yaptım ben görüşünü alıyorum insanların ben zaten biliyorum o resimde yazana hadise inanıyorum sen inanmıyorsun hadisi inkar ediyorsun ben etmiyorum ben araştırdım kaderi inkar ediyorsun resmen islamı anlamak yaşamak kolay değildir sende doğruyu anlarsın belki ileride ben yıllardır araştırıyorum ayet hadis araştırdım bir sürü hoca dinledim sen kendi kafandan uyduramazsın bişeyleri şu soruda bitek sen inanmadın diğerleri neden kabul etti sen etmedin

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

La ne uyduracam bende hocadan dinledim nihat hatipoğluda anlatıyor aç dinle konuşma fazla inansan sormazsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nihat hatipoğlu dinlemiyorum sevmiyorumda bazı hocalar kendi kafasından yorumluyo ayeti hadisi kaderi inkar eden hocalar dolu TV de internette kader haktır inkar edilemez

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ya anca bahane zırvalarsın böyle senin dinlediğin hoca ne kadar güvenilir acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben paraya tapmış tv'lere para için çıkan hocaları dinlemem bak ben hocalara dayanarak söylemiyorum araştırdım kendim zaten kader vardır tamam bizim seçimlerimizde kaderimizdir ama bazı şeyler kaderdir Allah öyle yazmıştır alın yazısıdır imtihandayız Allah bizi istemediğimiz şeylerle imtihan edemez mi sen Allahın gücünü yok mu sayıyorsun Allahı anla gücünü bil

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

La sen kimsin benim müslümanlığımı sorguluyosun senin hoca hoca diye peşinde gezdiklerinde elalemin karısına kızına tecavüz ediyo haddini bil sen kimsin de Allahın gücünü yok sayıyorsun falan diyosun sana öyle bir kelimemi kullandım haddini bil saçma sapan konuşma neye inanıyosan ona inan ama Kelimelerini seçerek konuş kimsenin müslümanlığını ölçmek sana kalmadı sende Allaha şirk koşuyosun o zaman bilip bilmeden sen kafirsin sen Allahı yok sayıyosun diyosun bunu Allah bilir sende şirk koşuyosun kapat şimdi çeneni daha fazla günaha sokma beni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

La deme yaşına bak saygılı ol ben sana karşı saygılıyım saygısız ahlaksız anlayışsız insan olmayalım burda sadece tartışıyoruz ikimizde bilmiyor olabiliriz bu kadar büyütmeye gerek yok sadee hadisi yok saydığın için yüklendim sana bu hadisi araştırmadın etmedin evlilik seçimdir diyosun evlilikte kimle evleneceğimizde kaderimizdir Allah'ın yazdığı neyse o'dur

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Allah bize kader olarak seçimi sunar iradeyi bize bırakır sende beni yargılayamazsın yok şöyle kafir yok böyle sende haddini bil ben sana düzgün konuşmaya çalıştıkça haddini aştın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle öğrenmişsin ama yanlış o zaman ölüm tarihimizi seçelim olur mu öyle şey mesela 1. dk sonra ne olacağını bilemeyiz mesela bir kaza geçircez sakatlancaz ya da izim irademiz dışında bir olay gerçekleşecek işte bu gibi bazı şeyler kaderdir yazılıdır olacaktır olacak şeyi bilemez ve durduramazsın ya da mesela istemediğin biriyle evlenmek zorunda kalacaksın bı senin seçimin olmayacak ya gerçekten sen basit sanıyosun kaderi

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ben kader diye birşey yok demiyorum kader denen birşey var Rabbim önümüze sunar bazı şeyleri ve biz seçeriz bazı şeyleri herşey kader değildir ölüm günü saati değişmez kaderdir fakat Allah bazı imkanları bize sunar örneğin bir yola gideriz kader bizi iki seçenekle karşı karşıya bırakır mesela namaz kılmayı bize Allah zorunlu kılmıştır fakat kılmayanlar kendi iradesine hakim olamayanlar bunun için öte dünyada hesap verecekler o bize kaderse bile sen dua edip Allahın hoşuna gidecek şeyler yapmalısın evleneceğin insan tefeciyse sen bunu bilerek evlenip haram yersen bunun hesabını çekerken Allahım kaderdi diyemezsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off Anlamıyorsun sen beni bende biliyorum seçim tercih bizde zaten ama bazı şeyler bizim seçimlerimizle olmaz diyorum evlilik demiyorum evleneceğimiz kişi önceden yazılmış kaderimize ama sen bunu kabul etmiyorsun

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Bak kardeşim internete evlilik kadermidir yaz ilk çıkan sayfayı oku nihat hatipoğlunu sevmiyosun normal bir sayfa gir oku inan bende bu konuyu çok tartıştım insanlarla sonunda ben haklı çıktım gir şimdi bir bak evlilikte kaderinde oynadığı roller var yok değil ama irade sende..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her siteye güvenme hadis araştır onun bunun yazdığını okuma ben de çok araştırdım hadisten ayetten araştırıyorum her yazılanı okuyup inansam ohoho bak bu hadis sahih sen bunu inkar etmiş oluyorsun

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

İnsan kendi iradesi ile bir işi seçer ve Allah bu fiili yaratır. Evlilik ve insanın evleneceği insanı seçmesi bir tercihdir. Allah Teala’nın ezeli ilmi ile kulun kiminle evleneceğini bilmesi kişinin tercihi üzerinde etkili değildir. Allah, ezeli ilmi ile evlenecek kadın ve erkeğin, kendi cüz’i iradelerini kullanarak birbirleriyle evlenmek isteyeceklerini biliyordu ve zamanı geldiğinde onların bu arzularını külli iradesiyle yarattı ve böylece levh-i mahfuza birbirleriyle evleneceklerini yazdı... Oho sende ona inanma buna inanma apaçık ortada işte bir siteye güvenme 10 hocaya güvenme al işte oku bilmiyosun araştır o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bunları zaten biliyorum farkındayım bunun ben zaten inkar etmiyorum ama bir de kişinin cüz-i iradesi dışında Allahın dilemesiyle olan kader vardır ben bundan bahsediyorum

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Ya zaten burda kimse kader diye birşey yok demedi kaderin olduğunu değişmeyen şeyler olduğunu bende biliyorum ben sadece sorunun cevabını verdim evlilikte kaderinde rolü vardır tabikide ama seçim senin elinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki o zaman tamam teşekkür ederim cevap için kusura bakma haddimi aştıysam özür dilerim ama yine de kaderi yok sayamayız herşey bizim seçimimiz tercihimiz değil çünkü ben bunu kendi Hayatımdan biliyorum imtihanla sınanıyoruz istemediğimiz biriyle de evlenebiliriz Allah öyle istediyse olur bizim elimizden hiçbir şey gelmez

Yorumla
    • Canoo124
      Canoo124
      +1 yıl

Rica ederim benimde bir hatam olduysa özür dilerim imtihan dünyası herşeyle sınanabiliriz tabiki Allah istese herşeye gücü yeter tabikii ama herşeye kader diyip yanlışlar yapılmaz tercih önemlidir iyi akşamlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herşey kader değil tabi ama kaderide inkar edemeyiz bazı şeyler olacaksa olur önüne geçilmez ben inanıyorum buna yaşadım çünkü bazı şeyler secimler tercihler elimizde değildir iyi akşamlar teşekkür ederim

Yorumla
  • Pluviophile-bey
    Pluviophile-bey Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Evet kader

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

2

Cevap

• Jelibonnnnnnnn
    Jelibonnnnnnnn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

tam bu örneği vericektim hz. Muhammetin s. a. v dediği
    evet değişmez

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kader ama seçme şansı da verildiği söyleniyor bilemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Huksimal
    Huksimal Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bu durum beni çok korkutuyor

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden korkuyorsun

Yorumla
    • Huksimal
      Huksimal
      +1 yıl

Kötü biri denk gelir diye :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah istediğin gibi biridir evleneceğim kişi

Yorumla
    • okannemre
      okannemre
      +1 yıl

korkacak bir durum yok niye. korkuyosun hayirlisi olsun diceksin.

Yorumla
    • Huksimal
      Huksimal
      +1 yıl

İnşallah :))

Yorumla
    • Huksimal
      Huksimal
      +1 yıl

@okannemre neler var sonuçta. Sınav dünyası

Yorumla
    • okannemre
      okannemre
      +1 yıl

ole tabi hakkimizda hayirlisi

Yorumla
    • Huksimal
      Huksimal
      +1 yıl

@okannemre amin :)

Yorumla
    • okannemre
      okannemre
      +1 yıl

😊Amin

Yorumla
  • Samican55
    Samican55 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bu işler paraya bakar hocam olayın aslı bu

0
    0 Yorumla
  • PrensHazretleri
    PrensHazretleri Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.

İyi bir kızla evlenmek isterim

1
    0 Yorumla
  • ukalagirl
    ukalagirl Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Kaderdir

1
    0 Yorumla
  • lezizkadin
    lezizkadin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • Ayda666
    Ayda666 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 400 cevap paylaştı.

Bence secimde onemli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kaderdir

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Evlilik kader midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik kader midir? 30 cevap verildi
Evlilik kader midir? 12 cevap verildi
Evlilik kader midir ? 19 cevap verildi
Evlilik kader mıdır? 9 cevap verildi
Evlilik kader mi? 7 cevap verildi
Evlilik kader mi? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide her şey yolunda görünürken partnerin aniden ortadan kaybolursa ne yaparsın?
  • Anayasa Mahkemesi’nin süresiz nafakayı iptal etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sabah insanı mısın, gece kuşu mu?
  • Öfkenizi nasıl dindirirsiniz?
  • Yaptığın işe göre, sen ne erkeği veya kadını olurdun?
  • Türkiyede hangi bölgedensiniz aslen?
  • Ömrünün sonuna kadar beyaz saten giysiler, ya da pembe sportif giysiler giymek zorunda olsan hangisini seçerdin?
  • Hayatınızda gerçekten güvenebildiğiniz biri var mı?
  • Patlıcan hariç bunlardan hangisini yersin?
  • 04.32 geceye bir şarkı bırakalım. Bir çift kulaklık sınırsız hayal gücü?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨