Birisi beni dövmek istiyor?

Merhaba öncelikle çok uzun bir yazı yazacağım lütfen mantıklı ve yardımcı olacak cevaplar verin.
Ben yaklaşık 7-8 ay önce çok gerçeksi bir fake kız hesabı açmıştım bu hesaptan insanları stalklıyordum ama hesap o kadar gerçeksiydiki dolayısıyla erkekler falanda yazıyordu herneyse sonra benim çok yakın bir kız arakdaşım bu hesabımı gördü sevdiği çocuğa yazmak istediğini söyledi tabi sevdiği çocuk arkadaşımı sevmiyordu arkadaşım ona açılmasına rağmen onunla olmak istemediğin iaçık açık söylemişti herneyse bu fake hesaptan arkadaşım bu çocuğa sevgili olmak amacıyla yazdı ve çocukta işin tuhafı geri döndü herneyse arkadaşımın evinde internet olmadığı için bana onunla ne olur konuş yok bilmem ne gibisinden yalvardı bende çok değerli arkadaşız diye kıramadım konuştum 1-2 ay bu arkadaşım her seferinde bana o beni üzdü sende onu üz ne olur bişeyler yap bir kafeye yolla beklet onu dedi ama ben öyle birşey yapmadım normal konuştum sonra ayrılmak istiyorum gibisniden şey diyip çocuğu bıraktım falan ondan sonra bu arkadaşım benden çocukla konuşmamı istedi bende istemiyorum diye söyledim. Ondan sonra bu arkadaşım bana çok sinir olmuş beni çocuğa ispiyonlayarak çocuğa yaranacağını düşünmüş ve çocuğa onunla konuşanın ben olduğumu söylemiş çocukta bana yazdı ve beni buluşmaya çağırdı. Gelmessem beni bulacağını söyledi ama ben gelmiceğimi beni bulabilirsen bul dedim. Herneyse bu olaylar tabi 5 ay önce yaşandı ben bu olaydan sonra artık avmlere falan gitmemeye dışarı cıkmamaya başladım psikolojik olarak çünkü çok psikopat birisi peşimde haliyle kapandı gitti sanıyordum ama taaki bu akşam çocuğu kotonda görene kadar 5 ay olmuştu ve çocukla kotonda karşılaştık allahtan yanımda ablam vardıda birşey yapmadı heralde çünkü bana çok sert baktı beni dövmek istiyor ne yapmalıyım psikolojim bozuldu resmen kaç aydır üniversite sınavına hazırlanıyorum bu şehirden gidicem ama şu an ne yapabilirim sizce ne olur bana bir tavsie verin sizce bu olayı unutmuş gitmişmidir ya da bana vuracakmıdır
Birisi beni dövmek istiyor?