+1 yılallah yardımcın olsun akrdesım zor yer dıyorlar ama dustugun yere göre degısır..
bot klıdı al ıkı uc tane lazım olur..
tras takımını burdan al
kendını saracak buyuk bır havlu al zıra bazı bırlıklerde buyuk havlu bıle belı sarmıyor rezıl olma..
tabanlık al
ayak numaran 43 ıse mısal 44 de onlarda 45 numara verır vermezse sen ıste 45 nuamra ayakkabıyı..kısın cok ısıne yarar ayakkabının bol olması ust uste corap gıydıgınde ayakkabı dar gelmez..
sabun la yıkanıyorsan yanına bır poset al götur sampuan orda bulursun..
ızın kullanıcaksan elbıse fazla göturme ızınden sonra gıderken goturusun bosa rezıl olma..
tertıbınden baska kımseyle konusma acemılıkte gevezelık edıp cavus u dınlememezlık etme..
elınde ımkanın varsa RDM ol dıcem ama psıkopat takılman lazım mıllete catıp kavga vs sorunlu bırı olman lazım ama degmez askerlıgıne yazık..
gule gule gıt gule gule gel gardaşşş allah yardımcın olsun zor soylım ama oraya alısınca gelmek ıstemezsın..gıdınce evını vs unut...taha cabuk alısırsın durumu kabullencen kabullenmedın mı ızdırap olur dakılalar sanıyeler bıle..ben bır gun oturmus sanıye sayıyordum bıtmıyor dıye kafayı yıcektım dusun..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kardeş güleceksiniz belki ama tecrübe konuşuyor burda öhöhö :
1-asla ben biliyorum edasına girme gerekirse sen bişey bilmeyen bön kafalısın ciddiyim gülme
2-asla ilk sırada veya son sırada olma daima mümkün olursa ortada ol çünkü en pis işleri yaptırmaya ya en önden alıyorlar ya en arkadan
3-banka kartını rütbeli bile olsa kimseye verme senden önce gelen onbaşı çavuş üst devre hiçfarketmez sakın kimseye kartını verme gerekirse açkal parasız kal ama kartı verme
4-gizli cebi olan bir iç çamaşırın olsun mutlaka.uykuya falan dalarsan boynundaki cüzdan uçabiliyor sen farkına bile varmıyorsun
şimdilik bunlar aklıma geldi kardeş27 Yorumla- +1 yıl
Vallahi ben de olsam bunları yazardım +1
- +1 yıl
2. maddeye istinaden sürekli orta sıralardan adam seçiyorum :)
- +1 yıl
abii baslangıcı super yaptınyaa (öhööhö)
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Sakın bir anlık sinirle birilerine sataşma :D
00 Yorumla
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun kardeşim. Hayırlısıyla git gel.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Keyfini çıkarmaya bak. Askerde başka yerde bulamayacağın anıların olacak çünkü. Kokuya alış. Bakla bakla kirlenmiş parmak aralarına, gece o*uranlara, iç çamaşırını değiştirmeyenlere... Alış pisliğe de alış. Dedim ya, başka yerde bulamazsın. Kuzenim "pisuvar'a s*çan adam var" demişti... Düşün durumu... Sivrilme ama kendini de ezdirme. Çok ses yapma. Garson olma.
10 YorumlaSevgili yapma askerde ayrilinca cok kötü oluyosun yaninada hic bsey alma alicaksan 4 cift corap al 4-5 tne atlet ic çamaşırı al yikamassin en azindan bsey götrme yaninda bide bir miktar pra olsun en az 200 flan Allah yardmcin olsun kardeşim bnde uzman lik sinavina gdyorum smdi
00 Yorumla
+1 yılşanslı puşt amk hakkarıde anamız agladı 81 e 418 ayın 14 ayı operasyonda gectı dusecek duscek dedıler ben teskere aldım 12 gun sonra askerlık dustu hayırlısı olsun bana bak kımseye bulasma alttan al ne onde ol nede cok gerıde ıs verırılerse elını kaldır acemıleıktede usta askerlıktede kacma kacarsan ustune gelırler cavuslara ezdırme kendını saysgızlıkda yapoma kendıne hakaret ettırme korkak olma kavga etmekten yerı geldımı cekınme hayılır teskereler
00 Yorumlaallah yardimcin olsun cengaver mehmet.butun vatanin mehmeti.hayirlisiyla git gel ins.benimde kardes seneye gidicek ins.asker gondermek konusunda tecrubeli degiliz.sen donunce tecrubelerini paylasirsin.
10 Yorumla
+1 yıl-nasılsın asker
+iyidir senden naber?
---kendine geliyor galiba? vah vah çok dövmüşler!
+neredeyim ben!
-revir canım vah vaah!
-aranızda piyano çalmayı bilen var mı?
+var!
-tamam askeri gazinodaki piyanoyu şu kamyona yükleyeceksin:)01 Yorumla- +1 yıl
hihihi çok iyyi ya :))
sevgilin var mıvarsa gitme evlen gidin benimkide gitcek Yusuf Yusuflardayım allah yardımcın olsun cok kötü bir durum sen orda ayrı biz burda ayrı cereme ya :( :( :(
10 Yorumla
+1 yılİnzibatlara dikkat etmelisin çarşıda :) Üstlerine selam vermeyi ihmal etme,kısa dönem yapacaksan asteğmenlerle iyi geçin.
115 Yorumla- +1 yıl
Asteğmen dedigin zaten kısa dönem,kim takar as teki ?
- +1 yıl
Azteklere genelde komutanlar saçma sapan işleri yüklediklerinden,zavallılar kendilerini mühim görüp askerdeki erlere hava atma çabasına girerler.Eğer huzurlu bir askerlik istiyorsan,azteklerle uğraşma ;)
- +1 yıl
Ayrıca,özür dileyerek söylüyorum...İç çamaşırların haki renk olmalı giderken böyle al.Traş takımını hazır tut,ama elektrikli olmamalı.Asma bir kilit ;) ,yine de eşyalarına adını yazman iyi olur.Eşofman takımı bir tane.En önemlisi telefon için kart :)))
- +1 yıl
Ha ha ha,erkek değilim çok şükür.Sadece bilgili ve donanımlı bir kadınım.
- +1 yıl
Bizler genelde silikon taban kullanırız topuklu giyerken ;) Ama hala vuruyor nedense? Ha ha. Kış ayları geliyor,keçe taban al bir iki çift.Gitmeden önce kendi berberine gidip traş ol,bulaşıcı hastalık riskine girme.Ulan ben bile kendimi erkek gibi hissetmeye başladım :D
- +1 yıl
Elhamdülillah Müslüman bir hatunum. :))) Ben çok gözlem yaparım,çok da deneyimliyimdir.(Düşüneceğiniz konu hariç) Her konuda bilgim vardır.Yahudi arkadaşlarım da var,Ateist de,ancak ben Müslümanım.
- +1 yıl
Bu bile kadın olduğumu ispatlamıyor mu? ;)))
- +1 yıl
Son ve en önemli önerimi yazarak hayırlı tezkereler dileyerek sorunu terk ediyorum... :D Sevgilin varsa döndüğünde sen askerde yaşadıklarından ötürü etkilenmiş olabileceğinden kıza kötü davranma.Bunu kaldıramayabilir,yada seni bekleyemeyebilir...Hazırlıklı olmalısın herşeye.Allah sana,ailene ve vatana millete hayırlı eylesin askerliğini.
sana bolbol mektup yazar yünlü içlik don göndeririz hayırlı teskereler
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsker yakını olarak diyebileceklerim. sakın saat parfüm v.s yanına alma elinde alıyorlar. ayakkabını da 1 numara büyük al. hayırlı teskereler siz gidinde bizimkiler gelsin Ş:68 :)
22 Yorumla- +1 yıl
.DDDDDD
- +1 yıl
elektirik faturasımı :D
+1 yılAsker yolu bekliyoruz bizde abmin en yakını bende abi derim kendisine zordur . hayırlısı ile git gel :)
10 Yorumla
+1 yılnereye gidiyorsun kardeşim? şimdiden hayırlı tezkereler sana. 12 ay yapıcaksın şanslısın :)
04 Yorumla- +1 yıl
poşet yani :D askerdeki lakabınız.. bari asteg falan olsaydın. yerin belli değil mi?
- +1 yıl
valla kardeşim bizde hiç yoktu öyle dolanan peşlerinde :) ama bak şu doğru komutanlar üstteğmenler falan dolanır peşlerinde... çok şahit oldum
+1 yılallah kazasız belasız gidip gelmeni nasip etsin insallah dostum.hayırlı teskereler
11 YorumlaKendine iyi bak Allah yardımcın olsun :) morali yüksek tut dostumm
20 Yorumla
+1 yılkazasız belasız git gel inşallah hayırlı teskereler
10 YorumlaMuhabere mi? Ooo paşa gibisin o halde. Abimden biliyorum. Senden rahatı yok.
01 Yorumla
+1 yılNe tür tavsiye istiyosun Celp kağıdın geldi mi nereye düştün merak ettiğin ne varsa söyleyim Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığında yaptım askerliğimi.
00 YorumlaKazasız belasız gidip gelirsin inşallah. Gerisini dert etme
01 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. umarım aklın arkada bıraktıklarında kalmaz. çok kötü bir durum oluyo çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
aile hadi bir derece de sevdiğini bırakıp gitmek kötü. geldiğinde aynı şekilde bulamamak var. çevremde öyle çok oldu çünkü. askere giden arkadaşlarım var ama arkasında bıraktıkları onları beklemedi.
herşeyden önce inşallah kaza bela gelmez başına. yolun açık olsun şimdiden.hayırlı teskereler dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine iyi bak beni düşünme su akar yatağını bulur :D :D
15 Yorumla- +1 yıl
seni düşnen kim yürügit
- +1 yıl
Sen salak mısın yazgulü ? :D Her cevaba yorum yapmışsın ne maydonoz ruhlusun lan :D
- +1 yıl
yazgülünü kışgülüne cevirin :D hahaha asdfghjk
Cevap sahibi+1 yılyazgülü neyin kafasını yaşıyon git bak bakıyım ben sitedemiyim :D
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. nişanlın veya sevgilin varsa ayrıl. zira 99% boynuzu yiyeceksin. türk kızları böyledir.
00 Yorumlabir hafta sonra benim arkadaşımda gidicek ALLAH yolunuzu açık etsin sağ salim gidip gelin inşallah
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaKazasız belasız gidip gel kardeşim, yolun açık olsun
11 YorumlaHep kızlar yazmış israil mi burasi?
Siyah corap yesil don. Gillete mack 3...
Hayırlı tezkereler.02 Yorumlaçatışmaya girince öyle leş gibi tarama böyle tek tek at mermileri ve vur kaç taktiğini kullan
al sana en kral tavsiye01 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. İçeriye gizliden bir ağrı kesici sok çok işine yarar ortalarda dur.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun sağ sağlim git sağ salim gel demek düşer bize:)
10 YorumlaGulu gule git hayirli teskereler herseyi bilme sakin sorulmadan sana cevaplama ;)
00 YorumlaYerin aynı kalabilir ama görevin mutlaka değişecektir
02 Yorumlane önden git nede arkadan hep ortada hep ortada ol askerde :)))gitmeden güzel bı bayana uğrana hakkını versinnn
00 Yorumla
+1 yılAman yanında öyle herşeyi götürme gittiğin yerin kantininde en ucuzunu ve iyisi bulacaksın gereksiz amelelik yapma yani
00 Yorumla
+1 yılfazla para alma yanina calarlar. dağıtım izni kullanma yol hakkı alamazsn acemi birliğinde vakit geçmez takma kafana smdiden hayirli teskereler
00 Yorumlahayırlı terkereler kardeşim kimseye borç verme bidaha alamazsın eşyalarına işaret koy yer değişince çabuk bulasın ;)
00 Yorumla
+1 yılmalesef bende gidiyorumm ortakk , fazla birşet götürmene gerek yok
08 Yorumla- +1 yıl
3 ay yapılıyorsa var ama 1 aylık acemi birliğinde değil çarşııı nefes aldırmıyorlar:D nereye düştün
- +1 yıl
antalya , e devletten baksaydın ya
- +1 yıl
hayırlısı dostum güzel yere çıkar inş:D darısı sana
- +1 yıl
ben torpil yapsaydım bu kadar şanslı olmazdım heralde:D inş çıkar ortak
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"1 tertip mis tertip, 2 tertip pis tertip, 3 tertip piç tertip, 4 tertipg*ttertip" ya sen ?
00 Yorumla
+1 yılKardo bende gidiyorum İzmir - yeni foçaya jandarma komando :D
00 YorumlaKısa gidecek olmama rağmen bu yaştan sonra cidden zor geliyor hele arkada birisini bırakıyorsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bu arada bir soruda ben soruyum bu konu hakkında dövmeli ya da façalıara muamele ne askerde?
01 YorumlaDiğer konusunda 570 cevap paylaştı. sakın ol fazla kımseye bulaşma Allah yardımcın olsun kardesım
00 Yorumla
+1 yılne önde dur ne arkada dur nede ortada dur farketmez tecavüz kaçınılmaz :D
00 Yorumlamantık arama ... emir demiri keser mantıgıyla hareket et
emredersin de geç :)00 Yorumlabenim 3 ayım kaldı hakkaride yapıyorum oraya girince kafanda hiçbirşey olmasın..
00 Yorumlabende bahriye olarak hatay iskenduruna gidiyorum sana hayırlı teskereler kardeş :)
02 Yorumla- +1 yıl
ben de askerliğimi orada yaptım. güzel yerdir deniz alayı!
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanında götürebildiğin kadar telefon kartı götür, sabırlı ol. hayırlı teskereler.
00 Yorumla
+1 yılsilah götürme orda verecekler :D
43 Yorumla- +1 yıl
Kahkaha attım asdfghjkll :D :D
- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKURSUN ATA ATA BİTER MAPUS YATA YATA BİTER 460 YA*AK BİTER ALDIRMA KARA ALDIRMA ALDIRMA KARAA :)
00 YorumlaAllah yolunu açık etsin Mehmetçik
20 YorumlaDiğer konusunda 388 cevap paylaştı. Hayırlı teskereler :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmeden öcen karıya git pampa dfhghsldkn
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılxdxd aman espri yaptık be
iç çamaşırını ve çorabını yedek olacak şeklde al.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek olsaydım şuan askerlik yapmak isterdim. :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılkazasız belasız hayırlısıyla git gel arkadaşım!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloVvVvv VOoVvVV bitermi o şafak :D hayırlısıyla yaparsın inş...)
00 Yorumla
+1 yılGüle güle git güle güle gel kardeş.
00 Yorumla
+1 yılSeni çok özlicez, güle güle git...
00 Yorumlabize sık sık mektup yaz olurmu :)
01 Yorumla- +1 yıl
hangi devirdesin akıllı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah doğuya gitmezsin
51 Yorumla
+1 yılgitmeden önce sevgili yapma :D
41 Yorumla- +1 yıl
helall
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
01 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgitmeden son bir defa atış talimi yap..
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne